- 15 Şubat 2024
- 1.840
- 2.224
- 33
Normal de 75 kiloydum canım ama yüne de aldım kilo yaa Allahtan boyum uzun da göstermiyor kiloyuNormal de kaç kiloydun ki canm
Ben şükür kilolu kaldm diye heralde sadece 10 kilo aldm:)
Siz Kasım başı kavuşma biz Kasım sonu inşallahAminnnnpeş peşe getiriyoruz bebeklerimizi dünyaya şimdi sırada beraber büyütmek var duygulanıyorum her geçen gün gruptan biri anne oluyor
teşekkür ederimAldıgım bir tanesinden hiç kalmamış diğeri var stokta
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Gri Melanj Baskılı Balensiz Dolgusuz Düz Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W30355Z8-998www.lcw.com
Hep beraber alalım yavrularımızı İnşaAllahOyy yavrum hayırlısı ile kucağına al inşallah yaa. Bnde yarn 38 e gircem ama ne ağrm var ne sızım
Benim full ağrıyor valla hareketlerimi engelleyecek şekildeeeKızz belin sürekli mi ağrıor ara ara mı?
Benim de dün gece yatakta bi ağrıdı snra gecti
Evet cıkıyor içine geri tıkıyorumBende bundan aldım tek sevmediğim tarafı yanlarda o ince sünger çıkıyor yıkadığımda falan
İnşallah hepimizin bebişi güzelliklerle sağlıkla gelsin bana çok duygusallık yüklendi sürekli ağlamaklıyım yine gözüm dolduAy bizim o gündü çok hazırlamıştım kendimi 1 kasım diye sana nasipmiş1.11.2024 çok güzel bir tarih, güzelliklerle de gelsin inşallah bebişin
Bende 74 le kaldm canm 84 oldum boyum da cok uzun değil 167Normal de 75 kiloydum canım ama yüne de aldım kilo yaa Allahtan boyum uzun da göstermiyor kiloyu
Hep beraber alalım yavrularımızı İnşaAllahvalla ağrım çok var, belim kalçam ağrıdan kopuyor inankii cumartesi gününü bekliyoruz, heyecan, korku, mutluluk karma karışığım bir yandan d hamileliğim hiç bitsin istemiyorum öyle güzel hissettiriyordu kiii, doğduktan sonra nasıl olacak kim bilir
Amin amin canm hadi bakalm cumartesi güzel haberlerini bekliyor olacağız canmBenim full ağrıyor valla hareketlerimi engelleyecek şekildeee
Dualarımız seninle canım sağlıkla gelsin prensesimizİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Bize dua edin çok stresliyim heyecanlıyım
Yeni hayatım yarın başlıyor bana şans dileyin
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun bebeğine canımİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Belim ağrıyor uzanınca geçiyor yavrumKızz belin sürekli mi ağrıor ara ara mı?
Benim de dün gece yatakta bi ağrıdı snra gecti
Sağlıkla kucağına al inşallah dualarım seninleİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Oyyyy ne güzel. Sağlıkla kucağına al inşallahHep beraber alalım yavrularımızı İnşaAllahvalla ağrım çok var, belim kalçam ağrıdan kopuyor inankii cumartesi gününü bekliyoruz, heyecan, korku, mutluluk karma karışığım bir yandan d hamileliğim hiç bitsin istemiyorum öyle güzel hissettiriyordu kiii, doğduktan sonra nasıl olacak kim bilir
Yaaaa hadi bakalım sağlıcakla gelsin ve çok kolay atlatın bu süreciİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle
Aminn inşaAllah, hep beraber inşAllahhhhOyyyy ne güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben anlamadım bi anda almadım aslında ama mide bulantısı da çok çektim ama iştahım hep açıktıBende 74 le kaldm canm 84 oldum boyum da cok uzun değil 167
Sağlıcakla gelsin canım inşallah herşey çok güzel olur senin ve bebeğin içinİyi akşamlar kızlar yarın 8.30 da kızımla randevum var kavuşcaz Allahın izniyle