• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Oğlumu aldıkları gibi göğsüme yatırdılar önce ama çok tutmuyorlar. Normalde bebek anneden önce bile gidebiliyor odaya. Benim oğlum erken doğduğu için bir gün izlemişlerdi ertesi gün verdiler bana.

Baş geliş vs diye hic bi yorum yapmiyo benim doktorum. şu an son halini almasi icin çok erken diye herhalde

Aynen benim doktorum da buna dair bir şey söylemedi
Dönebilir şuan birşey ifade etmiyor diye belirtiyor ama her seferinde bilgi veriyor asistan kızlara makat geliş diye duyuyorum:) zaten detaylı ultrason a girdiyseniz ordada geliş pozisyonu yazıyor

Kızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
Bezlerin atıldığı kovadan bahsediyorsunuz sanırım. Bir kişide görmüştüm, açıp kapattıkça çok fena kokuyordu, bence biriktirmenin gereği yok, bez çıktıkça balkonda çöpe atmalı, günlük bertaraf etmeli.

Doğum sonrası giyinmek için emzirme atleti aldım ama emzirme sütyeni de alınmalı mı sizce
Dışarı çıkarken ben emzirme sutyeni de kullandım, atlet de aldım. Atlet beli açmadığı için iyi. Sütyen de açıkçası rahat, normal giyemedim ben uzun süre, daha doğrusu istemedim, emzirme döneminde zaten bol giyiniyorsun genelde, bir şey fark edilmiyor.

Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Dontorunuzla isteğinizi konuşun, temas yaptıranlar var, hatta ameliyat sırasında ışıkları falan karartıyorlarmış bebek rahatsız olmasın diye. Bebeği de götürüyorlar aslında odaya ama takip etsin bir yakınınız, bazen bebeğe bakım yapıp getireceğiz falan deyip götürüyorlar, bende öyle olmuştu, eşimi çıkartmamışlar yukarı, öyle olsa bile biri gitsin bebeğin peşinden, kapıda da olsa beklesin. Sonra bebeğimizi büyük çocuğumla doktorum getirmişti odaya ben sorunca, bebek bekliyormuş odada öyle.

Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, farkındayız durumun, kimseyi de korkutmak istemiyorum ama ailesinin haberi olmadan anlaşmalı bebek satan veya veren; orasını bilmiyorum; doktor duydum. O yüzden bir yakınınız hep tetikte olsun.

Benim bebeğim muayenelerde hep baş aşağı duruyor ama doktor şuan önemli olmadığını dönebilecegini söyledi. Yani makat geliş şeklinde dönüp sonra tekrar tekrar dönebilirmiş. Yani içiniz rahat olsun bebeklerimizin daha alani var son gün bile dönebiliyorlar

Kızlar Korbell çöp kovası aldınız mı? Çok gerekli mi sizce
Kullammadığım için bilemiyorum evde fazladan büyük çöp kovası vardı beş altı tane poşet geçirip balkona koydum ben ona atıyorum doldukça üstten bir poşet alıyoruz bir ay gidiyor uğraşmıyorumda habire poşet değiştir ile

Back
X