Bizimde 2 gün önce göbek kanadı aynı şekildeAynı şeyi yaşıyoruz inanki
Sün akşam sağdım ikisinden 40 anca çıktı
Burda yazıyorlar 60 70 ml falan valla canım sıkılıyor bende niye o kadar çıkmıyor diye
ama benim gün boyu mememde çocuk süt bırakmıyor ki diyorum kendimi teselli ediyorum
Benimki de böyleydi süştükten 2 3 gün sonra kan geldi ama doktor takip et aktif kanama değil merak etme dedi bana çoğalırsa gül demişti 3 gün falan böyle devam etti sonra geçti
Bizimde aynıydı . Uyurken kiraz çekirdeği kemeri koyuyorum göbeğine. Azaldı şükür. En azından uyurken ağlamıyor. Ama gaz sancısı bizde çok büyük sorun . Çok gazlıKızlar bebeğim memede aniden ağlıyor, itmiypr emiyor ama birden bağırıyor sanki. Aniden gaz mı sancı yapıyordur sizce? Çözümğ olan var mı
Bebişi be kdr aralıklarla emziriyosunuz peki bnde hoşaf içiyorum kayısıSıcak duş, sağım , dur+kayısı+incirli hoşaf. Ben bunları yaptım canım
Cok sağol canım bnm bugün 5. Günüm bebekle napicami şaşirdim ağlama krizleri gece gelen sabaha kadar uyumaaması allahımö çocuk nasıl uyumazz gazi yok altı temiz anlamadim mama veriyoruz 30 cc + meme veriyormValla canım bende de az gelir inşallah seninde bol emzir sonra sağ dereotu yiyom bestlak damla kullanıyorum birde e bebek ten süt yapan çaylar var onları içiyorum tahin helva yiyorum genede 60 cc geçemiyorum
O hangi deger canım sarılık değeriBizim de sarılık çıktı 14 çıktı değerimiz, 17 olsaydı tedaviye alacaklardı sanırım. Emzirme ve günde 3 kere mama veriyorum, sütü artırmak için bol su, duş, rezene çayı, şekerli pirinç lapası yardırıyorum şuan. Sizin değerler nasıl
Benim kızımın da 12. Gün düştü ama iltihaplanmış altından sarı sıvı görünce hemen doktora gittik sende kontrol et bakalım görünen yerde var mı iltihap ben banyo falan da yaptırmadım olacak olan yine de olduKızlar doğumun 12. Günü göbek bağı hala düşmedi normal midir bide çok gaz sancımız var bunun için ne onerirsiniz
Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa bilmiyorum bugün hiç mama vermedim sağ sol sürekli emzirdim sol meme ucum resmen lastik görevini görüyor canı isterse emiyor ama istemezse ağzının içinde oynuyorBenim de ayni ya, memeye gelince hemen bir uyuklama hali, sonra yatagina koyunca aglama, aranma. Sonra tekrar memeye al, 3dk emip yine uyuma, aksamlari da 3 saat uyusun diye mama veriyorum, boyle boyle dogum kilomuzu daha yeni yakalayabildik. Mama kolaylarina geliyormus, memede ne kadar vakit harcarsa o kadar sut cogaliyormus ama bizimki emzik saniyor memeyi.
2 saat aralıklarla ama ilk hafta memeyi çok zor tuttu sürekli vermiştimBebişi be kdr aralıklarla emziriyosunuz peki bnde hoşaf içiyorum kayısı
Bunu bende çok merak ediyorum temizlemek lazımmış serum fizyolojik aldım ama asla cesaret edemiyorum yapmaya belki bir haftadır evde duruyor damlatıp bekletip çeken var illa şırıngayla diğer burundan çıkarmıyorlar bir kaç video izleyip yapıcam yarın evdeki herkes evine dönüyor şükür kızımla başbaşa kalayım herşey çok güzel olacak evde kaynana kayınbaba ve kendi annemle 20 gün geçirdim ve asla istediğim planladığım şeyleri yapamadım yok üşür yok hasta olur yok bebeğe bir şey olur yapanlar varsa bilgilendirsinKızlar 1 haftalık bebisin burnunu nasıl temizlemeliyim serum fizyolojik çok ürkütüyor beni çok küçük daha yaptinizmi siz aspiratör le çekiyorum gelmiyor çok küçük biraz geride
Ayyy bende öyle yapıyorum hatta altını açar açmaz çişini yapıyor yap oğlum yeter ki uyan diyorumCanim tek memeyi emince gazını çıkartıp altını açıyorum o şekilde diğer memeyi emmeye ikna oluyordiğer türlü uyuyor asla ağzını açmıyor altını açınca uyaniyor
Gözünaydın canım inan evde tek bakmak kadar rahat bişey yok biz bizimkilerle küstük ama umrumda değil çocuğumla baş başa kaldım öyle güzel ki kafam rahat de Google koydum evdekilerin adımı bende çocuk hıçkırsa Google a sordular yan dönse internete az daha kafayı yiyecektimBunu bende çok merak ediyorum temizlemek lazımmış serum fizyolojik aldım ama asla cesaret edemiyorum yapmaya belki bir haftadır evde duruyor damlatıp bekletip çeken var illa şırıngayla diğer burundan çıkarmıyorlar bir kaç video izleyip yapıcam yarın evdeki herkes evine dönüyor şükür kızımla başbaşa kalayım herşey çok güzel olacak evde kaynana kayınbaba ve kendi annemle 20 gün geçirdim ve asla istediğim planladığım şeyleri yapamadım yok üşür yok hasta olur yok bebeğe bir şey olur yapanlar varsa bilgilendirsin
Bende damlatmayi denedim ama hic sümük felan gelmedi yapamadım mi bilmiyorum ya çok stres oluyorumBunu bende çok merak ediyorum temizlemek lazımmış serum fizyolojik aldım ama asla cesaret edemiyorum yapmaya belki bir haftadır evde duruyor damlatıp bekletip çeken var illa şırıngayla diğer burundan çıkarmıyorlar bir kaç video izleyip yapıcam yarın evdeki herkes evine dönüyor şükür kızımla başbaşa kalayım herşey çok güzel olacak evde kaynana kayınbaba ve kendi annemle 20 gün geçirdim ve asla istediğim planladığım şeyleri yapamadım yok üşür yok hasta olur yok bebeğe bir şey olur yapanlar varsa bilgilendirsin
Valla öyle deniyorum ama çıkmıyor hiç birşey çok stres oluyorum yaCanm bizimki 10 günlükken ablasında grip kaptı hem öksürük hem burun akıntısı vardı öksürük yeni yeni bittiyse gibi burun tıkanıklığı devam ediyor 2 kere hastanede açtılar valla baya sıkıp çekiyorlar korkmayın dediler bizde bizde çekiyoruz artık bir anda hep diye çekmeyin kesikli kesikli çekin dedi dr bize
Bugün ellerim titreye titreye yan yatırıp şırınga ile burnuna 1 er ml serum fizyolojik sıktım hemen ters çevirip sırtına vurdum. Sonra otribebenin asbiratörü ile üç kere de burnunun deliklerini çektim rahatladı. Doktor öyle tarif etmiştiKızlar 1 haftalık bebisin burnunu nasıl temizlemeliyim serum fizyolojik çok ürkütüyor beni çok küçük daha yaptinizmi siz aspiratör le çekiyorum gelmiyor çok küçük biraz geride
Ya yiyip içtiğime de dikkat ediyorum, bebeğin ayağını da sıcak tutuyorum ama gaz dolu dediğin gibi ve masaj falan asla işe yaramıyorBizimde aynıydı . Uyurken kiraz çekirdeği kemeri koyuyorum göbeğine. Azaldı şükür. En azından uyurken ağlamıyor. Ama gaz sancısı bizde çok büyük sorun . Çok gazlı
Canım kolik bebek olabilir mi bi doktorla görüş istersen yada reflü de olabilir reflü yatağı deneyebilirsinYa yiyip içtiğime de dikkat ediyorum, bebeğin ayağını da sıcak tutuyorum ama gaz dolu dediğin gibi ve masaj falan asla işe yaramıyor
Ya inşallah kolik değildir ama bakalım randevu aldım doktordanCanım kolik bebek olabilir mi bi doktorla görüş istersen yada reflü de olabilir reflü yatağı deneyebilirsin
Canım baya geçmiş üstünden hala sütün gelmediyse başkası önermediyse solgar brewer's yeast with vitamin b12 al kullan mutlaka sütün coşacak bebek yetişemeyecek. Kızlar kullanıp memnun kalan oldukça dualarınızı beklerim ben de doğumdan sonra nazara geldim bildiğiniz hastalıktan kalkamıyorum.Arkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef