2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim gibi büyük göğüsleri olan var mı acaba hamile kalmadan önce de 90b kullanıyodum. Şimdi hiç bir sütyenim olmuyor ne denediysem rahat edemedim babaanne sütyeni de takmak istemiyorum toparlayıcılar baya çirkin 😕
Ben 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar ya🤣

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzeleceksin içini ferah tut doktorların kontrolünün altında olmak bence daha iyisi bide yattığın zaman her gün ultrasona giriyorsun kontrol amaçlı bebeğini izlemenin keyfini çıkar gerisini onlara bırak
Aynen canım bende rahatlıyorum böyle düşününce. sürekli doktorun burda olması da iyi🤲💕

Kızlar benim gibi büyük göğüsleri olan var mı acaba hamile kalmadan önce de 90b kullanıyodum. Şimdi hiç bir sütyenim olmuyor ne denediysem rahat edemedim babaanne sütyeni de takmak istemiyorum toparlayıcılar baya çirkin 😕
benim de büyüdü baya ve sag gogsum sola göre sankı daha asagıda gibi oldu sarktı gibi

Öyle mi bunu bilmiyordum ben de bebeğim sanıyordum oysaki inşallah ya çok sabırsızlanıyorum hemen hissetmek istiyorum onu aynen öyle vala hisetsekte en kısa sürede rahatlasak hayırlısıyla çok teşekkür ederim bu arada ❤️
Rica ederim canım çok hassasız şuan herşeyi bebeğe yoruyoruz canım biran önce hissetsem iyi olduğunu bilsem keşke şimdi 3 haftadan 3 haftaya bir ultrasonda görüyorum 🌸

benim de büyüdü baya ve sag gogsum sola göre sankı daha asagıda gibi oldu sarktı gibi
Kız kizinmi olucak senin 🤣🤣🤣oglanda sol büyür derler kizdada sağ bende gerçekten olmuştu sol gogsum.saga göre büyüktü oğlum olmuştu 🤣🤣

Kızlar bugün hastaneye gittik devlette kaydımiz olsun hem bebişi göreyim diye. Bebişi tam olarak göremedim bile çok az kalp sesini dinletti o kadar bebişi de monitörü çevirdi 2 saniye o kadar gördüm biraz hayal kırıklığı oldu yani bu muane. Ve sata göre 11+1 olmamız gerekiyordu bugün ultrasonda 10+6 çıktı 2 gün geriden geliyor bir tarafım normal diyor bir tarafım da hiç rahat etmiyor normal mi bu durum kndi haftasını ne zaman yakalar bir arkadaş daha vardı galiba benim gibi gebelik haftasıyla sat tarihi geriden gelen

Aynı beden kullaniyoruz bendede değişiklik yok bunlar ne yiyorsa artık 🤣🤣🤣memisler büyümüş
Ben 80b kullanıyorum göğüsler hamilelilte büyür deniliyor ama bende öyle bi değişiklik olmadı kızlar ya🤣

Benim de kocaman oldu sarktı inek gibi hissediyorum kendimi 😆
kızlar benim ilk gebelikte de ilk aylarda acayip buyumustu. daha dogrusu kendı camasırlarım sıkıyordu. 12 hafta civarı gittim iç çamasırı aldım. şimdiden boyleyse dogumdan sonra napıcam dedim. ama ondan sonra hiiiç buyumedi. aynı bedenle bitirdim. 75 b kullanıyordum belki hafif sıkıyordur dogumda ama tam hatırlamıyorum buyuk bedene gecmedim. şuan da da hala 75 b rahat rahat olıyor suan tahmin edıyorum sonlara dogru sıkmaya baslar ama beden atlamam heralde : :emir_bebek:

4 gün önce kanamam oldu bitti şimdi de kahverengi akıntılarım bitmek bilmiyor. Bugün doktor kontrolüne gittik. İyi dedi ama yine de korkuyorum. Bu durumda olan var mı

kızlar benim ilk gebelikte de ilk aylarda acayip buyumustu. daha dogrusu kendı camasırlarım sıkıyordu. 12 hafta civarı gittim iç çamasırı aldım. şimdiden boyleyse dogumdan sonra napıcam dedim. ama ondan sonra hiiiç buyumedi. aynı bedenle bitirdim. 75 b kullanıyordum belki hafif sıkıyordur dogumda ama tam hatırlamıyorum buyuk bedene gecmedim. şuan da da hala 75 b rahat rahat olıyor suan tahmin edıyorum sonlara dogru sıkmaya baslar ama beden atlamam heralde : :emir_bebek:
Sonradan büyüyor canım ilk ağız sütü birikmeye başlayınca anlarsın büyüdüğünü 🤣🤣🤣 dörtuncu aydan sonra çoğunluğunda büyüme başlıyor

Bende tuttu sol gogsum büyüktü oğlumda sağ kız diyolar bakalim
ay valla dur bakalım 2 hafta sonra randevum var. 11 deydi ramazanın ilk gunu die 13 e kaydırdık. 12+5 olucak cinsiyeti soyler gibime geliyo . ilkinde kızımı 12+1 de solemişti %95 eminim dedi :KK36: ay bide bikaç defa kızım dedim yaa. hatta eşime bi gun mesaj atarken kızımla ben falan yazmısım. bilinç altı mı his mi acaba bilemedim. hemen düzeltiyorum oğlum oluyorsa üzülmesin die:halay:

X