2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Canım bana da keseyi gördü haftaya gel kese gelişime bakalım bebeği kalp artışını duyalım dedi liste verdi tapılacak testler ama kalp artışını duyalım öyle yaptır dedi. Senin doktorda belki öyle yapacaktır
Belki de aklıma takılmıştı. Teşekkür ederim :)

Sadece sağlık ocağında beta ve kan değerlerime baktırdım şimdilik hiç görmedim duymadım bebeğimi 😓
geç olsun güç olmasın canım erken gitmek pek bişey kazandırmıyor zaten hiçbişey görmüyorsun geç gidince kalp atışını herşeyi söylüyor doktor

Kızlar selam ☺️
Bugün randevum vardı geçen salı beta 12,5 ile hamileliği öğrendim. Perşembe günü tekrar beta testi verdim 60 çıktı. Bugüne randevum vardı kese görünmedi geç döllenme olmuş ama beta 1127 çıktı . Pazartesi kese için tekrar gel dedi. Sizlere de örnek olması açısından buraya yazayım dedim. ♥️

Kızlar selam ☺️
Bugün randevum vardı geçen salı beta 12,5 ile hamileliği öğrendim. Perşembe günü tekrar beta testi verdim 60 çıktı. Bugüne randevum vardı kese görünmedi geç döllenme olmuş ama beta 1127 çıktı . Pazartesi kese için tekrar gel dedi. Sizlere de örnek olması açısından buraya yazayım dedim. ♥️
Hayırlı uğurlu olsun canım benim 🥰

Kızlar selam ☺️
Gözün aydn bebeim 🥰🧿

Bende çok halsizim ve mutsuzum regl olucam galiba sanki gelicek gibi hissediyorum

Regli ağrısı ile hamilelik ağrısı benzer canm
Bende öyle sanmıştım kendimi
Ya evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azından 😕

X