2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170

BENİM KARNIM DA TAŞ GİBİ OLUYOR YA AKŞAMLARI SIRT ÜSTÜ UZANIP BİRAZ SAKİNLEMESİNİ BEKLİYORUM SONRA GEÇİYOR.

Emzirme sutyeni almamıştım , 3 aylık bebeği olan bi arkadaşım lazım olduğunu kendinin sık kullandığını söyledi. Süt aktığı için sutyenin içine ped. koyuyorum pratik oluyor dedi. o öyle deyince uygun fiyatlı olanlardan 3 tane aldım. denemek maksatlı.

Ben bi süredir sutyen takamıyorum :) sanki midemin üzerine oturuyor o sutyen çok rahatsız ediyor beni bu nedenle de evde sporcu atletlerinden vs. giyiyorum . işe gelirken takıyorum ama o bile işkence oluyor bazen arkasını açıyorum.

Ahahaha bu benim de en büyük kabusum ya ama doğumdan önce vücut kendini hazırlıyor ishal oluyorsun vücut adeta doğal lavman yapıyor diyorlar. Bir de hemen hemen konuştuğum her ebe ayy nolcak yaparsan da alır kenara atarız. Bu çok doğal bişi falan diyor. Baya rahatım artık o konuda

Zaten asıl korkum o alttaki kesi maalesef

Geceleri 3-4 kere banko uyanıyorum wc için vs ve eşim ne yazıkkı burun yapısından ve kilodan dolayı horluyor.bende uyanık olunca haliyle tekrar o gürültüde uyuyamıyorum uykuya kolay dalamıyorum eskiden kesintisiz ve derin uyudugumdan duymuyordum sesi ama artık işkence oluyor.Bu sorunu nasıl çözücem ben ? Sabah işe gelmek durumunda kaldığım İçin dinlenebilmek adına adam salonda yatıyor 2 gündür, sırf ben uyuyabileyim diye.İyice bacı gardaş gibi olduk bu hamilelikte.bir akıl verin ne yapsak da bu horultu gitse ?

Ben emzirme sütyeni takıyorum son bir aydır çok rahat desteksiz zaten hiç yok gibi rahat oluyor normal sütyen bende takamıyorum çok rahatsız ediyor

İlk gebeliğim olduğu İçin bilmiyorum belki de eskisi gibi olmuyor vs söylentileri gerçek mi peki ?

Tabikiii öyle bunu bence kafanıza takıp hiç dert etmeyin o sancıyla ıkınmayla çoğu kadında oluyormuş ve bu ebeler için çok çok normal bir durum kimse ayıplayıp yadırgamaz sonuçta işleri gereği olağan şeyler bunlar onlar için

Burun bandı denediniz mi ? Eczaneden bir alın burun deliklerini genişletiyor bazılarında horlamayı kesiyor rahat nefes alımı sağlıyor

Bende 2 senelik evliyim, erkekler kadar rahat olsak keşke çocuk olduktan sonra alınan kilo çatlak falan derken daha kötü olmam umarım
Birşey olmaz onlar cokda önemli değil canım vucudumuzda bı insan ürettik okadar etkiside olsun yani kiloda verilir zamanla merak etmee

Benimde aklımda sürekli bu vardı çok teşekkür ederim rahatladım biraz

Maalesef bu çok olası o yüzden önden lavman yapıyorlar ama ona rağmen yine olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…