- 1 Nisan 2022
- 12.853
- 15.618
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.041
Yaa gözün aydın darısı bana ve duymayanlaraBen duydum 6 haftalıkken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gözün aydın darısı bana ve duymayanlaraBen duydum 6 haftalıkken
Hiç korkulacak durum diğil aynı zamanda arkadaşımla hamile kaldık onun kisti vardır sadece doktor takip ediyordu o kadarHayır hiçbir şey demedi sadece korkulacak bir şey yok diyip daha çok keseye odaklandi, ben de o anki şokla asla bir şey soramadım
Belki vajinal doğun yaparsanız kendiliğinden gider bir dahaki doktor kontorlünde sorarsınız ayrıntılı.. stres yapmayın önemli olsa daha çok üzerine konuşurdu doktor
İnşallah korkulacak bı durum değildir asistan baktı o yüzden çok guvenemedim cuma günü içim rahatlasın diye özele gideceğimHiç korkulacak durum diğil aynı zamanda arkadaşımla hamile kaldık onun kisti vardır sadece doktor takip ediyordu o kadar
Benimde bebeğim 11 aylık sana dikişlerin açıla bilir riskli gebelik dedilermi14 ay önce sezeryan doğum yaptım o yüzden yine mecburi sezeryan
İnşallah korkulacak bı durum değildir asistan baktı o yüzden çok guvenemedim cuma günü içim rahatlasın diye özele gideceğim
Yok demediler ama benim arkadaşımin 8 aylık bebeği varken hamile kaldığını öğrenmişti ilki de sezeryandi şuan ikinci bebişi 3 aylık oldu bile hiçbir sıkıntı yasamadi hiçbir doktor da riskli demediBenimde bebeğim 11 aylık sana dikişlerin açıla bilir riskli gebelik dedilermi
Yaaa iyi geldi bana bu mesajİn şa Allah bizde sorunsuz geçiririz gebeliğimiziYok demediler ama benim arkadaşımin 8 aylık bebeği varken hamile kaldığını öğrenmişti ilki de sezeryandi şuan ikinci bebişi 3 aylık oldu bile hiçbir sıkıntı yasamadi hiçbir doktor da riskli demedi
Yaaa iyi geldi bana bu mesajİn şa Allah bizde sorunsuz geçiririz gebeliğimizi
Önce 18 ine aldım sonra iptal ettim 25 ine aldım canım. 6 haftalık olacak nasipseDoktor muanesine ne zaman gideceksin Tmd2020
Amin AllahSağol canımHatta bı tane fenomen var bebeği 3 aylıkken hamile kaldı isteyerek ve sezeryanla doğum yapmıştı hiçbir sıkıntı çıkmadı yani dünyada yiyecek ekmeği varsa bı şekilde doğuyor bebelerimiz Allah sağlık sıhhat versin hepimize içini ferah tut
Ögrendiginden beri hiç gittinmiÖnce 18 ine aldım sonra iptal ettim 25 ine aldım canım. 6 haftalık olacak nasipse
Benim adete bir gün kala yaptırdım da ona takıldım inşallah artarCanım ben adetime 10 gün kala 5.61 le öğrenmiştim stres yapma dua et güzel artışların olur inşallah içini ferah tut
3. Gebeliğim 2. Oğlum daha 6 aylık doktorum hiç korkma ameliyattan sıkıntı yok dediBenimde bebeğim 11 aylık sana dikişlerin açıla bilir riskli gebelik dedilermi
Ay çok teşekkür ederim sanırım bir tek benim doktorum kötü konuşmuş3. Gebeliğim 2. Oğlum daha 6 aylık doktorum hiç korkma ameliyattan sıkıntı yok dedi
Aa bende dün 6+4 te duydumMerhaba çok şükür ben bugün duydum topraktonlari kalp atışı 6+4 listeye ekleyebilirsin :)
Görünce yazmak istedim 6 yıl önce kızım doğdu kızım 3 aylıkken hamile kaldım oğluma şükür ikiside sezaryan sıkınti yaşamadım hatta bana bir doktor dediki aldır ama aldirmadm şükür rahat doğumunda olduBenimde bebeğim 11 aylık sana dikişlerin açıla bilir riskli gebelik dedilermi
Yaa çok sağol canım yorumun için evet banada aldır dedi sonra başka doktora göründüm aldırıcak durum yok dedi.Görünce yazmak istedim 6 yıl önce kızım doğdu kızım 3 aylıkken hamile kaldım oğluma şükür ikiside sezaryan sıkınti yaşamadım hatta bana bir doktor dediki aldır ama aldirmadm şükür rahat doğumunda oldu
İyiki aldırmamışsın canım inan yiyecek ekmeği varsa oluyor yani ben ne yapcagimi şaşırdım düşün gittgimde kalp atışını duymuştum kızımda yok kese aman kalp atışı duycakmıydım strese girmiştim ama oğlumda direk hepsini gördüm. Zor karardı ama iyiki olmuş şuan aralarında 11 ay var kankiler arkadaşlar kimseye ihtiyqclqri yok beraber oynuyorlar. Büyüdü gitti yani sana tavsiyem her anın tadını çıkar zaman çok hızlıYaa çok sağol canım yorumun için evet banada aldır dedi sonra başka doktora göründüm aldırıcak durum yok dedi.