2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de ayni bu durumdayim en ufak seyi bebege yoruyorum acaba buj sorun mu var diyorum. Midem bulansa korkuyorum hic bulanmasa korkuyorum. Internetten de arastirdikca kotu yorumlar cikiyor daha da evhamlaniyorum
Bu ben vala ben de öyleyim bazen acaba çok mu takıyorum diyorum ama elimde olmuyor ki onun için endişeleniyorum burdaki sitede araştırıyorum ama dediğin gibi kötü yorumlar görünce daha da korkup endişeleniyorum

Annem bana hamileyken asiri bulantisi ve koku hassasiyeti varmis mesela tek yumurta ikiziyim. Bende 8+5 oyle aman aman bulantim yok prilamdr kullaniyordum birakicam cunku bulanti olmayinca da bebege mi bisey oldu diye korkmaya basladim. Koku hassasiyetim tiksinmem vs hic yok
Bende de hiç yok hatta hiç olmadı ne bulantı ne tiksinme ben de üzülüyodum sorun mu var acaba diye ama bi sorun yokmuş🤷‍♀️

Aynen öyle vala ne olursa olsun hep bebekle mi alakalı diyoruz keşke aynen ya bana Dr her bı ayda çağrıyor dayanamıyorum çok ta özlüyorum onu kimsede beni anlamıyor herkes çok abartigimi diyor bu konu için ❤️
Ay sorma ben kimseyle paylaşmıyorum artık sanki kendileri hiç bebek sahibi olmamış sadece eşime anlatıyorum endişeleniyorum falan abartıyorsun diyorlar

Kızlar selam, öncelikle nick imi değiştirdim ama profil fotosundan tanırsınız diye düşünüyorum 😁
11+3 teyim. Yarın inşallah doktor kontrolümüz var birazdan sizinle paylaşacağım problemi doktoruma da mutlaka söylicem. Tecrübeli annelere özellikle sorum; çok büyük ihtimalle bende gebelik reflüsü var yaklaşık 1-2 haftadır. Önceleri az az olurken şimdilerde önce geceleri olmaya başladı 2 günde 1 mesela. Gece saat 3 e kadar falan uyutmuyor. Bu yetmedi akşamları da olmaya başladı, yetmedi gün içerisinde de olmaya başladı. Ne zaman şaşar beşer de sağıma dönüp yatarsam mide suyu ağzıma geliyor ve dolayısıyla mide bulantısı da başlıyor. Bu arada bunun olması için illa yatmama gerek yok herhangi bir anda da aynı şey olabiliyor.
Demem o ki ilaç kullanmayı pek istemiyorum ama doktorum derse ki şu ilacı iç, bebeğine bişey olmaz, o zaman ilacı paşa paşa kullanırım. Ama hani bebeğime kimyasallarla zarar vermeden, benim şikayetlerini ortadan kaldıracak veya azaltacak alternatif bir yöntem biliyorsanız paylaşır mısınız?

Edit: Bu durum iştahımı bir hayli kesti. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Reflü başladığı zaman mide bulantısı da başlıyor, Reflü azalsa da mide bulantısı kolay kolay geçmiyor malesef ☹️ midem boş olunca daha çok bulanıyor ve böyle bir kısır döngüye girmiş bulundum
Aynı durum bende de var, rennie duo şurup verdi dr, fakat muhteşem işe yaradı diyemem. Arada rennie çiğneme tableti içiyorum. Reflüye kötü gelecek şeyler yememeye çalışıyorum en iyi o geliyor

Herkese merhaba, 12. Haftadayım ve bulantı, tiksinme, halsizlik tam gaz devam, biz ne zaman iyi olucaz, benim gibi 12. Haftalarda olup sorunları devam eden var mı

Merhabalar, Eylül sonu annesi olarak aranıza yeni katılıyorum 🥰 Uyku hali, göğüslerde/kasıklarda şişlik ve hassasiyet, ara ara kasık ağrısı ve akıntı harici pek bir belirtim yok, normal mi derken yazdıklarınızı okudukça paylaştıkça rahatlama verdiniz, çok teşekkürler 🙏🏻 İlk gebelik olunca bu konuda pek yardıma ihtiyacı olanlardanım sanırım ☺️ Tabloya beni de eklerseniz sevinirim Linakiz Linakiz 🥹 şuan 9+2 deyim, sat tarihim 24.12.2023. Keseyi ilk 5+1 de gördük ve bebeğimizin ilk kalp atışını 7+1 de duyduk ❤️ Bu arada 33 yaşındayım ve Kırklareli’de yaşıyorum. Tahmini doğum tarihi 29 Eylül gözüküyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, su gibi kolaylıkla geçsin inşallah 🙏🏻🌺 inanılmaz bir heyecan ve serüven imiş ❤️

Kızlarım selam bugün okuyamadım mesajları herkes iyidir inşallah🌹. Bir sorum olacak size bazen özellikle bugün sağ kasığımda bi ağrı hissediyorum ama adet ağrısı gibi değil karın ağrısı gibi. Yaşayan var mı böyle bir durum?🙏🏻9. Haftanın içindeyim bu arada

Ben de haftalardır belirtim yok hiç hamile gibi hissetmiyorum niye böyle diye dolandım söylendim dört gündür bulantı kusma halsizlik aşırı uyku hepsi kombo yaptı sürünüyorum resmen 🤣

Belirti yoksa çağırmayın bence ben çok pişmanım şahsen kendime nazar ettim perişanım 🙈🙈
Bende asiri uyku hali var bulantim da vardi biraz prilamdr kullaniyordum 4 gundur ama kullanmayacagim cunku bulanti olmayinca da bebege mi bisey oldu acaba dedim🤭🤭

Merhabalar, Eylül sonu annesi olarak aranıza yeni katılıyorum 🥰 Uyku hali, göğüslerde/kasıklarda şişlik ve hassasiyet, ara ara kasık ağrısı ve akıntı harici pek bir belirtim yok, normal mi derken yazdıklarınızı okudukça paylaştıkça rahatlama verdiniz, çok teşekkürler 🙏🏻 İlk gebelik olunca bu konuda pek yardıma ihtiyacı olanlardanım sanırım ☺️ Tabloya beni de eklerseniz sevinirim Linakiz Linakiz 🥹 şuan 9+2 deyim, sat tarihim 24.12.2023. Keseyi ilk 5+1 de gördük ve bebeğimizin ilk kalp atışını 7+1 de duyduk ❤️ Bu arada 33 yaşındayım ve Kırklareli’de yaşıyorum. Tahmini doğum tarihi 29 Eylül gözüküyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, su gibi kolaylıkla geçsin inşallah 🙏🏻🌺 inanılmaz bir heyecan ve serüven imiş ❤️
Tum belirtilerimiz ayniii🤭😁

Kızlarım selam bugün okuyamadım mesajları herkes iyidir inşallah🌹. Bir sorum olacak size bazen özellikle bugün sağ kasığımda bi ağrı hissediyorum ama adet ağrısı gibi değil karın ağrısı gibi. Yaşayan var mı böyle bir durum?🙏🏻9. Haftanın içindeyim bu arada
Ben de 8+5teyim bende de aynisi vardi bugun kramp gibi sanki

Aksiyetem tuttu gercekten ya rahat olamiyorum hep bi tetikteyim
Bu ben vala ben de öyleyim bazen acaba çok mu takıyorum diyorum ama elimde olmuyor ki onun için endişeleniyorum burdaki sitede araştırıyorum ama dediğin gibi kötü yorumlar görünce daha da korkup endişeleniyorum

Hafta da pek yakınmış 🥹 aynı zamanlara gelecek Allah nasip ederse doğumlarımız inşallah 🙏🏻 yalnız dikkat ettim de tahmini ekim başına geliyor senin doğum sanırım canım değil mi ?
3 ekim dedi doktorum ilk once 27 eylul demisti sonra gec dollenme olabilir dedi 3 ekime atti tarihi 🥰 saglicakla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah canim🌸

X