2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ocağın başına kadar mı yuhhh atıver kendini yere çekemiyorum ölüyorum de sütün yemekle alakalı değil ki şu an psikolojik baskı ile alakalı tamamen ne yaparsan yap o kadın konuştukça vücut salgılamayacak

Ya yiyip içtiğime de dikkat ediyorum, bebeğin ayağını da sıcak tutuyorum ama gaz dolu dediğin gibi ve masaj falan asla işe yaramıyor
Valla bende aynı durumdayım bugün gece yatmadan kimyonlu ılık süt içtim iyi gidiyor gibiyiz. En son şu ürünü söyledim yarın gelecek deneyeceğim bakalım yorumları iyiydi

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-22-23-34-15-21_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 8
Çok geçmiş oldun canım, o takviyeyi bende çok duydum ama alıp denemedim.

Valla kuzu aha kalktım emzirmeye yok süt az geliyor oğluşum az bişey emdi sonra mama verdim azda şimdi uyumuyor
Evet yurt dışından görümcem gelecek aralığın 25inde onuda gorecekmis işte bana yardım edecekmiş o yüzden kalacakmış
Sütte azaldı napacam çoğaltmak için

Gün içinde evden uzaklaşmayı dene yürüyüş falan yap yada seni ne sakinleştirirse onu yap
Ama mutlaka evden uzaklaş yarım saat bile olsa

Kızlar perşembe günü suni sancı ile başladık normal doğum süreci ilerledi akşam kuzum kucağımdaydı. Şuan bakmaya doyamıyorum Emziriyorum süt gelmeye başlamıştı zaten bir kaç güne benim de emmeyi geliştirdikçe artar diye düşünüyorum inşallah
Süt için ebe incir özellikle söyledi taze kuru farketmez arttırır dedi. Sıcak duş ve bol su önerdi.
Meme ucu için özellikle garmastan pomad ı kullan en iyi o gelir dedi, sür 20 dk açık bırak hava alsın kurusun göğüslerin dedi. Emzirmeden önce kremi yıka dedi hangisi olursa olsun. Ebemiz aynı zamanda üniversitede ders de veriyor tecrübeliydi, süreçte hep yardımcı oldu.
Doğumu bekleyen başka arkadaş kaldıysa kolaylıklar diliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…