• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizim 1 çocukla kafa gidiyor senin gayet normal canım 😊 Bu arada yüzündeki kızarıklık dışarıdan değildir o zaman çıkarmadım diyorsun çünkü. Eğer kötüyse bi doktora göster istersen..
Bu haftayı bekliyoruz. Yavaş yavaş sönüyor gibi eğer bu hafta da geçmezse götürücem hemen 😊

Kızlar bebişleriniz uyurken pozisyon değiştiriyor mu? Sonrasında uykusuna devam edebiliyor mu? Benim ki dönmeye başladığından beri karin üstü yatmaya alıştı böyle bi rahat etti sanki ama sürekli kafasını sağa sola çevirip duruyor 🥲 o dondukce ben uyanacak diye panik oluyorum bazen uyanıyor bazen devam ediyor 🤭

Biz wellcare kullanıyoruz temiz içerikli kabızlık da yapmadı

Bence bizim atak bitti çünkü sadece gece uykusuna zor dalıyo sonra sabaha kadar bi daha uyanmıyo gündüz uykularında da sorun yok🧿
Kız söyleme şöyle, çocuğa nazar değecek 😂😂 bu arada maşallah 🧿 ben güzel bir şey olunca eşime bile söylemek istemiyorum hahhahahah

kızlar bebeğiniz emerken karnı gurulduyor mu? Özellikle gece emmelerinde

Evet gurulduyor, emerken, uyumaya çalışırken vs vs. Doktor bu sesleri duymanız normal dedi. 😅

Benim kadın Doğum doktorum biraz uzaktı diye doğumdan sonra bile gidemedim ben 😰 4 aylık olucak bebeğim bende bi gidip baktırmak istiyorum yakınlarda bi hastaneye

İmkanınız varsa bir gidip muayene olmakta fayda var evet. İyileşme durumuna bakıyorlar, ultrason ve elle muayene (40 günlük iken gitmiştim ben), sonrasında smear testi yapılıyor. Korunma yöntemlerinden vs bahsediyorlar. Her şey yolunda ise zaten bir daha gitmeye gerek olmuyor kısa vadede. :)

Canım geçmiş lsun ya ateş falan yapıyor mu ? Bizde cumartei olcaz 8 şubatta o günde misafieliğe gidicem sorun olurmu tedirgin oldun
Aynı gün misafirlik sorun olabilir ille huzursuz oluyorlar ilk gün calpol vermeme rağmen biraz ateşi çıktı ve çok huzursuzdu

Dediğiniz markaları araştıracağım kızlar sağolun ben d vitamini de kullanmıyorum sağlık ocağı vermişti onu da bebişi çok kötü yaptı o da sözde sağlık bakanlığı veriyor birde bu ilacı nasıl iştir bu bildiğin zehir
D vitamini kullanmanız şart ama ocean vs temiz içerikli bir tanesini alın

Bebeğim daha uzun uyusun diye o uyanmadan önce ben uyandırdim ve tekrar uyutamadim. Gercekten bunu deneyip faydasını gören var mı?

Gece uykularından sonra bir de gündüz uykularını sormaya geldim bebişlerin. Gündüz uykularının uzunluğu ne kadar bebeklerinizin güzel anneler? Bizim hep 30 40 dk arası değişiyor. Hayır gündüz uyumazlarsa gece sık uyanma huzursuzluk falan olduğu yazıyo. Bir de gündüz uykusu için 4-5 saat olması gerektiği yazıyor. Bizim 4 saati hiç bulmuyo🤷🏻‍♀️ sizde durumlar nedir? Ya da uykuları uzatmak için neler yapıyorsunuz?

Gece uykularından sonra bir de gündüz uykularını sormaya geldim bebişlerin. Gündüz uykularının uzunluğu ne kadar bebeklerinizin güzel anneler? Bizim hep 30 40 dk arası değişiyor. Hayır gündüz uyumazlarsa gece sık uyanma huzursuzluk falan olduğu yazıyo. Bir de gündüz uykusu için 4-5 saat olması gerektiği yazıyor. Bizim 4 saati hiç bulmuyo🤷🏻‍♀️ sizde durumlar nedir? Ya da uykuları uzatmak için neler yapıyorsunuz?
Ben alıp tekrar emziriyorum 😅 bi tane uykusunu bu şekilde uzatmayı başardım, sabah uyandıktan sonraki uykusu 30-40 dakika çok mutlu uyanıyor tekrar asla uyumuyor 😂

Benimki de emzik biberon almıyor sabaha kadar mememi emiyor yatağına bırakınca çığlığı basıyor hemen ağlayarak uyanıyor.
Yani bunu alışkanlık ettiler ve nasıl bıraktırıcaz hiçbir fikrim yok 😔
20 Ocak 48 saat sürdü sankii 😵‍💫
Kesinlikle.. gece olsun istemiyorum ya artık, eziyet gibi. Gündüz en azından ayaktayız onu biliyoruz, gece uyuduk mu uyuyabilcez mi ay daldı galiba derken tekrar uyanıyor bi daha baştan.
Bence bizim atak bitti çünkü sadece gece uykusuna zor dalıyo sonra sabaha kadar bi daha uyanmıyo gündüz uykularında da sorun yok🧿
Ay maşallah maşallah 🧿 senin bebiş biraz daha uyumlu gibi, kısa bişey yaşadınız geçti sanki ama sen yine de dile getirme kuzucum. Nazar değiyor 😔 Kesintisiz uyku görebilecek miyiz acaba biz de 🥺

Ay maşallah maşallah 🧿 senin bebiş biraz daha uyumlu gibi, kısa bişey yaşadınız geçti sanki ama sen yine de dile getirme kuzucum. Nazar değiyor 😔 Kesintisiz uyku görebilecek miyiz acaba biz de 🥺
Yok kuşum kesintisiz uyumuyo ya 3 4 kere emiyo. Benim çenemin yayı yok zaten başıma ne geliyosa ondan geliyo😄

Yok kuşum kesintisiz uyumuyo ya 3 4 kere emiyo. Benim çenemin yayı yok zaten başıma ne geliyosa ondan geliyo😄
Hahahah 😂 ben de bi kere dedim aaa bugün iyi diye kendi aramızda, ertesi gün yine aynı 😬 kocana bile demicen. Sen hala yanında reflü yatağıyla yatırıyorsun dimi? Yatarak mı emziriyosun yanından alıp kucağında mı emziriyosun?

Kızlar Bi kaç sorum olcak bazı şapkaları böyle çocukta başında iz bırakıyor acaba saçı olmadığı için mi iz yapıyor yoksa sıktığı için mi anlayamıyorum bir de saç bantları böyle değişik değişik bazıları iz yapıyor ama benim bebemin saçı çok az ondan mı acaba diyorum?

Kızlar Bi kaç sorum olcak bazı şapkaları böyle çocukta başında iz bırakıyor acaba saçı olmadığı için mi iz yapıyor yoksa sıktığı için mi anlayamıyorum bir de saç bantları böyle değişik değişik bazıları iz yapıyor ama benim bebemin saçı çok az ondan mı acaba diyorum?
Ben kullanmıyorum hüçbirini sıkıyo oyuzden iz yapıyo. Lcw dan bere almıştım ayıcık kulaklı o genel lastik örgü o iz yapmıyo ama tulumların takımların şapkası acayip sıkıyo. Koca kafalıdır belki benimki😁

Hayiir yarim saat olmustu. Gündüzleri hiç 2 saat uyumuyor ki 🥲
Az o. 2-2.5 saati geçerse uyandırın diyorlar. Ama 30 dakikalık uykuya devam etmesi için yarım saati bulmadan 28. dakikada uyandırma diyorsanız hiç o kadar cesur olmadım 😄 uyumuyor zaten. Uyanacak gibiyse bazen alıp emziriyorum, devamı geliyor. O kadar

Back