• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Doktordan doktora fikir ayrılıkları olabiliyor ama hiçbir şey kullanmaman da çok abartı olmuş bence. En azından demir ilacı kullanman lazım diye düşünüyorum. Ocean mummy tavsiye ederim bir de bir sürü vitamin mineral var içinde. Bende de troid sorunu var ilaç kullanıyorum o yüzden doktorum ocean mummy önerdi takviye olarak içinde iyot da olduğu için. Bu arada demir ilacı yazarlarsa eğer sakın troid ilacı ile beraber alma bana dahiliyeci hiçbir şey demedi uyarmadi troidim birden fırladı demir de düştü endokrinolojiye gönderdiler sonra o da dedi ki troid ilacı ile demir ilacı beraber alma birbirlerinin etkisini yok ediyorlar dedi en az 4 saat olması lazımmış arada.
ben 22 haftalık hamileyim hep tam olarak aynı anda içtim doktorumda hiç bişey demedi ya ikisi de sabah aç karnına kullanılması gerekmiyor mu nasıl 4 saat koyucaz demiri öğlen yemeğinden önce mi içiyorsunuz veya aksam

Günaydın kızlar, kasık ağrıları ne durumda? Artık her şeyi normal kabul ediyoruz ama dün akşam özellikle çok ağrıdı benim😓 Gaz da var o da tetikliyor sanırım
Ben gecen hafta normalden daha fazla yurudugumde sol kasigimda cok agri olmustu ama dinlenince gecti.

Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı?
geçen cumartesi 20 lik dişimi çektirdim bugün 5.gün dişteki dikişlerin biri gargara yaparken(doktor verdi ama çok sert yapmadım) düştü. Ve dişin olduğu yerde boşluk gözüküyor böyle boşluk olması normal mi? Dikiş tutmamış mı acaba? Doktora haber vermem gerekiyor mu?
Normal canim bor sure bos kaliyor oranin tamamen kapanmasi zaman aliyor gecis olsun

Ben hiç ilaç kullanmıyorum canım her gittiğim doktora söylüyorum hiç ilaç kullanmıyorum diye tamam diyorlar şunu kullan demiyorlar şimdi iğne yazmış işte hem bende hem bebek de sıkıntı olmasın diye magnezyumu da ben istedim çünkü elim ayağım uyuşuyor
Hiç ilaç kullanmamak en başta senin için sıkıntı, bebek senden aldıkça sana bir şey kalmıyor. Şu zamanda besinlerden de bir şey alamıyoruz ki her şey hormonlu ilaçlı sağ olsunlar. Aile hekimine gittin mi belki o tahlil yapıp yazabilir sana vitamin takviyesi. Keyfi almıyorsun ki sonuçta vücudunun ihtiyacı var, sinir oldum şu an ya.

Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı?
geçen cumartesi 20 lik dişimi çektirdim bugün 5.gün dişteki dikişlerin biri gargara yaparken(doktor verdi ama çok sert yapmadım) düştü. Ve dişin olduğu yerde boşluk gözüküyor böyle boşluk olması normal mi? Dikiş tutmamış mı acaba? Doktora haber vermem gerekiyor mu?
Ben de çektirdim 3 ay boşluk kaldı. Biraz uzun sürüyor kapanması normal canım.

hanımlar tetanoz aşısı yaptıranlar oldumu ? sağlık ocagı çagırmıstı gıdınce yaptı tek doz olcakmısım zaten 6 sene once 2 doz olmustum ılk gebeliğimde

91nana91 91nana91 SixFeetUnder SixFeetUnder kızlar biberonun cam ve küçük boy olanını almayı düşünüyordum. Sizce uygun olur mu?
Yenidoğan için uygunmuş o canım ben de onu alcam. Bu benim söylediğim.

Yenidoğan için uygunmuş o canım ben de onu alcam. Bu benim söylediğim.

sylvia- sylvia- Eğer bunu alırsa reddetmezse bir büyük boyu var onu da sonra alıcam artık . Bazen almayabiliyorlarmış deneyip ona göre alırım artık

sylvia- sylvia- Eğer bunu alırsa reddetmezse bir büyük boyu var onu da sonra alıcam artık . Bazen almayabiliyorlarmış deneyip ona göre alırım artık
Ben de öyle düşünmüştüm. Umarım yaşamayız.
Cihicco ya baktım güzel yorumları var ama ağız kısmının içe çöktüğünü söyleyenler var. Comotomo yu önerenler var ama fiyatı fazla geliyor bana ve bazıları plastik koktuğunu yazmış. Lansinoh da öneriliyor. Ben avent ve lansinoh arasında gidip geliyorum ama avent daha ağır basıyor şu an.

Çevremde alıp en çok memnun kalınan bu oldu genellikle, umarım biz de aldıklarımızdan memnun kalırız. Meme reddi yaşama ihtimali korkutuyor
Olmaz inşallah ya, bırakmamak gerekiyormuş inatla emzirmeye çalışın diyorlar. Özellikle hastanede ilk emzirme çok önemli almasa da zorlayın diyorlar. Kuzenlerimin bebişler de emmek istemediler onlar pek zorlamadılar hemen mama verdiler bir daha da almadı bebişleri. Başka bir arkadaşım günlerce uğraştı maşallah 2 sene emzirdi :D

Back