2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bence de geçer gibi geliyor o yüzden bi doktorum bekleyelim normali diyor bitanesi sen bilirsin gibisinden konuşuyor ama devlette ki normal diyor zor da olsa normal diyor 4 kilo üstünü de normal ne bileyim zorlar yaa 😀zaten her yerim kaşınıyor delircem
3 750 üstü ilk doğum bide kesin zorlar ya kendi açımdan düşünüyorum çatı muayenesinde anadan üryan çataldan kalkmaya çalıştım bi gözüm korkmadı değil ama doğumda hormonlara güveniyorum tabi bebek 4 kilo altı ve baş geliş olursa 😄 yoksa hiç istemediğim korktuğum halde sezaryen isticem valla

Tamam anlamak İçin soruyorum mesela 37 den sonra raporda yazan süre otomatik devreye girmiyor mu ? Mesela orda gün verilmiş atıyorum 9.kasım rapor başlama tarihi diye.Şuan biz onu değişmedik ama ben gitmiyorum.o tarihten sonra otomatik çalışamaz oluyorum diye biliyorum ,doktor da öyle söyledi bugün …ha birde doğduğuna dair kağıt olacakmış hastaneden o verilecekmiş
Eğer devlette çalışıyorsan raporda yazan geçerli olmuyor. 32 den sonra işe aktif gittiğin kadarını devir ediyor. Kendim için fazlaca araştırmıştım devlet için şartlar böyle

Senin neden izne ayrıldığını anlamadım ben. Neden cumaya kadar çalışmadın?
Benim bildiğim bu 3 günü aktaramıyorsun. Ne kadar çalıştıysan onu aktarıyorsun. Yani muhtemelen o 5 haftadan bu 3 günü düşüyorlardır. Tabi eğer idari izin değilse.
Pazartesi doğum olacak cnm öyle olunca hazırlanmaya dinlenmeye vakit kalmıyordu mecburen aldım izni

Kizlar iyi aksamlar🌸bnm bebiş haraketleri eskiye göre daha azaldi gibi ve daha yavaş. Yarın bi gidicem doktora da neden olabilir

Benimde öyle eskiye göre bence artık yer daraldığı için zaten hareket edince çok net belli bacağı kolu ayağı dimi zaten karın gibi değilde sert kaya gibi hissediyorum karnımı

Kızlar selamlarr
Size bir sorum olucaktı. Hastane çantası için hemşireye verilecek olan kıyafetleri acaba özel isim nakışlı olanı mı vermeliyim yoksa normal takımlardan birtanesinimi?

Kızlar takı yastıgı yaptırmadım da takı nereye takılacak bu durumda? Ya da isimsiz sekilde hemen gidip alabilecegim neresi var?

Bende kendi dr um olsun istiyorum zaten özellikle o olduğu için o hastaneye gittim ama bilemiyorum dediğin gibi o gelmeden doğum başlarsa diye yoksa onu beklesem 39+1 oluyorum.. O zaman dr gelmeden tombikim gelmek isterse :)) pazar günü nst ye gir kararını ver pazartesi için dedi 😀
Benim de planlı sezeryan olacak, muhtemelen 39+1 e planlayacagiz, doğum günü abisiyle aynı gün olsun istiyoruz 🙈 hayırlısı inşallah 😊

Kızlar iyi akşamlar. Bugün tam 36+6da muayenem vardı, çatı muayenesinde açıklık yok bebek kanalda dedi. Ama kızımın kilosu ilerde 3300 gram olmuş. Normal doğuma uygunsun bekleyeceğiz dedi. Bundan sonra daha fazla kilo alsın istemiyorum, sancılarım sıklaşsın istiyorum nasıl yapacağızzz 🤕

Yok cnm özeldeyim ben özelde oluyor dedi doktor
Senin yıllık izin değil, kadın doğum harici farklı bir doktordan 3 gün rapor alman lazımdı. Bu da 112 günlük doğum izninden düşecek. Ben de kasılmalara dayanamadığım için 2 gün aile hekiminden rapor aldım bağladım

biz kadinlar cok guclu varliklariz, ozellikle hamilelik butun sinirlari zorladigimiz bir donem ve bizi daha da olgunlastirdi. Ellerine saglik, disardan gelmeyen destek icin de uzulme. Bir de dogum ve ölüm insan elemek için güzel bir fırsat bence, ben bir çok kişiyi çıkardım, güzel zamanlarda yanında olacak insan bulmak çok kolay.
Çok güzel bir şeye değinmişsin yaa ölüm de doğum da insan elemek içinmiş bende öğrendim yaşım 32 ama öğrendim canım acısa da öğrendim aslında güzel zamanlarımıza da kıskanıyorlar canım hep biz kötü olalım onlarda bu durumlarda hep akıl veren taraf olmalılarmış bunu da gördüm maalesef ben ağlayarak galiba tedavi de olsam çocukluk olmayacak diyorum üzülme ya diyor sonunda ölüm yok ya çocuk aranan bela zaten diyor iyi dedim sen o zaman at çocuğunu sokağa aranan bela ise hamile kaldım ilk ona değil de aileme söylemem bile neden saklıyormuşum bi ben mi hamile kalmışım nazar değinecek neyim varmış öyle yani oğlum iyi ki geliyor bundan sonra eşim oğlum ben üç kişilik dünyam dedim öyle adımlar atacağım üzülmüyorum tek üzüldüğüm şey geçmişte ne kadar fedakar bi insanmışım 🥹

3 750 üstü ilk doğum bide kesin zorlar ya kendi açımdan düşünüyorum çatı muayenesinde anadan üryan çataldan kalkmaya çalıştım bi gözüm korkmadı değil ama doğumda hormonlara güveniyorum tabi bebek 4 kilo altı ve baş geliş olursa 😄 yoksa hiç istemediğim korktuğum halde sezaryen isticem valla
Aslında sezeryan daha korkutucu geliyor bana ama normal de korkutucu geliyor 😀😀bilemedim hangisini tercih edeceğiz doktor esneme hareketlerini yap diyor bana normal içinde ağrının gelmesi kazım suni sancı da beni korkutuyor 40’a kadar yola devam dedi dün doktor ama bence 4’e varır

Senin yıllık izin değil, kadın doğum harici farklı bir doktordan 3 gün rapor alman lazımdı. Bu da 112 günlük doğum izninden düşecek. Ben de kasılmalara dayanamadığım için 2 gün aile hekiminden rapor aldım bağladım
Sağlıklı ve rahat doğum olsun da artık 2-3 gün lafı olmaz ne diyeyim

Kızlar selamlarr
Size bir sorum olucaktı. Hastane çantası için hemşireye verilecek olan kıyafetleri acaba özel isim nakışlı olanı mı vermeliyim yoksa normal takımlardan birtanesinimi?
Ben normal koydum ilk hali daha böyle kirlenir falan diye. Çünkü isimli setimiz bembeyaz ertesi gün kendimize gelince süslenir püslenir öyle fotograf çekiliriz diye düşündüm

Kızlar selamlarr
Bence normal bir şey ver benim kirlendi so da foto çekinemedik diğer takımlardam biriyle çektik

Kızlar iyi akşamlar. Bugün tam 36+6da muayenem vardı, çatı muayenesinde açıklık yok bebek kanalda dedi. Ama kızımın kilosu ilerde 3300 gram olmuş. Normal doğuma uygunsun bekleyeceğiz dedi. Bundan sonra daha fazla kilo alsın istemiyorum, sancılarım sıklaşsın istiyorum nasıl yapacağızzz 🤕
Benim de öyleydi 36sonlarında. 37,38 de gelsin diye baya bekledim uğraştım. Deli gibi yürüdüm merdiven vs egzersizlerin hepsini yaptım hurmalar ananaslar çaylar... Aklına ne gelirse🤭 ama bak 39.haftadayım. Gelmicekse gelmiyor naparsan yap. Dr da dedi bana bu içtiğin çaylar yediğin hurmalar hiçbirinin ispatlanmış bilimsel bir dayanağı yok dedi. Üç dört gündür saldım valla öyle oturuyorum dizi izliyorum bol bol😄

X