2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Zaten bebiş kendi işaret veriyo bak ben dönmeye başlıcam diye kendi kendine de öğrenir de egzersiz işi hızlandırıyo gibi
yok hiç işaret vermedi benim bebeğim öylece sırtüstü yatıyor, sağa sola kaykılma bile yok. herhalde daha vakti vat. yine de bugün biz de başladık dönme egzersizlerine. inşallah faydası olur

kızlar altta diş var mı sizce? iki tane kabarmış gibi geldi bana ama. bu huysuzluğun sebebi diş mi merak ediyorum

Eklentiler

• 1000029310.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyo ben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Aynısını yapıyor ya benim koca biraz takıntılı

E tabii aylık kontrol edilmesi gerek sağlık ocağı sadece rakamsal verilere bakıyor çocuk doktoru genel gelişimine bakıyor

Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyo ben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Farklı bişey yapmıyor açıkçası, menenjit aşıları için gitmek gerekiyor, onu sağlık ocağında yapmıyorlarmış

Bence biz nasıl lohusa psikolojisine girip herşeyden soğuyorsak belki onlarda da isteksizlik oluyordur bebeğin doğduktan sonraki süreci onları da yıpratıyor çünkü

Sen çeviriyorsun zaten yavrum orda amaç çevrilebildiğini göstermek onu fark edince kendi yapmak istiyor
3 numaraya geç canım bacaklar sıkıyorsa. Belden bizim de hep boşluk kalıyor göbüşlü değilse kalması normal zaten merak etme

Arkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.

Bizim doktorumuz muayene ederken maske takıyor teması azaltmak için.

Molfix benden tam puan aldı. Tüm gece taşma sızdırma ve kızarıklık yapmadı yumuşak arkası da lastikliymiş baya rahat oldu sleepyi bırakıyorum.
Canım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?

Sen çeviriyorsun zaten yavrum orda amaç çevrilebildiğini göstermek onu fark edince kendi yapmak istiyor
dün başladık bakalım. babasına da anlattım akşam, dönebildiği zaman döner yaaa diyor o da kfjfkd artık full fiziksel aktivitelere geçtik. üzüldüm biraz ya, ihmal etmişim. gazı çıksın diye bacak hareketleri filan yaptırıyordum gerçi ama düzenli olarak değil.

Canım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?
var canım ama primaya göre biraz geç ıslanıyor gibi geldi ıslaklık göstergesi. belki de yan tarafta olduğundandır. bez iyice dolduktan sonra ıslanıyor anca. belki de iyi bişeydir bu

Bizim ki rota aşısı olamadı ya. Çocuk doktoru resmen yanlış hesaplayıp gün verdi. Sağlık ocağında hesapladık bizimki 4 aylık olmuş. Gittik birde satın almıştık falan.

Reactions: Gao
Q
Değildir ya çapraz birleştiriyordum önce zorlanıyordu. Artık zotlanmıyor. Sürekli yaptığımızdan olabilir. Günde 2-3 kere yaptık
dün çapraz birleştirme de yaptım baya zorlandım hatta birleşmedi bile. ama düz birleştirebildim. poposu beline doğru baya havaya kalkıyor ama sorun olmaz inşallah bakalım bizim de birkaç güne daha esner belki vücudu.

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…