Benimki bu aralar kulağımla oynayıp uykuya dalıyor ve pazar kaynanam geliyor kadının işi gücü yokmuş gibi telefonla nasıl uyuyor kızım bırakır çıkardı dedi gelince kabusu olucam sanneeeğğ kadın sananeğğğğ
Gurbet kuşu olduğum için ben de çok yalnız hissediyorum. Annem gelince ya da ben gidince geçiyor. Çocuktan önce hiç böyle hissetmezdim sanırım fiziksel yorgunluk duygusallık yapıyor bünyede
Kız olmaz mı tabi zaman zaman afakanlar basıyor. Ve hatta bende verimsizlik başarısızlık hayata geç kalmışlık. Gibi gibi şeyler daha cok oluyor. Canım sıkıldı bişeyler yaptım dosarı cıktım bi ortama dahil oldum alışveriş yaptım akabinde bir sucluluk boş anlamsız vakit harcamısım israf etmişim cocugumla ilgilenememişi. Hissi. Ve hatta basarılarımın cogunun ben calıstıgım ben zekamı kuşlandıgım için değil tesadüf eseri olmus gibi hissi. ( tabi toplum baskısı da var bunda. Sanki eşi/annesi/babası/ bi tanıdıgı destek olmus arkasından ittirmişte öyle basarmıs gibi). Bu bi sendrommuş bu arada
Grip çok etkilemişti şimdi o geçti 1 gün düzgün uyudu sonra yine aynı 2 gündür geceleri saat başı uyanıyor sürekli emmek istiyor diş mi böyle yaptırıyor ki acaba
yalnız izole edilmiş … çok garip hissediyorum her hünüm aynı farklı olmaması lazım bebek için aynı olması lazım zaten ama işte sanki oandemide eve tıkılmışım gibi . benim sorunum uyku olmasa belki daha aktif olurdum . öyle özeniyorum ki bebek arabasında emzikle uyuyan bebekli annelere ben dışarı çıksan uyku vakti napıcam memede uyuyan kucakta olmazsa çok kısa uyuyan bebeğimi nasıl uyutucam derdinden dolayı ne dışarı çıkıyorum ne eve birini çağırıyorum. bu durumu düzeltemediğim içim kendimi çok beceriksiz hissediyorum. kariyer desen nanay oldu. kızımın çalışan güçlü bi annesi olmasını istiyorum ama bundan önceki çocuksuz senelerimi iyi değerlendiremedim pişmanım yani hangi birivi anlatayım arkadaşım çocuk bi fRkındalık yaratıyor insanda, bi arkadaşım bana “ sen çocuk büyütmeyi sarelle reklamlarındaki gibi mi olacak sanıyordun “ demişti galiba öyle sanmışım oysa bambaşkaymjş insanın kendini de yeniden büyüttüğü başka bir süreç
birkaç gündür bizim de böyle oldu. yeni eve taşındık ortama alışamadı diye oldu herhalde diyordum ama şu an dişten galiba. alttan bir dişi baya büyüdü diğerinin sadece dibi göründü tam patlamadı galiba. ben ikisi bir çıkar sanıyordum. 1 saat bile uyumuyor 45 dakikada bir ıngaaaaa. sonra uykuya döndürmek de çok zorluyor
birkaç gündür bizim de böyle oldu. yeni eve taşındık ortama alışamadı diye oldu herhalde diyordum ama şu an dişten galiba. alttan bir dişi baya büyüdü diğerinin sadece dibi göründü tam patlamadı galiba. ben ikisi bir çıkar sanıyordum. 1 saat bile uyumuyor 45 dakikada bir ıngaaaaa. sonra uykuya döndürmek de çok zorluyor
Ben gaz sancısı dan da şüpheleniyorum ya dişten olsa uyanıp uyuyamayabilirdi belki diyorum şimdi bağırıyor ya da bana doğru dönüp dokunuyor uyandırıyor sonra kucağıma alıp emzirince uyuyor