2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bol yürüyüş +ilişki+çok zorlamadan merdiven çık in +ananas yemek hızlandırıyor benim öyle oldu
İlk doğumum 40+3 gelirken bu 38+2 de geldi

Kızlar takı yastıgı yaptırmadım da takı nereye takılacak bu durumda? Ya da isimsiz sekilde hemen gidip alabilecegim neresi var?
Çeyizcilerde oluyor çoğunlukla. İsmi bile 5 dk da işlerler. Makinaları otomatik oluyor zaten. Ya da bebek kıyafetleri satan bir yerden isimsiz satın alabilirsin

Ya su cocugu olup da sen bi de dogunca gor, yok okula baslayinca gor, yok ergenlikte gor, evlenince gor, basina bela cocuk olayi vs diyenlerin cenesini kirasim var zaten, yahu sen madem her asamada zorlandin bi daha dogurmazsin olur biter, benim onceliklerim veya cocuk yetistirme yetilerim farkli belki de benim cocugum bal gibi biri olucak birak da ben de deneyimleyim, korkutunca ne geciyor ellerine anlamiyorum.
Bence altta yatan sebep altin takmak falan degil mevzu kiskanclik. Gecmiste yapilan fedakarliklar icin de hic uzulmeye gerek yok, daha fazla fedakarlik yapmadan, zararin neresinden donersen kar. Bundan sonrasinda cekirdek ailemiz icin yapariz butun fedakarliklarimizi, enerjimiz olsun yeterki

Kızlar selamlarr
Size bir sorum olucaktı. Hastane çantası için hemşireye verilecek olan kıyafetleri acaba özel isim nakışlı olanı mı vermeliyim yoksa normal takımlardan birtanesinimi?
Ebe bana ilk giydirdiğimiz çabuk kirleniyor dedi genelde anneler bebek odaya geldikten sonra hemen değiştiriyolar dedi canım

Çeyizcilerde oluyor çoğunlukla. İsmi bile 5 dk da işlerler. Makinaları otomatik oluyor zaten. Ya da bebek kıyafetleri satan bir yerden isimsiz satın alabilirsin
Isimsiz icin var mi onerdigin bir magaza şöyle avm de olup kolay ulasilabilecek mesela. Şimdi şu ağırlıkla çeyizci bulmam çok zor sanki

Isimsiz icin var mi onerdigin bir magaza şöyle avm de olup kolay ulasilabilecek mesela. Şimdi şu ağırlıkla çeyizci bulmam çok zor sanki
Yani büyük magazalarda oluyor mu bilmiyorum. Biz Tekstil şehriyiz o yüzden bizim çarşımızda cok kolay bulunuyor böyle şeyler. Küçücük dükkanlarda fln satılıyor. Varsa bebek giysileri satan bir caddeniz fln kolay bulunur gibi ama. İnternette de çok ama yetişir mi size bilemedim.

Ay ne diyosun ya valla ben de çayları hurmaları aldım ananas yedim bi başlayayım dedim o kadar uğraşıyoruz bişeyler olsun ya valla 39.haftada kaç kg oldunuz hala vajinal olma ihtimali varmı

Ay bende saldım vallahi. Gerçekten gelmiyorsa gelmiyor

Yaa bi de hamileliğin tadını çıkar bi daha uyuyamayacaksin diyenler vardi. Ben de gerçekten bi daha uyuyamicam saniyodum.Kızım su an 15 aylık sadece ilk doğduğunda uykusuz kaldım onu da gündüz uyuyarak tamamlıyordum. Yaklaşık 8-9 aylık olduğundan beri gece deliksiz uyuyo. Bu is biraz da ebeveyn olmaya hazır olmakla ilgili galiba. Ben çok hazırdım ve istiyodum.

İnşallah enerjimizi bitirmemişlerdir canım gerçekten öyle kendileri on numara anne oldular bize gelince aman boşver modundalar ama yıllarca herseyime karıştıkları gibi evlat yetiştirmeme karışmalarına asla izin vermem evlat çünkü canın gerçekten en güzel yeriymiş onunla ilgili iyi bir şey bile deseler zıttıma gidiyor inşallah evlatlarımızla bundan sonra ailemizle olacak yeni dünyamız

Son düzenleme:

Vallahi bende 38 e grdim gireli banyo tuvalet ovala yer siliyorum bol bol bugün ümidimi kaybettim Bnde istediği zaman gelecek ne yaparsan yap zamanında olacak hayırlısı ile kabullendim

39+3 , sağlıkla doğsun artık diye kendimi parcalicam Kizlar ne sancı var ne başka bir şey. Sadece bazı akşamlar regl ağrısı gibi oluyo ama çok değil. Çatı muayenesinde çatımın çok iyi olduğunu söyledi doktorum. Ama açılma olmazsa bişey yapamayız tabii , e sancı yok açılma yok, perşembe tekrar muayene var. Nasıl olacak bu iş Ay artık doğ be oğlum nefesim kesildi beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…