2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben direk kucağımda zamanı çoğalta çoğalta alıştırdım şimdi baya oturuyor bizim de kontrolümüz cuma günü bakalım destekli normal oturmaya geçicez inşallah

2 Numarada cırtlat birleşmiyosa değiştirne zamanı gelmiştir bi de bezin üstünde kilo aralığı yazar biz 3e geçeli çok oldu
Cırtlar birleşmiyor 2 numarada 3-6 kilo yazıyor benim kız 6100 gram ama 3 numara 5-9 kilo yazıyor ama sanki bol gibi geldi bana ya cırtlar üst üste geliyor benim bebek prematüre anca 3 e geçicez işte karar veremedim bir türlü

Cırtlar birleşmiyosa büyütme zamanı gelmiş canım büyük gibi gelir ama bebiş de rahat eder 6 kiloyu geçmiş ben 5 kiloyken 3 numaraya geçtim

Tutmayı biz öğrenmedik canım, eline bişeyler verince kendi tutuyor. Parmaklarımı tuttu mu kalkıp oturmaya çalışıyor. Babası karnını falan öpünce saçlarını tutup çekmeye başladı Dönmeye de kendi başladı bez değişirken falan dönüyor. Bi ara zorlandım hatta bezi değiştirmekte. İleride yerlerine durmayacaklar daha da zor olacak

Tutmayı biz öğrenmedik canım, eline bişeyler verince kendi tutuyor. Parmaklarımı tuttu mu kalkıp oturmaya çalışıyor. Babası karnını falan öpünce saçlarını tutup çekmeye başladı Dönmeye de kendi başladı bez değişirken falan dönüyor. Bi ara zorlandım hatta bezi değiştirmekte. İleride yerlerine durmayacaklar daha da zor olacak

Ellerini ayaklarını birleştirip sağa sola döndürüyoruz. Çok seviyor onu. Sanki o hareketten sonra dönmeye başladı gibi geliyor bana.

Ellerini ayaklarını birleştirip sağa sola döndürüyoruz. Çok seviyor onu. Sanki o hareketten sonra dönmeye başladı gibi geliyor bana.

Baby turco 2 numara 3-6 kilo diyor 3 numarada 5-9 kilo yazıyor bebek 6100 gram benim 2 numarada lastik izleri çıkıyor ama 3 numarada da cırtlar üst üste geliyor büyük gibi geldi bana ya napıcam?

Onu dicektim. Markanın bezi küçükse 3 e geçmek mantıklı. Primanın 3ü göbeğinde birleşmiyor ama bacaklar iyi. Molfix birleşiyor. Değişiyor yani markaya göre
Ya şimdi şöyle baby turco 2 numara çok iz yapıyor kullanılacak gibi değil ama 3 numarada cırtlar üst üste geliyor neyse denemek için sleepy 3 numara aldım o da öyle cırtlar üst üste geliyor bol gibi yani resmen arada kaldım hangisini kullanacağımı şaşırdım

Ben sürekli farklı farklı dokularda şeyler tutturuyorum eline sonra Bi elinden tutup hafif sırtından destek vererek dönmeyi öğretmeye çalışıyorum şuan ağzına emziği verdiğimde kendi tutup çıkartıp atıyor baya uğraştım alışmaya başladı tutmaya

Cırtlar birleşmiyosa büyütme zamanı gelmiş canım büyük gibi gelir ama bebiş de rahat eder 6 kiloyu geçmiş ben 5 kiloyken 3 numaraya geçtim
O zamana elimde 1 paket kaldı 2 numara onu bitirip artık 3 leri kullanmaya başlayayım

Benimki şimdiden bezi bağlarken beze dokunuyor eliyle çekiştiriyor cırtları kapatırken şeyine ellemeye çalışıyor ayaklarını çekiyor şimdiden zorlanmaya başladım ya hele donunu giydirirken çok zor oluyor çekip duruyor bacaklarınu

Bacakları sıkmamalı deniyor

ben de bunu yapmaya çok çalıştım ama şöyle bi sorun var bizim bebenin el ve ayakları birleşmiyor çok zorlasam belki birleşir ama canını acıtırm diye korktum

Reactions: Gao
Baby turco 2 numara 3-6 kilo diyor 3 numarada 5-9 kilo yazıyor bebek 6100 gram benim 2 numarada lastik izleri çıkıyor ama 3 numarada da cırtlar üst üste geliyor büyük gibi geldi bana ya napıcam?
o markayı hiç kullanmadım ama benim tecrübeme göre bebek 6 kiloyu geçtiyse 5-9 kilo yazan 3 numarayı kullansan iyi olur. sızdırmıyosa büyük gelmiyordur

Zaten bebiş kendi işaret veriyo bak ben dönmeye başlıcam diye kendi kendine de öğrenir de egzersiz işi hızlandırıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…