• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Hayır hiçbir şey demedi sadece korkulacak bir şey yok diyip daha çok keseye odaklandi, ben de o anki şokla asla bir şey soramadım:(
Hiç korkulacak durum diğil aynı zamanda arkadaşımla hamile kaldık onun kisti vardır sadece doktor takip ediyordu o kadar

Belki vajinal doğun yaparsanız kendiliğinden gider bir dahaki doktor kontorlünde sorarsınız ayrıntılı.. stres yapmayın önemli olsa daha çok üzerine konuşurdu doktor

14 ay önce sezeryan doğum yaptım o yüzden yine mecburi sezeryan :(

Hiç korkulacak durum diğil aynı zamanda arkadaşımla hamile kaldık onun kisti vardır sadece doktor takip ediyordu o kadar
İnşallah korkulacak bı durum değildir asistan baktı o yüzden çok guvenemedim cuma günü içim rahatlasın diye özele gideceğim

14 ay önce sezeryan doğum yaptım o yüzden yine mecburi sezeryan :(

İnşallah korkulacak bı durum değildir asistan baktı o yüzden çok guvenemedim cuma günü içim rahatlasın diye özele gideceğim
Benimde bebeğim 11 aylık sana dikişlerin açıla bilir riskli gebelik dedilermi

Yok demediler ama benim arkadaşımin 8 aylık bebeği varken hamile kaldığını öğrenmişti ilki de sezeryandi şuan ikinci bebişi 3 aylık oldu bile hiçbir sıkıntı yasamadi hiçbir doktor da riskli demedi

Yok demediler ama benim arkadaşımin 8 aylık bebeği varken hamile kaldığını öğrenmişti ilki de sezeryandi şuan ikinci bebişi 3 aylık oldu bile hiçbir sıkıntı yasamadi hiçbir doktor da riskli demedi
Yaaa iyi geldi bana bu mesaj🌷İn şa Allah bizde sorunsuz geçiririz gebeliğimizi🤲🏻

Yaaa iyi geldi bana bu mesaj🌷İn şa Allah bizde sorunsuz geçiririz gebeliğimizi🤲🏻

Hatta bı tane fenomen var bebeği 3 aylıkken hamile kaldı isteyerek ve sezeryanla doğum yapmıştı hiçbir sıkıntı çıkmadı yani dünyada yiyecek ekmeği varsa bı şekilde doğuyor bebelerimiz Allah sağlık sıhhat versin hepimize içini ferah tut 😍

Hatta bı tane fenomen var bebeği 3 aylıkken hamile kaldı isteyerek ve sezeryanla doğum yapmıştı hiçbir sıkıntı çıkmadı yani dünyada yiyecek ekmeği varsa bı şekilde doğuyor bebelerimiz Allah sağlık sıhhat versin hepimize içini ferah tut 😍
Amin Allah🤲🏻Sağol canım🌷

Görünce yazmak istedim 6 yıl önce kızım doğdu kızım 3 aylıkken hamile kaldım oğluma şükür ikiside sezaryan sıkınti yaşamadım hatta bana bir doktor dediki aldır ama aldirmadm şükür rahat doğumunda oldu

Görünce yazmak istedim 6 yıl önce kızım doğdu kızım 3 aylıkken hamile kaldım oğluma şükür ikiside sezaryan sıkınti yaşamadım hatta bana bir doktor dediki aldır ama aldirmadm şükür rahat doğumunda oldu
Yaa çok sağol canım yorumun için🌷 evet banada aldır dedi sonra başka doktora göründüm aldırıcak durum yok dedi.

Yaa çok sağol canım yorumun için🌷 evet banada aldır dedi sonra başka doktora göründüm aldırıcak durum yok dedi.
İyiki aldırmamışsın canım inan yiyecek ekmeği varsa oluyor yani ben ne yapcagimi şaşırdım düşün gittgimde kalp atışını duymuştum kızımda yok kese aman kalp atışı duycakmıydım strese girmiştim ama oğlumda direk hepsini gördüm. Zor karardı ama iyiki olmuş şuan aralarında 11 ay var kankiler arkadaşlar kimseye ihtiyqclqri yok beraber oynuyorlar. Büyüdü gitti yani sana tavsiyem her anın tadını çıkar zaman çok hızlı

Back