2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım seninle aramızda bi gün vardı dünden beri aklım sende habersiz bırakma bizi. Rabbim sağlıkla kucağına alıp mis gibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hayırlısıyla 🤗 benimde tansiyondan dolayı acil sezaryen söz konusu her an benim içim rahat akciğer gelişimi böbrek gleişimi falan her şey tamamlandı verniks kazeozasıda var için rahat olsun o konuda erken değil 😊 senden fazla ben heyecanlıyım sanki ben doğurcam yüzünü ilk gördüğüm an sesini ilk duyduğum an gözümde canlanıyor sürekli 😍 sağlıcakla kavuşun
Canım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm 🥲🥲🥲

Gelen şey su olsaydı tekrarlar miydi
Su olabilir ne kadar oldu geleli benim suyum ilk geldiğinde senin gibi idarra sıkışık hissettim idrar diye düşündüm 40 dk içinde suyum artarak gelmeye devam etti ve idar torbasına baskı oluyormuş sürekli tuvalet hissi oldu hastaneye gittik ama biz hemen orada bir ebe idrar torbana baskı olduğu için bebek kanala girip doğum pozisyonunu aldığından idrar da suyunla birlikte geliyor demişti o yüzden bu kadar sıkışık olduğunu ve bunkadar su ondan geliyor dedi

Canım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm 🥲🥲🥲
Canm bebeğinin geleceği zamanı bilir en doğru zamanda alırsın inş kucağına canm

Bende yarına randevu aldım arkadaşları okudukça endişe içinde kaldım bakalım ne diyecek parmak işi sıkıntı ☺️ama olacak mecbur bakarlar belki açıklık var mı diye 38+5 olacam yarın

Bende bayılırım gece uykusuna🥲 birde 27 gün ben hastanede yattim bebiste gelişim geriliği olduğu için hastanede bile uyuyamadim o yüzden çok istiyorum saatlerce uyumayı. Tabi yine de evladim iyi olsun ben uykusuz kalmaya razıyım artık😊
Ayy evet evet canm bebeciğin iyi olsun da geçer bu günler inşallah 🙏 Rabbim dayanma gücü versin balımmm.

Sağlıkla al canm kucağına sen ve tüm bekleyenler tecrübelerini yazarsın artık Yarın kaç haftalık oluyor
Amin canm benim inşallah 🤲🤲 yarın 40.hafta bitiyor canm

Doktor kontrolünden geliyorum şimdi, pazar günü doluyor eger gelmezse pazartesi suni sancı ile yatisini yapalım dedi doktor. Açılma yok ama yumuşama var dedi. Tecrübesi olanlar ne diyorsunuz? 40 haftadan sonrasının riskini almak istemiyorum dedi doktor.
Peki bebek kanala girmiş mi canm
Benim de yarın 40 bitiyor 41 e gircem bebek kanala girmedği için de sunni sancı vermeyecek sezeryan olcam

Aaa şimdi okudum canm
E hayırlısı olsun yaaa vardır zamanı tatlm
Allah kararlamştr

X