2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aile doktoru haftaya pazartesiye ebeyle randevu verdi. Muhtemelen yaşımı boyumu kilomu hastalığım var mı yok onları soracak sonrasında jinekolog için randevu verecek. Haftaya pazartesi 5+2 oluyorum. Jinekolog için de 6 haftalık falan olunca verir randevuyu kesin.

bir de yanlış anlamadıysam burada ultrasonla 10-12. Hafta arasında bakıyorlarmış. O yüzden bir çok insan özel kliniklere gidiyormuş önceden bebeğin kalp atışını kesesini vs görebilmek için. Kan vermek bile sorun devlette. Bu kadar saçma şey görmedim. Kim nasıl beklesin 10-12 haftaya kadar Allah aşkına
Ah ne kadar zormuş orada süreç 😕 zaman da geçmek bilmiyor seni en iyi biz anlarız🤓 insan her dakika görme şansı olsa gidip bakmak istiyor, hep bir telaş var içimde hala acaba bir şey oldu mu diye ne zaman geçecek bilmiyorum. Geçenler de bir alisveris sitesinde evde bebeğin kalp atışını dinlemek için bir alet olduğunu gordum fiyatı biraz makul olsa kesin bir çılgınlık yapıp alırdım ama durdurdum kendimi😁

Benim de yaş 30. İstanbuldayım. Hiç bi cinsiyet tahminim yok ama eşim kız olmasını çok istiyor. Ben dün görmüştüm keseyi 5+1 de. İki tane kese gözükmüştü biri küçüktü diğerine göre baya, doktor muhtemelen küçük olan keseyi kaybedeceğiz dedi. Haftaya kontrolde netleşecek. Dün gece de çok hafif bi kan geldi bugün de tüm gün adet olmuşum gibi sancım oldu ve kahverengi lekelenmem oldu. Doktor önemli değil korkma dedi ama muhtemelen küçük olan kese gidiyor öyle doğuyor içime. Bakalım haftaya umarım sağlıkla kalp atışını duyarım. Evden hiç çıkmamamı ve dinlenmemi istedi doktorum. Bu ilk trimester bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum

Ah ne kadar zormuş orada süreç 😕 zaman da geçmek bilmiyor seni en iyi biz anlarız🤓 insan her dakika görme şansı olsa gidip bakmak istiyor, hep bir telaş var içimde hala acaba bir şey oldu mu diye ne zaman geçecek bilmiyorum. Geçenler de bir alisveris sitesinde evde bebeğin kalp atışını dinlemek için bir alet olduğunu gordum fiyatı biraz makul olsa kesin bir çılgınlık yapıp alırdım ama durdurdum kendimi😁
Ay ben o aletle kafayı yerdim heralde 😅 sanırım o telaş 9 ay hiç geçmeyecek gibi 🥲
İspanyol forumlarından okuduklarıma göre burada süreç böyle sanırım. Yine de haftaya pazartesi ebeye soracağım. İnşallah dediğim gibi değildir 🥲 öyle olsa bile o hafta direk özel klinikten randevu alacağım

Benim de yaş 30. İstanbuldayım. Hiç bi cinsiyet tahminim yok ama eşim kız olmasını çok istiyor. Ben dün görmüştüm keseyi 5+1 de. İki tane kese gözükmüştü biri küçüktü diğerine göre baya, doktor muhtemelen küçük olan keseyi kaybedeceğiz dedi. Haftaya kontrolde netleşecek. Dün gece de çok hafif bi kan geldi bugün de tüm gün adet olmuşum gibi sancım oldu ve kahverengi lekelenmem oldu. Doktor önemli değil korkma dedi ama muhtemelen küçük olan kese gidiyor öyle doğuyor içime. Bakalım haftaya umarım sağlıkla kalp atışını duyarım. Evden hiç çıkmamamı ve dinlenmemi istedi doktorum. Bu ilk trimester bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum
Bol bol dua ile canım elimizden başka bişey gelmiyor maalesef ama fazla stres yapmayın minicik de olsa onları da etkiliyor diye düşünüyorum 🙏🏻🩷

Düzce de oturuyorum canım ben kız hissediyorum ya da öyle hissetmek istiyorum bilmiyorum 😁 iki oğlum var Allah bağışlasın hepsini sağlıkla gelsinler inşallah beklediklerimiz

Kızlar göğüs ağrınız ne durumda? Ben hamileliğimi göğüs ağrısından şüphelenip öğrenmiştim. Adetime daha 6 gün vardı. Öğrendiğim günden itibaren üç gün falan çok ağrım oldu ama sonra azalıp artmaya başladı gün içinde. Bugün neredeyse yok gibi. Size de oluyor mu? Daha ne doktora gidebildiğim için ne de kan testi yaptırabildiğim için içim içimi yiyor 😔
Merhaba benimde normalde reglden önce 3 4 gün ağrır somra regliye 4 5 gün varken geçerdi ve anlardım regl olacağımı. Ben de hamileligimi göğüs agrimdan anlamistim çünkü gecmemisti🤗 sonra geçti bugün yine ağrımaya başladı. Normal olsa gerek yani hormonlar tavan malum☺️

Selam kızlar ben 4 haftalık hamileyim 2 ay önce düşük yaptım progestan kullanıyorum günde 2 tane bugün kanamam oldu normal adet tarihim 6 ocaktı acaba üstüne mi gördüm yine düşük mü derken acile gittim keseyi göremediler hcg 700 çıktı değerin iyi ama düşük riskin var progestanı günde 3e çıkar dedi akıntının kanamalı hali gibi düşünün üstüne görmede böyle bişey yaşayan var mı yada böyle durumda düşük riskini atlatan var mı kızlar dua edin 2 senedir çocuğumuz olmuyordu bugün çok korktum

Ah canım benim bende 5 düşük yaptım aynı yaşadıklarını yaşadım hatta daha fazlası vardır eksiği yoktur erken doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımlarda kaldım vs vs Allah'a teslimiz ona emanetiz bebişlerimiz ve bizler çok doğru söylüyorsun aminn...
Anne olmak gerçekten çok zor 😔benim kimyasallardan sonra psikolojik sorunlarım çıktı Bakırköy’e gittim ilaç başlatıldı sonra kendimi toparladım ilacı bıraktım sonra annem bir çocuğunu yap şifa olur sana dedi 34 yaşındayım şifam olacağına inanıyorum sevinçle bekliyoruz insallah normalde sata göre 5+4 ama betaya göre 4 haftalık kese gözükmedi sağlıkla insallah kalp atışını duyarız

Merhaba benimde normalde reglden önce 3 4 gün ağrır somra regliye 4 5 gün varken geçerdi ve anlardım regl olacağımı. Ben de hamileligimi göğüs agrimdan anlamistim çünkü gecmemisti🤗 sonra geçti bugün yine ağrımaya başladı. Normal olsa gerek yani hormonlar tavan malum☺️
Dediğiniz gibi hormonlar tavan. Bir geliyor bir gidiyor. Herkes aynı şeyi söylüyor 🙂 bugün ne olduysa anksiyete krizi tuttu bir panik yaptım. O da hormonlardan herhalde. Yoksa bir haftadır süreci güzel yönetiyordum

Selam kızlar ben 4 haftalık hamileyim 2 ay önce düşük yaptım progestan kullanıyorum günde 2 tane bugün kanamam oldu normal adet tarihim 6 ocaktı acaba üstüne mi gördüm yine düşük mü derken acile gittim keseyi göremediler hcg 700 çıktı değerin iyi ama düşük riskin var progestanı günde 3e çıkar dedi akıntının kanamalı hali gibi düşünün üstüne görmede böyle bişey yaşayan var mı yada böyle durumda düşük riskini atlatan var mı kızlar dua edin 2 senedir çocuğumuz olmuyordu bugün çok korktum
Bak ben tam 7 ay yattım sadece tuvalet dediler doktorlar bol su vs hep iç kanama lekelenme vardı Allahım nerdeyse her hafta doktor elhamdulillah sağ Salim doğdu düşüm 7 ay yattım resmen 7 aydan sonra artık normale döndüm hatta İzmir Malatya tatile gittim şimdi ne diyorum biliyormusun keşke bu kadar korkmasaydım yani rızkı varsa gelecek rızkı yoksa en ufak bişe bahane pişmanlığımın sebebi suan kızım 6 yaşında çok panik ve korkuyor benim hamileliğimde yaşadıklarım korkum paniğim hepsi kızıma geçmiş ben bunu çok kez söylüyorum teslim olmak varya o çok önemli Allahım bebeğimi bana hayırlı kıl verende sensin alanda ben senden ümidimi kesmeden yavrumu kucağıma alacağım günü bekliyorum ve inanıyorum düştü mü Allah korusun üzülme en azından hamile kalabiliyorsunn bunu düşün bu çok büyük mükafat Allah hayırlısı ile kucağına versin evladını ♥️🌸

Benim düşüklerimin sonucu vitamin değerimin dipte olmasıymış Hasan Hüsnü Ören hoca yardımcı oldu Allah razı olsun hemen vitamin takviyesi yaptık özellikle d ve kan lugol magnezyum suan lekelenmem bile olmadı çok çok şükür maşallah berakallah bi kan değerlerine baktır canım

Dediğiniz gibi hormonlar tavan. Bir geliyor bir gidiyor. Herkes aynı şeyi söylüyor 🙂 bugün ne olduysa anksiyete krizi tuttu bir panik yaptım. O da hormonlardan herhalde. Yoksa bir haftadır süreci güzel yönetiyordum
O bende çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren başladı 🤭 hazır olduğumu sandığım duruma hazır mıyım diye kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum 😔 Gerçi hiç deneyimlemedigim bi konuda da hazır olamam heralde 🤗 sağlıkla hayirlisiyla gelsinler 💕 annelik delilik Don't panic ☺️ yavaş yavaş toparlıcaz inşallah ♥️

O bende çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren başladı 🤭 hazır olduğumu sandığım duruma hazır mıyım diye kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum 😔 Gerçi hiç deneyimlemedigim bi konuda da hazır olamam heralde 🤗 sağlıkla hayirlisiyla gelsinler 💕 annelik delilik Don't panic ☺️ yavaş yavaş toparlıcaz inşallah ♥️
Her adım karşımıza yeni kapılar açılıyor yeni tecrübeler çıkıyor. Kontrolü elimizde tutmamız lazım ❤️ ailemdeki herkes keyfini çıkar bugünlerin diyor ve haklılar, böyle kendi kendime kafayı yiyip mahvetmek istemiyorum, bugünler dönmeyecek.
İnşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz ❤️❤️❤️

Merhabalar :)
Çok teşekkürler sizinde gözünüz aydın olsun :) Biz baştan beri tuvalet iletişimi yapmuştık o yüzden çok uun zamandır kakayı tuvalete yapıyor klozet aparatları ile çişi ise haber vermediği için bez taktık ama bu hafta komple çıkarmayı planlıyorum . Benimki de direndi ama gidip onunla çok güzel kilotlar aldık. Bak abiler bez takmıyor bunları giyiyor şeklinde bir konuşma bir de babaya çok imreniyor bak babanın çamaşırları gibi diyerek şimdi tamamen ikna oldu. Elbette direnç olacaktır ama bir kez çıkardık mı geri takmak yok size de tavsiyem bu yönde artık biraz koltuk biraz yer göze alacağız.

Birde uzun süredir kaka kitapları alıyorduk onlarda çok işe yaradı. "Kafasına edeni bulmaya çalışan köstebek", Kaka kitabı cırcırtlı çok işe yarıyor.

Sevgiler 💖
Çok teşekkür ederim. Verdiğiniz tavsiyeleri deneyeceğim inşallah en kısa zamanda bırakiriz❤️

Her adım karşımıza yeni kapılar açılıyor yeni tecrübeler çıkıyor. Kontrolü elimizde tutmamız lazım ❤️ ailemdeki herkes keyfini çıkar bugünlerin diyor ve haklılar, böyle kendi kendime kafayı yiyip mahvetmek istemiyorum, bugünler dönmeyecek.
İnşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Evet çok haklısınız umarım bir an önce keyif kısmina gecebiliriz 😔 Neyse ki bu yolda tek değiliz Allah'tan eşlerimiz de bizle birlikte hamile😀

Ben bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip etti 🙏🏻❤️ sat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül 🙏🏻 Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm ❤️🙏🏻
Benim sat da 27 kasım en son beta 1033 dü yarın doktora gideceğim ultrasonda görürüm umarım

Kızlarrr bugüne randevu aldım 4 çeyrek te bakalım kesemiz görünecek mi çok heyecanlıyım sata göre 4+6 oluyoruz bugün
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve görebilirsiniz🙏😊 Benim de gecen hafta 4+5 teyken vajinal ultrasonla görünmüştü doktorumuz merak ettiği için ama bakarken de demişti henüz cok erken ikimiz de merak ettiğimiz için bakıyoruz, göremeyebiliriz diye😊 İçinizi ferah tutun💜

X