- 19 Şubat 2024
- 1.262
- 1.080
- 48
- 31
yok hiç işaret vermedi benim bebeğimZaten bebiş kendi işaret veriyo bak ben dönmeye başlıcam diyekendi kendine de öğrenir de egzersiz işi hızlandırıyo gibi
Evet 3 numarada cırtlar üst üste geliyo diyosun ya zaten öyle olması lazım birleşmediği zaman üst numaraya geçme vakti demekO zamana elimde 1 paket kaldı 2 numara onu bitirip artık 3 leri kullanmaya başlayayım
DAha çıkmaz da yerine gelmiş galiba dişler ☺kızlar altta diş var mı sizce? iki tane kabarmış gibi geldi bana ama. bu huysuzluğun sebebi diş mi merak ediyorum
Aynısını yapıyor ya benim koca biraz takıntılıKızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
E tabii aylık kontrol edilmesi gerek sağlık ocağı sadece rakamsal verilere bakıyor çocuk doktoru genel gelişimine bakıyorKızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Benimki şurup falan içmiyor artık calpolu bile tükürüyo bagırıyo. İçriirken kurdeşen dökmüş gecen gn 20 dk sonra geçti
Valla dün geceNe. Oldu anlamadım ben ne uyuyo ne uyanık keyfü var. Aşı günü aldam iyi uyumustu ama calpoldenmiydi acaba dğn gece kabustu sanki
Yaa biz yılbası zamanı oturtmaya basladık koltukta falan arada destekle duruyo. Yada yatakta anakucagına kucagıma almadan once elinden tıtuyorum birazcık oturuyo. Büzim evdeki doktor başlattı oturtmayabide büyüdükçe istemsiz kucakta oturtuyoz cünkü sıgmıyo benim kucagıma
Farklı bişey yapmıyor açıkçası, menenjit aşıları için gitmek gerekiyor, onu sağlık ocağında yapmıyorlarmışKızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Ben saglık ocagında yaptırdımFarklı bişey yapmıyor açıkçası, menenjit aşıları için gitmek gerekiyor, onu sağlık ocağında yapmıyorlarmış
Bence biz nasıl lohusa psikolojisine girip herşeyden soğuyorsak belki onlarda da isteksizlik oluyordur bebeğin doğduktan sonraki süreci onları da yıpratıyor çünküKızlar bi kaç kez söylemiştim eşimle aramda hamile kaldığımdan beri bi yaklaşma olmuyordu bi kaç kez istediğimi dile getirdim erteledi bi şekilde prezervatif alamadım gibi vs. gibi. Geçen artık internetten sipariş verdi verirken kendime de bişeyler alıyım dedi neyse kargosu geldi ben açmadım kendi açtı sonra bi yere kaldırdı bakmamı istemedi. Ama ben baktım tabiCinsel performans arttırıcı almış normal mi bu
Sen çeviriyorsun zaten yavrum orda amaç çevrilebildiğini göstermek onu fark edince kendi yapmak istiyoryaaa cidden mi kdkdjd annelik 101. yemin ederim ben şey sanıyorum yani vakti gelince doğal olarak hepsini yapacak gibi düşünüyordum. hiçbir şey yaptırmadım çocuğa. tummy time falan tamam ama başka hiçbir fiziksel egzersiz yapmadık. dönmeyi nasıl öğretebilirim yayani vücudunun hazır hale gelmesi lazım diğer türlü ben çevirmiş oluyorum sanki
3 numaraya geç canım bacaklar sıkıyorsa. Belden bizim de hep boşluk kalıyor göbüşlü değilse kalması normal zaten merak etmeYa şimdi şöyle baby turco 2 numara çok iz yapıyor kullanılacak gibi değil ama 3 numarada cırtlar üst üste geliyor neyse denemek için sleepy 3 numara aldım o da öyle cırtlar üst üste geliyor bol gibi yani resmen arada kaldım hangisini kullanacağımı şaşırdım
Bizim doktorumuz muayene ederken maske takıyor teması azaltmak için.Arkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.
Canım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?Molfix benden tam puan aldı. Tüm gece taşma sızdırma ve kızarıklık yapmadı yumuşak arkası da lastikliymiş baya rahat oldu sleepyi bırakıyorum.
Değildir yayok valla kısa galiba
dün başladık bakalım. babasına da anlattım akşam, dönebildiği zaman döner yaaa diyor o da kfjfkd artık full fiziksel aktivitelere geçtik. üzüldüm biraz ya, ihmal etmişim. gazı çıksın diye bacak hareketleri filan yaptırıyordum gerçi ama düzenli olarak değil.Sen çeviriyorsun zaten yavrum orda amaç çevrilebildiğini göstermek onu fark edince kendi yapmak istiyor
var canım ama primaya göre biraz geç ıslanıyor gibi geldi ıslaklık göstergesi. belki de yan tarafta olduğundandır. bez iyice dolduktan sonra ıslanıyor anca. belki de iyi bişeydir buCanım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?
dün çapraz birleştirme de yaptım baya zorlandım hatta birleşmedi bile. ama düz birleştirebildim. poposu beline doğru baya havaya kalkıyor ama sorun olmaz inşallahQ
Değildir yaçapraz birleştiriyordum önce zorlanıyordu. Artık zotlanmıyor. Sürekli yaptığımızdan olabilir. Günde 2-3 kere yaptık
Evet yarıyor. Artırmak için 2 saat ara ile 30 dk sağdım. Max 3 saat. Şimdi o kadar uğraşmıyorum. Ben 2 ay falan uğraştım.Süt arttırmak için sağım yapan var mı kızlar? Nasıl yapıyorsunuz? İşe yarıyor mu?
Molfixlerde de ıslaklık göstergesi var canımCanım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?