2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlarrr kontrolden çıktık şimdi, doktor her şey yolunda bebekler büyümüş daha fazla beklemeye gerek yok dedi günü 30 ekime çekti 6 gün sonra geliyor üçüzlerr
Kapıdan son çıkış emin misin sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah canım maşallah da diyorum hiç küvez görmeden direk yanına gelecekler

Bnmde kontrol vardi kizlar 36+2 cikti 2700 kilosuda şimdilik sorun yok dün yalanci sancilari karşiladim bgn dha iyim boğaz ağrisi dişinda onun için de hiçbişi yapamiyolar maalesef

Canım göğüs durumu nasıl yara oldu mu
Doğum öncesi krem falan bişey kullandın mı

Canım göğüs durumu nasıl yara oldu mu
Doğum öncesi krem falan bişey kullandın mı
Hayır krem falan kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Emzirme öncesi ve sonrası sütle nemlendirmek daha iyi oluyor hem bebek kokusu tadı için reddetmiyor da göğüs uçlarımda yara oldu ama emmekten değil pompadan dolayı oldu o da geçer diye düşünüyorum

Araştırırım teşekkür ederim

Merhaba kızlar pazartesi kontrolum vardı. Kızçemin baskısı devam ediyor. 1.5 santim açılmam varmış. Cumartesi günü hazırlıklı gel bakalım doğurman lazım niye doğurmuyorsun sen dedi (32.haftamdan beri erken doğum riski olunca)
39.haftama girdim artık cumartesi günü gideceğim bakalım açılmam arttımı, doğum başlar mı diye bakacak. Olursa suni sancı üle destekleyeceğiz dedi. Suni sancı hiç istemiyorum ama gerekliyse de diyecek bir şey yok haliyle bugün sabah düzenli 15 dka aralıklarla sancım oldu inanılmaz derecede, kaç gündür bel ve kalça ağrım yürütmüyor, artık nolacak bilmiyorum

Ay maşallah az daha bekleseler 9 ayı görecek minnoşlar doğmayan doğmuyor anacığım isimlerine karar verdiniz mi ya ben çok merak ediyorum seninkileri
8 buçuk aylık oluyorlar valla haftaya, 36+4 işte 30 ekimde bıraksan daha onlar içerde takılacak gibi ama ben tükendim valla ya isimleri düşündük seçtik ama yazmiyim şimdi anonimlik bozulmasın

Tamam canım çok teşekkür ederim

Ayy kadın olmak her anlamda her açıdan niçin bu kadar zor ya yinede gerçekten biraz rahatladım teşekkür ederim

Ayyy bende yarın doktora bu sıkıntımı açacağım niyeyse pek utanıyorum bundan inşallh içimde kalırlar

Ben bunu ayrı yatarak çözdüm artık kardeş kardeş takılıyoruz

Vücûd doğuma yakın bir rahatlama enerji veriyormuş ya acaba bizim doğum yakın mı

Ayyy bende yarın doktora bu sıkıntımı açacağım niyeyse pek utanıyorum bundan inşallh içimde kalırlar
Ya bence hiç utanılacak bir şey yok bunda.
Mesela ben ölçü alırken kusan hastadan ne rahatsız olurum ne de hastaya bişey derim. Elinde değil çünkü biliyorum. Doktorlar, ebeler de elimizde olmadığının farkındalar sonuçta bu durumun. Rahat ol sen hiç endişelenme yarın doktor da benzer şeyler söyleyecek bence.

Şaka maka doğurabilirisn cumartesi günü

Ya benimki de böyle kafasıyla sırtıyla bi ittiriyor kaktırıyor birseyler yapıyor canım yanıyor resmen doktora sordum sönmeye calışıyordur dedi ama basaramadı valla bir türlü hala aynı yerimde tembel galiba bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…