2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya su cocugu olup da sen bi de dogunca gor, yok okula baslayinca gor, yok ergenlikte gor, evlenince gor, basina bela cocuk olayi vs diyenlerin cenesini kirasim var zaten, yahu sen madem her asamada zorlandin bi daha dogurmazsin olur biter, benim onceliklerim veya cocuk yetistirme yetilerim farkli belki de benim cocugum bal gibi biri olucak birak da ben de deneyimleyim, korkutunca ne geciyor ellerine anlamiyorum.
Bence altta yatan sebep altin takmak falan degil mevzu kiskanclik. Gecmiste yapilan fedakarliklar icin de hic uzulmeye gerek yok, daha fazla fedakarlik yapmadan, zararin neresinden donersen kar. Bundan sonrasinda cekirdek ailemiz icin yapariz butun fedakarliklarimizi, enerjimiz olsun yeterki 🙏
Bana ikinci erkek olacağını duyan acınası gözlerle bakıp işin zor diyorlar 🙄z kuşağında erkegı kızı var diyorum ne kızlar var duz duvara tırmanan

Acaba 2.bebek olduğu için hızlı gelmiş olabilir mi, işe yaramıyor diyen arkadaşlar da var 🫢 ananas aldım bugün başladım, ilişki çok zor ya 🥹
Dr ilişki çok kolaylaştırır demişti benim ikinci olduğu için değil de ben ilkinde çok hareketsizdim bunda 37 haftaya kadar çalıştım ve ciddi yoruluyordum sürekli ayakta olmam etkiliydi bence irade evde 1 çoçuk daha oluşu onun sorumluluğu dinlenmeye de çok fırsat Kalmadı

Bana ikinci erkek olacağını duyan acınası gözlerle bakıp işin zor diyorlar 🙄z kuşağında erkegı kızı var diyorum ne kızlar var duz duvara tırmanan
Banada ilk çocuğum olduğu halde erkek olacağına duyan herkes tepki gösterdi. Kimisi çok şımarık olur diye kimiside eşimin ailesinde hiç kız yok diye. Eşimin kız kardeşi yok amca çocuklarıda hep erkek üstelik eşimin yiğenlerininde hepsi erkek. En son tepki gösterenlere dayanamadım evladın kızı erkeği mi olur bana mı sünnetti kız doğurmak diye tepki göstermeye başladım sonra arkamdan konuşuldu 'sanki tek doğuran o havalara bak' diye 😂 benim evladım bana başkasının evladı başkasına kime ne canım Rabbim nasip etti oğlumda beni seçti ve geldi çok şükür bin şükür. Had bilmezlerden çok sıkıldım hamileliğim boyunca hepsini eledim hayatımdan valla

Sorma bacım banada acıyorlar bide tühh diyorlar rabbim eksikliklerini göstermesin 3.oglum olacak ama ne evlat isteyenler var aksini düşünemem

Banada ilk çocuğum olduğu halde erkek olacağına duyan herkes tepki gösterdi. Kimisi çok şımarık olur diye kimiside eşimin ailesinde hiç kız yok diye. Eşimin kız kardeşi yok amca çocuklarıda hep erkek üstelik eşimin yiğenlerininde hepsi erkek. En son tepki gösterenlere dayanamadım evladın kızı erkeği mi olur bana mı sünnetti kız doğurmak diye tepki göstermeye başladım sonra arkamdan konuşuldu 'sanki tek doğuran o havalara bak' diye 😂 benim evladım bana başkasının evladı başkasına kime ne canım Rabbim nasip etti oğlumda beni seçti
ve geldi çok şükür bin şükür. Had bilmezlerden çok sıkıldım hamileliğim boyunca hepsini eledim hayatımdan valla
Haddini bilmeyene haddini bildirmek lazım vallahi iyi yapmışsın

X