Hoşgeldin canımHerkese Merhaba,
Aranıza ben de katılıyorum beklenen dogum tarihim 8 Eylül bu gün 4+6 dayız. 2,5 yaşında bir oğlum var bu planlı değildi ama çok mutlu oldum. İlk hamileligimde de bu platformada takip etmiştim. Destek çok güzeldi güzel bir grup olmasına niyet ediyorum. Beni de gruba ekleyebilirseniz mutlu olurum .
Güzel anne adaylarına 3 sorum var
1)İstanbul Anadolu Yakasi Dr öneriniz var mi?
2) Doğum paketi aldınız mı aldıysanız nereden ve ücreti neydi?
3) Şu tarihleri gösteren tabloyu nasıl eklerim hani kese vs yazan
Şimdiden teşekkürler
Gayet iyi canım hayırlı olsun sağlıkla artsın değerinKızlar benimde aynı 10 Aralık son adetimde 87 ile öğrendim 2 gün sonra 300 iyimi sizce
Önceki hamileliklerimde 7.hafta itibariyle bulantı tavan yaptı bulunduğum mahallede kusmadik köşebaşı birakmadim heryere imzamı attım her direk başına işeyen kopusler gibiKızlar bugün midem bi bulanık bi bulanık ay ilk defa böyle oldu demekki böyle bişeymişbu bile tatlı geliyor şuan
beni iki defa yazmışsın canım.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET İSİM
Linakiz 27 27.11.2023 5+3 Laleeeem 25 27.11.2023 N NewHopes 38 02.12.2023 @bluedarkk 21 26.11.2023 4+4 valerianka 28 28.11.2023 5+0 @labaysegul 40 28.11.2023 @Fatmaben 22.11.2023 @elaceyda 32 01.12.2023 S sencop 30 29.11.2023 @Dilaryy 30.11.2023 5+0 @merve0634 24 16.11.2023 @elena10 09.12.2023 @elifadgzl47 27 24.12.2023 xessica 29 06.12.2023 E elifmel 30.11.2023 @turuncukusunguncesi 29 30.11.2023 4+6 @hayrihale 30.11.2023 E elifmel 30.11.2023 @Aselinannesii 03.12.2023 @feryaahftd 02.12.2023 @minabsrn 02.12.2023 4+4
Mutluluktan ve heyecandan ağladığınızın farkındalarsa rahatça ağlamak kendini bırakmak çok güzel bir his bence.Benim doktor niye ağlıyorsun deyip durmuştu.Ay kızlar bugün 5+1 de gördük keseyi şükürler olsun.iki kese gördü doktor ama biri çok küçük. Muhtemelen gelişmeyecek o düşecek dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. O zaman belli olacak iki tane mi bir tane mi.
Doktor muayenehanesine girdim ağlamaya başladım daha doktoru görmeden, hormonlar tavan.darısı herkesin başına. Sağlıkla bitiririz inşallah ilk trimesteri
Mutluluktan ve heyecandan ağladığınızın farkındalarsa rahatça ağlamak kendini bırakmak çok güzel bir his bence.Benim doktor niye ağlıyorsun deyip durmuştu.Hormon deyip geçmeyin. Sağlıkla
Maşallah canim sağlıkla gelsin bebislerAy kızlar bugün 5+1 de gördük keseyi şükürler olsun.iki kese gördü doktor ama biri çok küçük. Muhtemelen gelişmeyecek o düşecek dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. O zaman belli olacak iki tane mi bir tane mi.
Doktor muayenehanesine girdim ağlamaya başladım daha doktoru görmeden, hormonlar tavan.darısı herkesin başına. Sağlıkla bitiririz inşallah ilk trimesteri
9 ocak salı günü gidiyorum. Dua edin inşallah herşey olumludurLaleeeem @labaysegul @Fatmaben Hanımlarrr ne zaman kese görmeye gidiyorsunuz sizlerde 5. Haftadasınız yokmu yeni güzel haberler
Merhaba öncelikle gözünüz aydınHerkese Merhaba,
Aranıza ben de katılıyorum beklenen dogum tarihim 8 Eylül bu gün 4+6 dayız. 2,5 yaşında bir oğlum var bu planlı değildi ama çok mutlu oldum. İlk hamileligimde de bu platformada takip etmiştim. Destek çok güzeldi güzel bir grup olmasına niyet ediyorum. Beni de gruba ekleyebilirseniz mutlu olurum .
Güzel anne adaylarına 3 sorum var
1)İstanbul Anadolu Yakasi Dr öneriniz var mi?
2) Doğum paketi aldınız mı aldıysanız nereden ve ücreti neydi?
3) Şu tarihleri gösteren tabloyu nasıl eklerim hani kese vs yazan
Şimdiden teşekkürler
Ah canım benim bende 5 düşük yaptım aynı yaşadıklarını yaşadım hatta daha fazlası vardır eksiği yoktur erken doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımlarda kaldım vs vs Allah'a teslimiz ona emanetiz bebişlerimiz ve bizler çok doğru söylüyorsun aminn...Sanırım benle alakalı hep düşük tehlikem vardı zaten 3 tane kimyasal 1 düşüğüm oldu 2 kızımda sürekli rahim iç kanamam oluyordu onu göze alarak yapmadı ilişki yasaktı küçük kızımda tuvalet harici hiç kalkmamıştım insallah bu gebeliğimde yasamam psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha teslimiyet ile yaklaşıyorum hayırlısı diyerek telkinle süreci bekliyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi gebelik ve hayırlı evlat nasip etsin
Zaman geçmek bilmiyor gerçekten ben de kalp atışını duymak için can atıyorum resmen. Göğüs ağrım dışında bir şeyim kalmadı diyebilirim ilk zamanlar kasık ve belim çok ağrıyordu onlar da geçti. 10 ocakta devlete gideceğim kan tahlili için doktorum devlette yaptır dedi ücret ödememem için. Ozele gidiyorum orada fiyatlar pek uçuk tahmin edersiniz. O gün tam 6 haftalık oluyor bir ultrasonda bakmasını rica edicem meraktanbeni iki defa yazmışsın canım.
Sat’a göre 5+2’den ultrasona göre de 5+4’den selamlaar. Halsizliğim başladı ama uyuyamıyorum da geç saate kadar sonra erkenden uyanıyorum bir süredir. Çok acıkıyorum hatta hemen acıkıyorum, yedikçe yiyesim geliyor bebişe bi faydası da yok, faydası olsa üzülmeyeceğim. Uykusuzluk da zamanın çook yavaş geçmesine sebep oluyor, hemen 1 hafta geçsin kalp atışını duyayım istiyorum sonra yayıla yayıla geçsin zaman cidden, benimle olduğundan emin olayım yeter.
Eşim dışında 1-2 yakın arkadaşım haberdar durumdan ailelere de söyleyemiyoruz kalp duymadan, bebek hakkında konuşmadıkça çatlıyorum hele yeni doğan yeğenimi her görüntülü konuşurken gösterdiklerinde söyleyesim geliyor ama
Sizde durumlar ne? Paylaştınız mı çevrenizle?
Bir de kese 5+4 ya benim devlette kadın doğuma bi uğrasam pazartesi duyma ihtimalim var mı bekleyeyim mi? Sabırsızlanıyorum
Benim hamilelik dışında her şeyden midem bulanan bir insandım hamile kalınca kesin çok bulantım olur diyordum ama henüz başlamadı bendeKızlar bugün midem bi bulanık bi bulanık ay ilk defa böyle oldu demekki böyle bişeymişbu bile tatlı geliyor şuan
Bugün iki çocuğumun ultrason kağıtlarına baktım ikisinde de 7.haftadan itibaren kalp atışı başlamış hatta 7nin sonlara doğru İkincisi. Kalp atışı yok boş gebelik dediler çok şükür bekledim sabırla kalp atışını duyduğum o günü hiç unutamam.Zaman geçmek bilmiyor gerçekten ben de kalp atışını duymak için can atıyorum resmen. Göğüs ağrım dışında bir şeyim kalmadı diyebilirim ilk zamanlar kasık ve belim çok ağrıyordu onlar da geçti. 10 ocakta devlete gideceğim kan tahlili için doktorum devlette yaptır dedi ücret ödememem için. Ozele gidiyorum orada fiyatlar pek uçuk tahmin edersiniz. O gün tam 6 haftalık oluyor bir ultrasonda bakmasını rica edicem meraktan
Biz de ailelerle henüz paylaşmadık kalp atışını duymayı bekliyoruziçimde tutamayıp en yakınlarıma söyledim tabii ki kalp atışı için 7-8. Hafta diyorlar canım bildiğim kadarıyla ama tecrübeli kişiler daha iyi bilir
Hoşbuldum:) 36 yaşındayım ama son adet tarihimi net bilmiyorum çünkü son ayımı işaretememişim.Hoşgeldin canımYaş kaç , Sat nedir onları da yazarsan listeye tam eklemiş olalım
Benim de 25 KasımMerhaba benimde son adet tarihim 26 Kasım. Bende hamileyim Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Canım benim beta 2 ocakta 47 4 ocakta 126 6 ocakta 166 çıktı sence yükselir mi yoksa kimyasal mi adet günüm 7 ocakKızlar selamlar, benim de sat 30 kasım. 14 aralıkta aşılama yaptırdım 28 aralıkta beta 220 çıktı. Sonrasında kahverengi lekelenmeler başladı 29 aralıkta tekrar beta baktırdım 309 cıktı bugün de lekelenme devam ediyor beta 438 çıktı. Artışı az gibi geliyor bana benim durumumda olan kişiler varsa yazarsa çok mutlu olurum kaç gündür sevincimi yaşayamadım stresten. Bu arada 29-30 aralıktaki testleri sabah 10 civarı bugünkünü 20:00 de verdim
Merhabalar :)Merhaba öncelikle gözünüz aydınBenimde 2.5 yaşında oğlum var. Bezi bıraktınız mi?
Bezi bırakalım oğlum dedikçe hayir bezimi tak diye ısrar ediyor 2. Doğmadan bezi biraktirmayi planliyorum fakat oğlum çok ısrarcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?