2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım benim beta 2 ocakta 47 4 ocakta 126 6 ocakta 166 çıktı sence yükselir mi yoksa kimyasal mi adet günüm 7 ocak
2 günde bir en az %66 artış istendiğini okumuştum ama geçen gün bir doktor en az %40 dedi bana. Sizin testleri verdiğiniz saat de önemli 48 er saat ara ile mi verdiniz?

Bende seninle aynıyım canım 2-3 yakın arkadaşım ve annem(oda biraz mecburen oldu bizdeydi ) biliyor sadece bu hafta içi kalp atışı duyar duymaz söylicem ama çok heyecanlıyım Benimde yeğenim var hep görüntülü arardım şimdi öğrendiğimde beri aramıyorum dayanamaz söylerim diye

Zamaan ileriye aksııın

Yaşım 27, İspanya’da yaşıyorum. Hissettiğim cinsiyet erkek gerçi senelerden beri derim benim ilk çocuğum erkek olacak diye öyle içime doğuyor. Bakalım çıkacak mı

Offf ben tam tersini yaptım aileden herkese söyledim arkadaşlara hiçbir şey söylemedim. Ama içim içimi yiyor söyleceğim galiba onlara da bekleyecektim aslında cinsiyeti öğrenene kadar ama dayanamayacağım

Canım Kocaeli'nde yaşıyorum. Ama şu an hicbisey hissetmiyorum hiç ağır basan bı taraf yok nedense. Bir gün hissedersem söylerim

Ben arkadaşlarıma söyleyemeden dayanamadım aileyi yine tutabiliyorum biraz kendimi

Merhabalar . Ben bugün 5+0 ım . Sat 3 aralık. Yarın sabah randevum var. Bat günü sabah beta 50 ile ögrendim. Çarşamba günü sabahı beta 323 tü. Bir daha da bakmadım.Buradakilerin betasından epey düşük gibi geldi bana. Zaten mart ayında düşük yaşadım 5 6 haftalikken o yuzden de cok tedirginim. Sizce yarin kese gorunur mu betam dusuk mu ne dersiniz kızlar

Canım bende adete 3gun kala öğrendim 13.90 di beta. 3 gün sonra adet günümde yaptırdim 110.85 çıktı. Yani düşük başlaması önemli değil de iki günde düzenli artış göstermesi önemli sanırım. Sürekli ölçüm de yapamıyoruz Allah'a emanet. bu dünyada ömürleri varsa ona hiçbir beta engel olamaz

İnşallah canim .Önce ki gebeligimde kasık batmam oluyordu betam da cok iyiydi göğüslerim cok acıyordu. Simdi bunlarin hic biri yok. Her gebelik birbirinden farkli oluyormus gerçekten. Insallah bu bebeğim bana tutunur saglikla gelir, ve tum bebek isteyen ve bekleyenlere saglikla kucaklama diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…