• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İyiyim canım baskı gerçekte oluyordu canım ya da hareket ediyordu bilmiyorum ona uyandım zaten hep hareketlerini aşağıda hissediyorum ben aşağıyı tırmalıyor gibi dün kontrole gittim sıkıntı yoktu ben bu meseleyi çok kafama takıyorum zaten dünde haberi görünce daha çok tetikledi çünkü 23+6 da doğum yaptım ve doğum şeklimi ben seçtim kalbi az atıyordu sezeryanı seçsem belki yaşar mıydı diye hep kendimi suçluyorum ondan da etkileniyorum hep
Çok şükür o haftayı geçtiniz, bebeğin hareketini her tarafta hissedebilirsin. Rahim büyüdükçe hissettiğimiz o baskılar da olabilir. Psikolojik olarak kendini rahatlatmadığın sürece bu kaygı devam edecek. Bu ikinizi de etkiler. Geçmişe takılmadan ve şimdiki hamileliğin için negatif düşünmeden kalan haftaları geçirmeye çalışman lazım. Gerekirse ekstra kontrollere de git rahatlat kendini. Magnezyum takviyesi çok önemli bu baskılar ağrılar için, başlamadıysan bu rahatlatabilir seni. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebişlerimizi🩵

Çok şükür o haftayı geçtiniz, bebeğin hareketini her tarafta hissedebilirsin. Rahim büyüdükçe hissettiğimiz o baskılar da olabilir. Psikolojik olarak kendini rahatlatmadığın sürece bu kaygı devam edecek. Bu ikinizi de etkiler. Geçmişe takılmadan ve şimdiki hamileliğin için negatif düşünmeden kalan haftaları geçirmeye çalışman lazım. Gerekirse ekstra kontrollere de git rahatlat kendini. Magnezyum takviyesi çok önemli bu baskılar ağrılar için, başlamadıysan bu rahatlatabilir seni. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebişlerimizi🩵
Magnezyum kullanıyorum canım diğer hamileliğimde sürekli böyle geçti hareket de sıkıntı yok şuan bunu yazarken zıplıyor karnımda şükür ama benim çocuklar aşağı yerleşimli herhalde hep orayla oynuyorlar oğlum 39+6 da doğdu ama işte insan kaybettiğini unutamıyor

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Canım öncelikle geçmiş olsun 31. Haftanı bitirmişsin 32 den gününü almışsın bebeğin yaşan sınırını geçmiş eğer erken doğsa bile gerekli tedavi sonucunda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ama ciğer gelişimi vs farklı şeyler var o açıdan kuvöze gerek duyulur. Benim fikrim. İnsallah süreci sokıntısız sağ Salim hem sen hem bebeğin tamamlar 🙏

Merhaba ben mart anneleri grubundanım☺️ herkese tek tek mesaj attım listenizde ki, bebisimi kucağıma alana kadar tezimi yazıp bitirmek istiyorum ama anketim için yeterli kstılımcıya henüz ulaşamadım. Anketimi doldurup bana yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻

Canım geçmiş olsun bu haftada doğum yapıp çocukları sağlıklı olan arkadaşlarım var endişelenme ciğer geliştirici yapmışlardır zaten ama kuveze mecbur alırlar ama fazla kalmazlar kilo almaları lazım çünkü şuan kaç kilolar

Geçmiş olsun panik yapmayın. Yaşam sınırını geçmiş bebekler 🙏🏻 Kuveze gireceklerdir ama olsun sağlıkla kavuşacaksınız inşallah. Ben de ikiz annesiyim. Dr um 31.haftayi geçelim gerisi kolay derdi hep.saglikla kavuşursunuz bebeklerinize inşallah🙏🏻

Canım öncelikle geçmiş olsun 31. Haftanı bitirmişsin 32 den gününü almışsın bebeğin yaşan sınırını geçmiş eğer erken doğsa bile gerekli tedavi sonucunda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ama ciğer gelişimi vs farklı şeyler var o açıdan kuvöze gerek duyulur. Benim fikrim. İnsallah süreci sokıntısız sağ Salim hem sen hem bebeğin tamamlar 🙏
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim evet iğne yaptılar
Hiç endişelenme o zaman canım şuan kaç kilolar genelde Bi sıkıntı olmazsa 2000-2500 kilo olunca çıkartırlar zaten sağlıkla kovuşacaksın bebişlerine hem zaten suyun az geliyormuş belki 1-2 hafta daha dayanırlar

A
Hiç endişelenme o zaman canım şuan kaç kilolar genelde Bi sıkıntı olmazsa 2000-2500 kilo olunca çıkartırlar zaten sağlıkla kovuşacaksın bebişlerine hem zaten suyun az geliyormuş belki 1-2 hafta daha dayanırlar
Amin inşallah 34 olursa risk dahada azalırmış 1.5 kilo demişlerdi pazartesi

Gunaydin kizlar bir sorum olucak bebegin hareketlerini hergun ayni sekilde hissediyor musunuz??bazi gunler daha hareketli bazi gunler daha sakin sizdede oyle mi???

Gunaydin kizlar bir sorum olucak bebegin hareketlerini hergun ayni sekilde hissediyor musunuz??bazi gunler daha hareketli bazi gunler daha sakin sizdede oyle mi???
Benim de öyle canım. Bir gün çok hareketli bir gün sakin. Yorulduysam o gün de çok sakin geçiyor. Bizim yorgunluğumuz onları da etkiliyormuş.

Herkese iyi pazarlar. Cıvıl de indirim var kızlar. Sabah kıyafet aldım biraz. Doğru kararlar vermişimdir umarım 😊 Battaniye pike kararsız kaldım. Muslin kesin alicam ama başka ne almalıyım bilemedim. Atlet aldım 7 tane. Elinde ihtiyaç listesi olan var mı?

Back
X