2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bence aclik durumuna gore vermek lazim. Biz 17 gunluguz, sadece aksam ve gece 2-3 kez 30 veriyorum. Cis sayisi da gunluk min 5 olmaliymis. 5 ise ve mamadan sonra aglamiyorsa yeterli besleniyor olarak dusunebiliriz.

Bugün doğum yaptım ben canım. Sipinal anestezi ile. Ağrım çok. Rahim toplandığı için normal dediler. Hamdolsun kavuştuk biz darısı bekleyenlere inşallah

Bugün doğum yaptım ben canım. Sipinal anestezi ile. Ağrım çok. Rahim toplandığı için normal dediler. Hamdolsun kavuştuk biz darısı bekleyenlere inşallah
Ufak bi tavsiye sıcak su torbası çok iyi geldi. Bizim aklımıza yeni geldi. O sebeple son 20 dk dır daha iyiyim. Aklınızda olsun.

Bugün kontrolüm vardı aslında planlanan pazartesi doğum yapmamdı. Doktor beklemenin anlamı yok bugün yatış yapalım hiç doğum belirtin yok dedi. Açıklık 10 gündür 1 cm ötesi yok.
Sezeryan da da iyiki böyle yaptık rahmin dönmüş istesende normal olmazdı boşa suni sancı çekerdin dedi. Ben o anın acısıyla pek anlamadım ama rahim kaymış sanırım.

Velhasıl bi şekilde kavuştuk.

Aaa gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun ağrıların geçer sabaha toparlarsın inşallah hemen kendini

Canım biz sürekli gaz problemi yaşıyoruz. Kiraz çekirdeği kemeri aldık göbeğine uyurken ısıtıp koyuyorum bazen ayaklarının altına, bence iyi geliyor. Göbeği düştüyse göbeğine yağ ile masaj yap yatırmadan ben onun da çok etkisini gördüm. Doktor , nurse diye gaz damlası verdi onu kullanıyoruz. Ama yine de gün içerisinde gaz sancısı oluyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…