2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kizlar ben beslenmede 25 cc sütümü sağip veriyorum bide emzirme bu şekilde iki satte bir ywter mi mamayı birakmak istiyorum da
Canım senin bebeğin kal kg doğdu kaç kg kaybetti doktor ona göre bir şey demiştir sana mutlaka
Mesela kendimden örnek verdim 2700 doğdu 2450 ile hastaneden çıktık
3 gün sonra sarılık değerimiz sınıra gelmiş çünkü bi göğsümü emziremedim
Mama başlayalım dedi günde 5 defa 30 ml
Başladık doğum kg üstüne çıkmanız gerekiyor dedi 10 günde
Sağ sol göğsüm toplam sağdık bebek emmeden ikisinden 10’ar dakika toplam 20 dakika da 60 ml süt çıktı
Doktora gittik cuma günü
Sarılık geçmiş 3 kg üstüne çıkmış
Ben mamayı bırakmak istiyorum dedim
2 hafta sonra görüşelim dedi bırak yada azalt bile demedi
Aynı zamanda orda sağ sol 30 dakika emzir gel dediler emzirdim geldim
Bırakma mamayı dedi

3400 doğdu 4.gün 3300 çikti 2 saatte bi 30 cc mama öncesi emzirmr şeklinde gdyorduk emzirme sonrası bnm sağdğm süt 25-28 cc cıkıyor ama hep sağmiyorum işte iki kez sağdim bgn bebğm emerken gözleri kapali emiyor bni hep uyumaj istiyo uyanık kaldiği sürelerdr de hep emmk istiyo bnde her zmn veriyorum memeyi şaşirdm yaa napicami bilmiyorım bestlak damla aldırmaya yolladım şimd eşimi

Kızlar birşey sorucam benim oğlum normalde iki saatte bir uyanıyor emiyor altı değişiyor uyuyor bu döngü sürekli devam ediyordu bir haftadır ( 6 günlüğüz) ama birkaç kez günde bir kez birsye oluyor bebiş uyumuyor gözler açık öyle duruyor emiyoruz iki saat sonrasına alarm kuruyoruz o saat gelmiş oluyor hala uyanık sürekli emzir kaka yap alt değiş gaz çıkar uyu döngüsünü yaşıyoruz dün gece tam 4 saat sürdü bu normalmi? Yani çocuk uyanık kalmak istiyor ondanmi oluyor yoksa böyle günde bir saat atağımız mi var nedir anlayamadımm genel olarak sakın bir bebiş böyle arada gelenler gelince garipsiyorum

Kızlar selam emzik kullanmaya başladinz mi?
Ben bgn verdim mecbur o kadar da direndim ailelere 1 aydan önce vermicem diye
Ama dayanamadm uyumak bilmedi
İlk günden beri alıştırdım veriyorum ben verilmesi taraftarıyım bazı zamanlar bebeği sakinleştiriyor

Canım benim bizde aynı siz gibiyiz çocuk çok nadir bakıyor etrafa bence daha anne karnında gbi adapte olmaya çalışıyor ben doyduğundan uyuduğunu da düşünüyorum ama ne yalan söyleyim geceleri hususi kaldırmıyorum huzuru bozulur o zaten acıkınca 2saatte kalkıyor gündü baktım kalkmıyor ben uyandırıyorum ama gece değil ama sabah saatlerinde mutlaka bi kriz saati oluyor oda normal bence günlük rutine göre

11 günlük olduk haşa lohusa teri oluyor bazen 3.cocugum malum ev işleri bana bakıyor bugün bi baş ağrısı eklem ağrısı gbi bişeyim var kızlar üşüttüm mü yoksa ter atamadığım için bide doktor normal dogumdanı10 gün sonra kontrole cagrdı az bi yırtık dikişi var ama durumu iyi sadece kanamam bitti gibiydi yine başlamış korkmalı mıyım kontrole gitmektende eriniyorum valla kontrole giden oldu mu normal doğum sonrası

Diyeceksin sonra da yaaa lohusalık psikolojisi anne bi anda oldu diyeceksin gitte kendi oğluna oğlum de bu senin torunun
Kız hemen eşime şikayet eder
Aman bugün görümcem arıyor diyor ki ocağın 15ine kadar gel anne o zamana kadar orda kalabilirsin ya belki ben istemiyorum hayır cidden psikolojim bozuldu tek kalınca napacam diye düşünüyorum artık ben kendime güvenim falan kalmadı benim

Kızlar 2 gündür sanırım gaz sancı muhabbetlerimiz başladı, altı temiz ve tokken ağlamalar sıklaştı, gaz için ne yapıyorsunuz kullanılan bir damla vs veya uygulama ne var rahatlatmak için sütüm de az çoğaltmak için tüm tuşlara basıyorum sağıp veriyorum ama mememi almıyor diye üzülüyorum , uğraşıyorum baya ama sancıdayken hiç tutmuyor travma oluşturmak da istemiyorum,sütümü çoğaltsam en azından

Canım sen ne kadar sağarsan sağ sütün varsa geliyordur bebek emşyor mesela benim hala göğsümden süt geliyor çünkü meme üretime devam ediyor

BiZde aynıyız canım bana danıştığım ebe emzik ver kısır döngüyü boz dedi zaten ağzı küçük emzikle dalıyor uykuya atıveriyor kendisi ağzından gündüzleri almıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…