- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.873
16 günlük oldu canm 15.gün verdim bendeBende bi hafta daha mühlet verdim kendime vericem emziği artık cidden böyle çok zor seninki kaç günlük
Rahatlık vlla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 günlük oldu canm 15.gün verdim bendeBende bi hafta daha mühlet verdim kendime vericem emziği artık cidden böyle çok zor seninki kaç günlük
Ocağın başına kadar mı yuhhh atıver kendini yere çekemiyorum ölüyorum de sütün yemekle alakalı değil ki şu an psikolojik baskı ile alakalı tamamen ne yaparsan yap o kadın konuştukça vücut salgılamayacakKızlar bugün doğum yapalı 6. Gün olacak 4. Gün yani perşembe günü bian da göğüslerim şişti bebek ememedi sonra sabah doktora gittim sagmami söylediler öğlen sagdim (bu arada kayınvalidem ve annem bizde ben sağma makinesi almamıştım kaynanam halimi görmesine rağmen ne gerek var makineye diyip durdu makine gelincede ay senin sütun yeni geliyor dedi halbuki hastanede emziriyordum azdı ama vardı yani beni deli ediyor ikide bir senin sütun az diyip duruyor napiyim yani yiyorum falan ama daha çok yeniyim) neyse bebeğe icirdim gün boyuda her yarım saatte bir ya da 1 saatte bir emdi şimdi sütüm kalmadi çok az geliyor bebek doymadı mama verdim son çare bu normal mi
Bide baya doldum ben kızlar
Ya ben bu halde uğraşmak zorunda mıyım cidden bazen deliriyorum anneme bile arada laf captiriyor bende ona laf vuruyorum annemde aman kızımın evliliği bozulmasın diye pek bişey demiyor bakın kaynanam iyidir hoştur ama çenesi ve karışma huyu beni bitiriyor varsa yoksa kendi kizlari aman onun sütü şöyleydi bunun ki böyleydi yok sütun yok yok bebek aç ama mesela bı yerim agrisin hemen bakar eder yani ekşisi artışını götürüyor ve daha ocağın başına kadar burda ben kafayı yememek için napiyim
Bebek emdikten beş dakika sonra sıkıyor bak küpü beyaz bi süt gelmedi lazımSütünüzün yağlı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benimki su gibi sanki
Valla bende aynı durumdayım bugün gece yatmadan kimyonlu ılık süt içtim iyi gidiyor gibiyiz. En son şu ürünü söyledim yarın gelecek deneyeceğim bakalım yorumları iyiydiYa yiyip içtiğime de dikkat ediyorum, bebeğin ayağını da sıcak tutuyorum ama gaz dolu dediğin gibi ve masaj falan asla işe yaramıyor
Çok geçmiş oldun canım, o takviyeyi bende çok duydum ama alıp denemedim.Canım baya geçmiş üstünden hala sütün gelmediyse başkası önermediyse solgar brewer's yeast with vitamin b12 al kullan mutlaka sütün coşacak bebek yetişemeyecek. Kızlar kullanıp memnun kalan oldukça dualarınızı beklerim ben de doğumdan sonra nazara geldim bildiğiniz hastalıktan kalkamıyorum.
Valla kuzu aha kalktım emzirmeye yok süt az geliyor oğluşum az bişey emdi sonra mama verdim azda şimdi uyumuyorOcağın başına kadar mı yuhhh atıver kendini yere çekemiyorum ölüyorum de sütün yemekle alakalı değil ki şu an psikolojik baskı ile alakalı tamamen ne yaparsan yap o kadın konuştukça vücut salgılamayacak
Canım çok şükür perşembe günü akşam kızımı kucağıma aldım
Gün içinde evden uzaklaşmayı dene yürüyüş falan yap yada seni ne sakinleştirirse onu yapValla kuzu aha kalktım emzirmeye yok süt az geliyor oğluşum az bişey emdi sonra mama verdim azda şimdi uyumuyor
Evet yurt dışından görümcem gelecek aralığın 25inde onuda gorecekmis işte bana yardım edecekmiş o yüzden kalacakmış
Sütte azaldı napacam çoğaltmak için