2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hiç kötü düşünme canım önemli olan artması değer düşüklüğü değil Sen hep pozitif olmaya çalış bende 27 ile öğrendim en son 500 gördüm bidaha yaptırmadım keseyi gördüm 5+3 de

Merhaba, güzel haberi alan herkese hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Yaş: 28, SAT:01.12.2023 Şehir: İstanbul Şuan 5+2 deyiz

Bugün çok yorgunum hiç birşey yapmadığım halde taş taşımış gibiyim amigurumi işi yapıyorum normalde elime almak bile istemedim kalktığımdan beri koltukta uzandım kaldım

Kızlar göğüs ağrınız ne durumda? Ben hamileliğimi göğüs ağrısından şüphelenip öğrenmiştim. Adetime daha 6 gün vardı. Öğrendiğim günden itibaren üç gün falan çok ağrım oldu ama sonra azalıp artmaya başladı gün içinde. Bugün neredeyse yok gibi. Size de oluyor mu? Daha ne doktora gidebildiğim için ne de kan testi yaptırabildiğim için içim içimi yiyor

Bugün çok yorgunum hiç birşey yapmadığım halde taş taşımış gibiyim amigurumi işi yapıyorum normalde elime almak bile istemedim kalktığımdan beri koltukta uzandım kaldım
Hamileliğin ilk aylarında o tür işler hiç yapılmıyor.yorgunluk,uyku,bulantı derken evin işini idare edebilirsen ne mutlu.

Benim halen devam ediyor. Ama o kişiden kişiye de değişebilir onu çok kafaya takma.

Benimde bi azalıp bi artıyor canım hatta stres yapıyordum kendime niye ağrımıuor diye keseyi gördükten sonra rahatlatıp bıraktım kontrol etmeyi

Hayırlı olsun canım Sağlıkla artsın değerin inşallah

Ben de aynı şekilde göğüs ve kasık ağrısıyla öğrendim canım. Bir ara azaldı göğüs ağrısı ama suan yine çok şiddetli ben de 5+5 im yatarken falan üstüne gelirsem inanılmaz ağrıyor doktora ne zaman gideceksin?

Aile doktoru haftaya pazartesiye ebeyle randevu verdi. Muhtemelen yaşımı boyumu kilomu hastalığım var mı yok onları soracak sonrasında jinekolog için randevu verecek. Haftaya pazartesi 5+2 oluyorum. Jinekolog için de 6 haftalık falan olunca verir randevuyu kesin.

bir de yanlış anlamadıysam burada ultrasonla 10-12. Hafta arasında bakıyorlarmış. O yüzden bir çok insan özel kliniklere gidiyormuş önceden bebeğin kalp atışını kesesini vs görebilmek için. Kan vermek bile sorun devlette. Bu kadar saçma şey görmedim. Kim nasıl beklesin 10-12 haftaya kadar Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…