Kızlar 35+2 deyiz. Bir haftadır kabızlık sorunu çekiyorum. Hamileliğim boyunca hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Hoşaf içiyorum. Zeytinyağı tüketiyorum. Yine de hiçbişey fayda etmedi. Önerilerinize açığım.
Emzirme sudyeni ve atleti konusunda büyük beden bulmakta zorluk çekiyorum. Sırtım geniş ve göğüslerim 100 beden. Bulabilen varmı?
Bu hafta hangi meyve oldu, çilek, limon, avokado, muz derken derken benimki 4 kiloya yakın bir karpuz olarak kaldı doğmuyor bugün randevusu olan herkese güzel haberler diliyorum.
İyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Bize dua edin çok stresliyim heyecanlıyım
Yeni hayatım yarın başlıyor bana şans dileyin
Günaydın Allahım kolaylık versin sabah direk aklıma geldin hergün birinin doğum heyecanına ortak oluyoruz ne güzel bir kaç dakika sonra sağlıcakla kavuşursun inşallah minik kızına
İyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Bize dua edin çok stresliyim heyecanlıyım
Yeni hayatım yarın başlıyor bana şans dileyin
Arkadaşlar akıntının artmasının doğumun yaklaşması ile herhangi bir bağlantısı var mı? 36 haftalık makat geliş ama son zamanlarda akıntım çok. Acaba doğum yaklaşıyor mu diyorum, yüksek ihtimal üşütme akıntısı bana göre de bir danışmak istedim
Arkadaşlar akıntının artmasının doğumun yaklaşması ile herhangi bir bağlantısı var mı? 36 haftalık makat geliş ama son zamanlarda akıntım çok. Acaba doğum yaklaşıyor mu diyorum, yüksek ihtimal üşütme akıntısı bana göre de bir danışmak istedim
Bnmde kontrol vardi kizlar 36+2 cikti 2700 kilosuda şimdilik sorun yok dün yalanci sancilari karşiladim bgn dha iyim boğaz ağrisi dişinda onun için de hiçbişi yapamiyolar maalesef
Canim boğaz ağrısı için enn iyisi tuzlu su bir gün boyunca 2 saate bir gargara yap ertesi güne hiç biseyin kalmayacak ben şuan tabiri caizse köpek gibi hastayım ve tuzlu su sayesinde iyi olan tek yerim boğazlarım