Hiç kötü düşünme canım önemli olan artması değer düşüklüğü değilMerhabalar . Ben bugün 5+0 ım . Sat 3 aralık. Yarın sabah randevum var. Bat günü sabah beta 50 ile ögrendim. Çarşamba günü sabahı beta 323 tü. Bir daha da bakmadım.Buradakilerin betasından epey düşük gibi geldi bana. Zaten mart ayında düşük yaşadım 5 6 haftalikken o yuzden de cok tedirginim. Sizce yarin kese gorunur mu betam dusuk mu ne dersiniz kızlar
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI ŞEHİR ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET CİNSİYET İSİM
@merve0634 24 16.11.2023 @Fatmaben 29 22.11.2023 BURSA KIZ B bluedarkk 21 26.11.2023 4+4 Linakiz 27 27.11.2023 5+3 TEKİRDAĞ KIZ @Laleeeem 25 27.11.2023 @labaysegul 40 28.11.2023 ADANA KIZ valerianka 28 28.11.2023 5+0 @sencop 30 29.11.2023 @elifmel *** 30.11.2013 5+4 AMASYA KIZ @Dilaryy *** 30.11.2023 5+0 @turuncukusunguncesi 29 30.11.2023 4+6 hayrihale *** 30.11.2023 @elaceyda 32 01.12.2023 N NewHopes 38 02.12.2023 KOCAELİ @minabsrn *** 02.12.2023 4+4 @Aselinannesii *** 03.12.2023 @xessica 29 06.12.2023 elena10 27 09.12.2023 İSPANYA ERKEK @elifadgzl47 27 24.12.2023 ADANA KIZ @dearvicky 36 *** 4+6
Merhaba canım Aramıza hoşgeldiinnnMerhaba, güzel haberi alan herkese hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar diliyorumBeni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Yaş: 28, SAT:01.12.2023 Şehir: İstanbul Şuan 5+2 deyiz
Hoş buldum, teşekkür ediyorumMerhaba canım Aramıza hoşgeldiinnn
Hamileliğin ilk aylarında o tür işler hiç yapılmıyor.yorgunluk,uyku,bulantı derken evin işini idare edebilirsen ne mutlu.Bugün çok yorgunum hiç birşey yapmadığım halde taş taşımış gibiyimamigurumi işi yapıyorum normalde elime almak bile istemedim kalktığımdan beri koltukta uzandım kaldım
Benim halen devam ediyor. Ama o kişiden kişiye de değişebilir onu çok kafaya takma.Kızlar göğüs ağrınız ne durumda? Ben hamileliğimi göğüs ağrısından şüphelenip öğrenmiştim. Adetime daha 6 gün vardı. Öğrendiğim günden itibaren üç gün falan çok ağrım oldu ama sonra azalıp artmaya başladı gün içinde. Bugün neredeyse yok gibi. Size de oluyor mu? Daha ne doktora gidebildiğim için ne de kan testi yaptırabildiğim için içim içimi yiyor
Benim göğüslerim 20 gündür ağrıyor, hamile olduğumu cuma günü öğrendimBenim halen devam ediyor. Ama o kişiden kişiye de değişebilir onu çok kafaya takma.
Ay siparişlerim var bitsin almıcam artıkHamileliğin ilk aylarında o tür işler hiç yapılmıyor.yorgunluk,uyku,bulantı derken evin işini idare edebilirsen ne mutlu.
Benimde bi azalıp bi artıyor canım hatta stres yapıyordum kendime niye ağrımıuor diyeKızlar göğüs ağrınız ne durumda? Ben hamileliğimi göğüs ağrısından şüphelenip öğrenmiştim. Adetime daha 6 gün vardı. Öğrendiğim günden itibaren üç gün falan çok ağrım oldu ama sonra azalıp artmaya başladı gün içinde. Bugün neredeyse yok gibi. Size de oluyor mu? Daha ne doktora gidebildiğim için ne de kan testi yaptırabildiğim için içim içimi yiyor
Hayırlı olsun canımMerhaba 1 buçuk senedir pko ve prolaktin yükselmesiyle uğraşırken hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü beta hcg 354,85 çıktı. Yarın doktora görüneceğim darısı tüm isteyenlerin başına ❤
İstanbul’da yaşıyorumKızlar tabloya yeni eklemeler yaptım. yaşadığınız şehir ve hissettiğiniz cinsiyet varsa ekleyelim hemen
@merve0634 @Fatmaben B bluedarkk @Laleeeem @labaysegulvalerianka @sencop @elifmel @Dilaryy @turuncukusunguncesi hayrihale @elaceyda N NewHopes @minabsrn @Aselinannesii @xessica elena10 @elifadgzl47 @dearvicky
Ben de aynı şekilde göğüs ve kasık ağrısıyla öğrendim canım. Bir ara azaldı göğüs ağrısı ama suan yine çok şiddetli ben de 5+5 im yatarken falan üstüne gelirsem inanılmaz ağrıyorKızlar göğüs ağrınız ne durumda? Ben hamileliğimi göğüs ağrısından şüphelenip öğrenmiştim. Adetime daha 6 gün vardı. Öğrendiğim günden itibaren üç gün falan çok ağrım oldu ama sonra azalıp artmaya başladı gün içinde. Bugün neredeyse yok gibi. Size de oluyor mu? Daha ne doktora gidebildiğim için ne de kan testi yaptırabildiğim için içim içimi yiyor
Kızlar tabloya yeni eklemeler yaptım. yaşadığınız şehir ve hissettiğiniz cinsiyet varsa ekleyelim hemen
@merve0634 @Fatmaben B bluedarkk @Laleeeem @labaysegulvalerianka @sencop @elifmel @Dilaryy @turuncukusunguncesi hayrihale @elaceyda N NewHopes @minabsrn @Aselinannesii @xessica elena10 @elifadgzl47 @dearvicky
Oksapar ı bulamadığınız için mi soruyorsunuz?Kızlar elinde oksapar olup artık kullanmaycak olan varmı
Aile doktoru haftaya pazartesiye ebeyle randevu verdi. Muhtemelen yaşımı boyumu kilomu hastalığım var mı yok onları soracak sonrasında jinekolog için randevu verecek. Haftaya pazartesi 5+2 oluyorum. Jinekolog için de 6 haftalık falan olunca verir randevuyu kesin.Ben de aynı şekilde göğüs ve kasık ağrısıyla öğrendim canım. Bir ara azaldı göğüs ağrısı ama suan yine çok şiddetli ben de 5+5 im yatarken falan üstüne gelirsem inanılmaz ağrıyordoktora ne zaman gideceksin?
Adana — erkek hissediyorumKızlar tabloya yeni eklemeler yaptım. yaşadığınız şehir ve hissettiğiniz cinsiyet varsa ekleyelim hemen