- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
Bakmadigim yer kalmadı biri kız biri erkek diyor gelde inanCin takvimi rus takvimi kan degisimien gore hesaplama kesenin sekline gore vs vs vs internetten bir suru cinsiyet tahminine bakiyorum surekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmadigim yer kalmadı biri kız biri erkek diyor gelde inanCin takvimi rus takvimi kan degisimien gore hesaplama kesenin sekline gore vs vs vs internetten bir suru cinsiyet tahminine bakiyorum surekli
Hoşgeldin aramıza cnmMerhabalar, Eylül sonu annesi olarak aranıza yeni katılıyorum Uyku hali, göğüslerde/kasıklarda şişlik ve hassasiyet, ara ara kasık ağrısı ve akıntı harici pek bir belirtim yok, normal mi derken yazdıklarınızı okudukça paylaştıkça rahatlama verdiniz, çok teşekkürler İlk gebelik olunca bu konuda pek yardıma ihtiyacı olanlardanım sanırım Tabloya beni de eklerseniz sevinirim Linakiz şuan 9+2 deyim, sat tarihim 24.12.2023. Keseyi ilk 5+1 de gördük ve bebeğimizin ilk kalp atışını 7+1 de duyduk Bu arada 33 yaşındayım ve Kırklareli’de yaşıyorum. Tahmini doğum tarihi 29 Eylül gözüküyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, su gibi kolaylıkla geçsin inşallah inanılmaz bir heyecan ve serüven imiş
Amiin yeter ki sağlıkla mutlulukla rahatlıkla atlatalım bu süreci inşallah3 ekim dedi doktorum ilk once 27 eylul demisti sonra gec dollenme olabilir dedi 3 ekime atti tarihi saglicakla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah canim
Ben böyle durumlarda elimi karnıma koyup salavat getiriyorum bol bol rahatlatıyor beniEvham bizi bitiren sey zaten ya biraz rahat olabilsek keşke
Hoş buldum birlikte çok daha rahat geçecek aylarımız inşallah birbirimize güç vereceğizHoşgeldin aramıza cnm
Sizinki tabiki bebek hareketi. Benim anlamadığım bu soruyu neden Eylül annelerine sorduğunuz. Burada en ileri olan 12-13 haftalık. Neyse vardır bir sebebi heralde.20 haftaligim ben yok biliyorum zaten ilk haftalarda mümkün değil hissetmek ama ilk hisetigimde kalp atışı gibiydi şuan daha farklı o yüzden sordum hani gaz sancısımi yoksa bebek hareketimi
Aynen yaaa saglik olsun da tek. Ama kız istiyorumBakmadigim yer kalmadı biri kız biri erkek diyor gelde inan
Ne güzel ben de yapayımBen böyle durumlarda elimi karnıma koyup salavat getiriyorum bol bol rahatlatıyor beni
Insallahhh aminAmiin yeter ki sağlıkla mutlulukla rahatlıkla atlatalım bu süreci inşallah
Canım benimde öyleydi doktorum dediki böyle durumlar seni korkutmasın bende böyle olabilir diye düşün dedi. İşte ne zaman avuç dolusu kanaman,kırmızı kanaman, pıhtılı kanaman olursa o zaman gel dedi4 gün önce kanamam oldu bitti şimdi de kahverengi akıntılarım bitmek bilmiyor. Bugün doktor kontrolüne gittik. İyi dedi ama yine de korkuyorum. Bu durumda olan var mı
Sağol canımSenin önceden yolladığın ultrasona baktım bununla karşılaştırdım erkek diyorum ben ama ramze ye göre
Kız senin erkek olduguna ben ikna oldum yaSağol canım
İnşallah cnmHoş buldum birlikte çok daha rahat geçecek aylarımız inşallah birbirimize güç vereceğiz
Talicim bana daha önce kız demiştin bu sefer yeri degişmiş gibi geldi hala aynı düşüncede misin bakar mısın haftası 8+5Kızlar tablolar da cinsiyet kısımları boş. Belli oldu çoğu arkadaşın. Hepimizle paylaşın artık sürekli bakıyorum kimse de tık yok
2 haftaya bakalımKız senin erkek olduguna ben ikna oldum ya
Evet bence de değişmiş konumu. Kaç haftalıkken bakmıştık. Bence de erkek doğru tahmin etmişsin tamamen net solda. Karın ultrasonu di miTalicim bana daha önce kız demiştin bu sefer yeri degişmiş gibi geldi hala aynı düşüncede misin bakar mısın haftası 8+5
Evet karından . 6 haftalıkken bakmıştık tamamen farklıydı yeri şimdi tam tersi yöne geçmişEvet bence de değişmiş konumu. Kaç haftalıkken bakmıştık. Bence de erkek doğru tahmin etmişsin tamamen net solda. Karın ultrasonu di mi
Son aya girdiğimizde bütün bildiğin tüyoları yaz canımKızlar doğumdan sonra süt için hoşaf yapicaksiniz dimi çok işe yarıyor benden demesi