2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Canım bende dedim eşimde annesine 20 günlüğüne falan gelirsin dedi ama kadın kendi bildigine gidiyor neymiş görümcem gelecekmiş onuda gorecekmis hatta planı ocağın sonunda falan gitmektide ben olmaz dedim
Annemede dedim bebeğin 40 çıkana kadar kal burda yoksa ben kafayı yerim
Sorma bizimde öyle ben bebeği giydirmeye çalışıyorum hemen müdahale ediyor ya birakta ogreniyim ama yok illa kendi giydirecek bide annem annem diye sevmesi beni benden alıyor evide kendine göre dizayn ediyor Allah'ım sabır sabır diye dolaşıyorum artık 3 hafta oldu düşünün daha ben doğum yapalı 6 gün oldu

Beni salmiyorlar kuzum eşime dedim oda en başta söyledi ama işte
Gelincede git diyemem dedi neymiş görümcem gelecek onuda gorecekmis işte gelenle geliyim istiyor hatta habire işte ben şu torunuma 7 ay baktım şu torunuma 5 ay baktım diyip duruyor planı çok kalmakta Ocak başı gönderirim ben dahası beni aşar

Yaa bu kayınvalidelerin annem annem diye sevme merakı beni benden alıyor benimki de annem annem diyordu bişey demiyordum yüzüne ama en son baktım kp de oğlum diyor siz babaanne ve dedesiniz dedim

Yaa bu kayınvalidelerin annem annem diye sevme merakı beni benden alıyor benimki de annem annem diyordu bişey demiyordum yüzüne ama en son baktım kp de oğlum diyor siz babaanne ve dedesiniz dedim
Benimde sinirlerim çok bozuk bu konuda . KV Oğlum diyor . Benim oğlum dicem en sonunda

En güzelini yapmışsın ben diyemiyorum ya eşim için susuyorum artık
Ben eşim için sustum ama eşimi dolduruyorlar resmen adam bize buz gibi old yeni yeni düzeliyor ben bu düzeni kurmak için yıllarımı verdim kv mutsuz bir hayat yaşıyor herkes mutsuz olsun diyor kaostan besleniyor kadın ben buna izin vermem düzenimi bozdurmam kimseye

Kızlar 11 günlük olduk sarılığımız var 9 çıkmıştı en son emzirdikten sonra mama veriyorum 45 ml doktor demişti doymuyor sanırsam sonra yine memeye alıyorum siz kaç ml veriyorsunuz mamayı?

Kızlar 11 günlük olduk sarılığımız var 9 çıkmıştı en son emzirdikten sonra mama veriyorum 45 ml doktor demişti doymuyor sanırsam sonra yine memeye alıyorum siz kaç ml veriyorsunuz mamayı?
Canım benim bebeğimde 10 günlük ben 60 veriyorum mamayı, sütü sağdığımda da aynı şekilde veriyorum

Kizlar ben beslenmede 25 cc sütümü sağip veriyorum bide emzirme bu şekilde iki satte bir ywter mi mamayı birakmak istiyorum da

Diyeceksin sonra da yaaa lohusalık psikolojisi anne bi anda oldu diyeceksin gitte kendi oğluna oğlum de bu senin torunun
Hahahaha valla aradı oğlum napiyor dedi bende eşimin adını söyledim uzanıyor dedim ya yok ben Uraz'ı sordum dedi. Ha dedim benim oğlum ya ondan anlayamadım

Kızlar sütüm daha inmedi emzirme ve mamayla besleniyoruz şuan ama göğüs uçlarım inanılmaz acıyor yara oldu emzirmekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan anneler yardımcı olun

Canım benim durumumda yardan çok kötüydü ağlıyordum resmen internette gördüm stres poşeti koydum göğüs üç yaralarını yumuşattı daha az acı çekiyorum en azından kabuk olmuyor dene hemen

Sezeryan sonrasi sirt agrisi yasayan var mi? Acaba epidural etkisi mi yoksa enzirme kaynakli midir. Nefesimi kesiyor resmen.
üst tarafta mı. ben oyle bir yasıyorum ki dibine kadar. dikiş agrısını bile unutturdu

Canım benim bebeğimde 10 günlük ben 60 veriyorum mamayı, sütü sağdığımda da aynı şekilde veriyor
kızlar benim bebegim 25 günlük emzirme sonrası yeni yeni 60 vermeye başladım. ben mi az veriyorum sizin mi fazla acaba. ya da bebeğin açlık durumuna göre mi? ben de korkuyorum ac kalıyordur diye hiç uyumuyor artık gozleri kızarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…