Normal çarşıdaki iç çamaşırcılarda var canım baya dah büyük bedenlerde varKızlar 35+2 deyiz. Bir haftadır kabızlık sorunu çekiyorum. Hamileliğim boyunca hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Hoşaf içiyorum. Zeytinyağı tüketiyorum. Yine de hiçbişey fayda etmedi. Önerilerinize açığım.
Emzirme sudyeni ve atleti konusunda büyük beden bulmakta zorluk çekiyorum. Sırtım geniş ve göğüslerim 100 beden. Bulabilen varmı?
Günaydın Allahım kolaylık versin sabah direk aklıma geldin hergün birinin doğum heyecanına ortak oluyoruz ne güzel bir kaç dakika sonra sağlıcakla kavuşursun inşallah minik kızınaİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Bize dua edin çok stresliyim heyecanlıyım
Yeni hayatım yarın başlıyor bana şans dileyin
Günaydın canım yoksa yaptın mı doğumGünaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Günaydın canım inşallah kızınla randevun gerçekleşmiştirİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Bize dua edin çok stresliyim heyecanlıyım
Yeni hayatım yarın başlıyor bana şans dileyin
Kasım anneleri oldu ekim anneleriGünaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Hayırlı olsun vajinal mi yaptın bebemiz kaç kg doğduGünaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Gözün aydın iyi misinizGünaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Akıntın nasıl bir akıntı son zamanlarda akıntı olması normal canmArkadaşlar akıntının artmasının doğumun yaklaşması ile herhangi bir bağlantısı var mı? 36 haftalık makat geliş ama son zamanlarda akıntım çok. Acaba doğum yaklaşıyor mu diyorum, yüksek ihtimal üşütme akıntısı bana göre de bir danışmak istedim
Bendede aynı şekilde 35 ten itibaren arttı çok şükür 38 olduk normal bir durummuş son haftalardaArkadaşlar akıntının artmasının doğumun yaklaşması ile herhangi bir bağlantısı var mı? 36 haftalık makat geliş ama son zamanlarda akıntım çok. Acaba doğum yaklaşıyor mu diyorum, yüksek ihtimal üşütme akıntısı bana göre de bir danışmak istedim
Aaaa hayırlı olsun sağlıklı uzun güzel ömrü olsun ne ara doğum oldu kendi mi başladı sezeryan mı ?Günaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
beyaz kokusuz krem gibi canımAkıntın nasıl bir akıntı son zamanlarda akıntı olması normal canm
Onunla ilgilenen arkadaş biraz zor bir hamilelik yaşıyor aklına gelemez ki buraya bakmak bakamadığından da editöre düştü sayfaKeşke ekim anneleri gibi bizim de tablomuz çizelgemiz olsaydı kim doğurdu hangi haftada kaç kg doğurdu bilemiyoruz maalesef
Bende de oluyor normal dedi drbeyaz kokusuz krem gibi canım
Yaa nasıl başladı doğumun anlatsana biraz.Günaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Canim boğaz ağrısı için enn iyisi tuzlu su bir gün boyunca 2 saate bir gargara yap ertesi güne hiç biseyin kalmayacak ben şuan tabiri caizse köpek gibi hastayım ve tuzlu su sayesinde iyi olan tek yerim boğazlarımBnmde kontrol vardi kizlar 36+2 cikti 2700 kilosuda şimdilik sorun yok dün yalanci sancilari karşiladim bgn dha iyim boğaz ağrisi dişinda onun için de hiçbişi yapamiyolar maalesef