• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benimde midem buruk boğazım buruk böyle bi mide bulantısı iştahsızım zorla yiyorum kokular ekstra kokuyor yemek yapmak zor geliyor keyifsiz oluyorum bebeklerle nasıl gidiyor sizin
Ben yiyemiyorum gerçekten bebekle çok zor sonuçta o daha bebek konuşmak lazım sık sık ama gücüm yok bu gün dedim ikimize balık yaparım oğluma zar zor yaptım kendime yapamadım kokusu vurdu beni canım bir şey istemiyor

Hanımlar bu fiyatlar çok ciddi rakamlar değil mi ben şuan mesela bu odemeleri yapacak gücüm olmasına rağmen çok yüksek geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biraz öyle. 1 temmuz tekrar zam geliyormuş. Önceden paketi alamıyormusun mesela, doğumunda hangi fiyatsa onu ödüyorsun.

Söylesene acıbadem olduğunu☺️ çünkü iyi abartmışlar sanki çocuğu kendileri yerimize doğurucak🫡
Evet gerçekten öyle abartmışlar ama orda takibe başladığım dr var enerjisini çok sevdim, etrafdaki bilinmedik özellerede güvenemiyor insan bu malum olaylardan sonra.

alen_alin alen_alin Benim dr randevum yarın, yarın 5hafta oluyor tam bakalım inşallah görünür 😊 siz gördünüz mü?
Ben 4. Haftalıkken ultrasonda gördüm
Bugün lekelenmem olunca korktum yine en yakın hastaneye gittim onda da alttan muayenede kalp atışını gördük çok şükür 5+6 yarın kendi doktoruma da gideceğim

Evet gerçekten öyle abartmışlar ama orda takibe başladığım dr var enerjisini çok sevdim, etrafdaki bilinmedik özellerede güvenemiyor insan bu malum olaylardan sonra.
Ah kuzum olay olunca her yerde ola bilir malesef Allah kimseye yaşatmasın ama doktoru beğendiysen o başka doktor çok önemli.c

Back