• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Arkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.
bizim başımıza hiç gelmedi ama ayağı eli olabilir gibi geldi ya. düzenli gittiğiniz bi doktorsa aşinalık oluşmuştur belki. bilemiyorum eskiden bu tip konularda daha rahattık. parkta gördüğümüz bi bebeği ya da çocuğu sevip başını okşayabilirdik. şu an konuşmaya bile çekiniyorum açıkçası. doktor yaşça büyükse ondan biraz daha rahat olabilir belki

Biberon reddi nasil oluyir? Bizimkinin kafası çok karışık 😂. Bazen annemi emeyim de gariban sevinsin diyo.bazen ogk memeden süt mü içilir ilkel ilkel diyor. Şu sırada et balık kelle elle yenir elle diyor. Biberon verince ağzında oynatıp içmiyor ama göğsümü çok güzel içiyor. Önceki Emzirme denememizde cisli bez çok yeteesizdi. Dün gece süperdi. Bebeği böyle kararsız olan var mı? Bence komik 😂

Arkadaşlar çocuğunuzun doktoru bebeğinizi hiç öptü mü? Ben bugün hastaneye tek gittim. Eşimin işi vardı. Oğlumun doktoru bebeğim ona güldüğü için ayaklarından ellerinden öptü baya sevdi oynadı çok tatlı sevimli olmuş dedi çok şaşırdım dikkatimi çekti hiç alışık değilim bu hallere.
Bence normal değil. İçi kaynamış olabilir. Zamanla samimi hissetmiş olabilir. Ama hadi çok çok ayaklarından öpsün yaşlı bir doktorsa ellerinden öpmek? Ki bu zamanda bence herkes bunun bilincinde.

Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyo😁😁 ben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de😁 zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
Valla biz gittikte ne oldu? Rota aşısıni şu gün git yaptır dedi 9 ocak. Benim çocuk 16 eylülde doğdu. Şu an 16 hafta+3 gün olmuş. Rota aşısı en geç 15. Haftada yapılırmış. :') 4x3=12 o zaman 9 ocak 13 hafta diye hesaplamış. Artık günleri hesaba katmamis. Ben bunu aşıyı satın alıp sağlık ocağına gidince sağlık ocağındaki doktordan öğreniyorum. Bu şekilde hesaplandigini siz biliyor muydunuz?

Kızlar siz çocukların üstünü ne ile ortuyorsunuz? Gece üşümesin diye?

Kundak yapmıyorum ben hem terletiyor hemde alıssin kundaksiz uyumaya döneceği günler yakın vs diye.

Yorgan örtüyorum ama sanki omzu göğsü açıkta kalıyor? Güzel bir çözüm yok mudur?

bizim başımıza hiç gelmedi ama ayağı eli olabilir gibi geldi ya. düzenli gittiğiniz bi doktorsa aşinalık oluşmuştur belki. bilemiyorum eskiden bu tip konularda daha rahattık. parkta gördüğümüz bi bebeği ya da çocuğu sevip başını okşayabilirdik. şu an konuşmaya bile çekiniyorum açıkçası. doktor yaşça büyükse ondan biraz daha rahat olabilir belki
Yaa salgın zamanı yaa kolay kolay hiç görmem doktorları böyle o yüzden şaşırdım

var canım ama primaya göre biraz geç ıslanıyor gibi geldi ıslaklık göstergesi. belki de yan tarafta olduğundandır. bez iyice dolduktan sonra ıslanıyor anca. belki de iyi bişeydir bu
Molfixlerde de ıslaklık göstergesi var canım
Aaa bilmiyordum. Yan taraflarındaki çizgiler o zaman onlar 🙏🏻 Teşekkürler kızlar 💞
Mantıken kan değerlerine bakılması gerekmez mi?
Bebeklerde bizdeki gibi sürekli kan değerlerine bakılmazmış. Bir sorun saptanıyorsa bakılırmış. Bunlar ilaç değil takviye ve bence takviye almalarında hiçbir sorun yok 🤷🏼‍♀️ Ben kendim de yıllarca demirim düşük gezmiştim, aman ne kadar etkileyebilir ki diye ama hamilelik ve emzirirken düzenli içtim, yorgunluk kalmadı ki gece uyumuyor olmama rağmen. Yani doktor tavsiye ediyorsa ben kullanıyorum 🙏🏻

Kundak yapmıyorum ben hem terletiyor hemde alıssin kundaksiz uyumaya döneceği günler yakın vs diye.

Yorgan örtüyorum ama sanki omzu göğsü açıkta kalıyor? Güzel bir çözüm yok mudur?
Ben havalar soğuduğundan beri uyku tulumu giydiriyorum. O zamanlar uyku problemi yoktu, üşüdüğü için bir gece uyuyamamıştı. Uyku tulumundan sonra rahat etti. Owli marka 0.3 tog uyku gurusu benim kullandığım model, ama eviniz daha soğuksa 0.5 ya da 1 tog alabilirsiniz
Evet hepsi öyle o yüzden değişik geldi
Canım bana da öpmesi biraz değişik geldi. Sizinle samimi olduysa sevmek için düşünmüş olabilir de benim annem, kardeşim bile öpmüyor hiç, yabancı birinin öpmesine ben de sinir olurdum ki o bir doktor, hastalık da taşıyor olabilir. Bence uyar eğer tekrar olursa

Son düzenleme:

Ben parmakla örülen battaniyeler var ya onlardan örtüyorum hem sıcak oluyor hem de delikli delikli olduğu için yorgana göre daha çok içim rahat ediyor. Omzunun kapalı olmasına da gerek yok bence zaten sıcaktır evin içi bacaklarını örüyorum ben yalnızca

Ben havalar soğuduğundan beri uyku tulumu giydiriyorum. O zamanlar uyku problemi yoktu, üşüdüğü için bir gece uyuyamamıştı. Uyku tulumundan sonra rahat etti. Owli marka 0.3 tog uyku gurusu benim kullandığım model, ama eviniz daha soğuksa 0.5 ya da 1 tog alabilirsiniz

[/QUOTE]

23-24 derecede 0.3 tog içine ne giydiriyorsunuz?ben de uyku gurusunu düşünüyorum. Kolları açık.

3 4 gündür molfixe geçmiştik pişik yaptı önerisi olan var mı pişiği çabuk geçsin diye? Şu an sudocrem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum

3 4 gündür molfixe geçmiştik pişik yaptı önerisi olan var mı pişiği çabuk geçsin diye? Şu an sudocrem kullanıyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
Arkadaşımın bebeğinde işe yaramadı sudocrem. Hametan kullanan var. İyi geliyormuş. Biz yaşamadık çok şükür

Canım sleepyde kaç numara kullanıyordun Molfixte kaç numara aldın? Bi de ıslaklık göstergesi yok değil mi molfixte?
Sleepyde 3 kullanıyodum denemek için molfixte de 3 aldım tam oldu. Islaklık göstergesi var ama çok yana koymuşlar sleepy o konuda daha iyi bu çok belirgin değil rengi de tam dönmüyor nedense yeşil gibi oluyor.

R rowantree ıslaklım göstergesi diye yazıyor sağ tarafında

Eklentiler

• 20250109_094835.jpg
    20250109_094835.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 32
23-24 derecede 0.3 tog içine ne giydiriyorsunuz?ben de uyku gurusunu düşünüyorum. Kolları açık.
Ben çorap ve patikli tulum giydiriyorum. Bi ara üşüyor mu acaba diye içine kısa kollu zıbın da giydirmiştim, çok terledi.
Hametan ve kantaron yağı çok iyi geliyor. Bizim pişik uzun süre geçmedi, o yüzden ekstra dermo-trosyd yazdı doktor ama çok ilerlemezse bu ikisi yetebilir.
R rowantree ıslaklım göstergesi diye yazıyor sağ tarafında
Teşekkür ederim canım çok sağol 🙏🏻

Kızlar sizin bebekler donmeye başladı mı? Benimki öğrendi ve tutamiyoruz 😂 sürekli donmeye çalışıyor karin üstü bir süre kalıyor sürünme çabaları sarf ediyor sonra ağlıyor 😅 uyandığında direkt dönüp karin üstü duruyor falan 🥲 yeni güncelleme geldi

Ya dönmeyi öğrenmeleri çok tatlı çok güzel. Ama şu piyanolu oyun halısında vakit geçiriyordu eskiden. Şimdi nereye koyarsak koyalım dönüyor. 😅😅 Bir gece uyurken dahi döndü, klasik uyurken tekrarlama muhabbeti.

Yani umuyorum bir noktada daha normale dönüyordur bu dönme işleri. Bir de dediğin gibi ilerlemek istiyor, gidemeyince bu sefer ona sinirlenip mızırdanıyor. Tam bir kısır döngü. 😅

Ben hiçbir şey örtmüyorum. Geceleri ekstra bir giyim vs de yapmıyorum. Şu kundak uyku tulumu gibi olan ürün vardı ya ondan kullanıyorduk ama dönmeye başladıktan sonra tehlikeli geldi bıraktım direkt. Şimdi arkadaşlar yazmışlar uyku tulumu diye sanki o tarz bir şey almak daha mantıklı gibi geliyor. Bir bakacağım.

Back