2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Sen gidince kokun da gidiyor kuzum, ondan anlıyodur

Doğum parası

Eklentiler

• 1000022586.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000022585.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 38
Aynen uykusu varsa hiçbir şeyden mutlu olmuyor, hep mızmız, yaşlılar gibi söylenip duruyor

Benim bebe 3 saat asla dayanamaz genelde 1 buçuk saatte uykusu geliyo 45 dk 1 buçuk saat arası diyeyim. Günde 4 uyku yapıyo 3.5 4 saat toplamda. Galiba akşam 6dan sonra uyutmamak gerekiyo gece uykusuna geçebilmesi için
ben çözemedim bu işi. normalde gündüz çok uyuyunca gece sıkıntı çekiyordu. o yüzden gündüz uykularını kaydetmeye ve sınırlandırmaya başlamıştım ama şimdi de gündüz çok uyumak istiyor, uyutmayınca gece sorun çıkarıyor. bi orta yol bulucaz inşallah

Yapıyorum. Önceden eşim "çocuk hassas" vs. Diyordu. Sonra biri bana kocan çok önemsiyorsa çocuğu o kadar insanın içine gidip okey oynamasın falan dedi. "Çok mantıklı ya" dedim. Rahatladım şimdi oğlusumu alıp çıkıyorum dışarı.

Keşke bende seni takdir edebilsem de
Ay harikasın ya. Nerden aklınıza geliyor. bir dahakine derim.
Bebeği için bakıcı bulan var mı varsa eğer nelere dikkat ettiniz anlaşırken
Benim bulduğum kadın 2,3 sene önce velimdi. Hakkında güzel bir şey duymuştum. Görümcesinin kızına bakmış bir süre ve kendi kızından ayırmamıs vs. Bana temizlik için geliyordu. Evimi emanet ediyordum. Sorun olmadı şimdiye kadar. (ufak tefek bir şeyler kırıldı ama önemsiz) şimdi de oğlanı emanet edeceğim bakalım. Kamera koymak konusunda kararsızım bende. İstemeyebilir.

Kesinliklr kamera koy bu devirde kimseye güven olmaz canım

Evet insanın kafasını karıştırıyor ama tam olarak kızamıyorsun arafta kalıyorsun
Kız senin koca cok tehlikeli. Cok dikkatli ol akıllı o senin yumusak tarafını bulmus hep akıyor bi iş arkadasımız vardı karısı küstügünde bikaç gun konusmuyormus. İyi oluyo kafamı dinliyorum diodu. O ara rahat rahat işlerimi hallediyorum nırmalde 50 kez sorar sorun cıkarır diodu sen gene de ipini salma pek. Şimdi sen yoksun die hergün okeye gider o

Böyle şeyler duyunca insan şüphe ediyor acaba eşim benim hakkımda başkalarına ne diyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…