• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Hiç ilaç kullanmamak en başta senin için sıkıntı, bebek senden aldıkça sana bir şey kalmıyor. Şu zamanda besinlerden de bir şey alamıyoruz ki her şey hormonlu ilaçlı sağ olsunlar. Aile hekimine gittin mi belki o tahlil yapıp yazabilir sana vitamin takviyesi. Keyfi almıyorsun ki sonuçta vücudunun ihtiyacı var, sinir oldum şu an ya.
Geçen ay gittim tahlil verdim ama sonuçlar için çıkmadım sonuçları dahiliye doktoruna göstermiştim aynen sağlık ocağı ancak yazar herhalde magnezyum istemiştim yine yazılmamış ağzımla istiyorum yine yazılmıyor anlamadım

Mesanane vuruyor benim sürekli mesanemle bir alıp veremediği var bebişin 😁 vurduğunda dediğin gibi aniden tuvaletin geliyor için çekiliyor gibi hissediyorsun.
Ben 3 kere hamile kaldım 3 ü de aynı yaptı eşime diyorum bu çocuklarının benden alıp veremediği ne böyle diye ben Bi misafirliğe gitsem dışarı çıksam altıma bile kaçırıyorum dün cam sileyim dedim bitirene kadar gitmiş biraz önce markete gittim geldim yine aynı

Troid ilacini sabah aç karna içmek zorundayız ama demir ilacını akşam yemeğinden önce aç karna icebilirsin dedi bana endokrin dokturu. Daha önceki dahiliyeci hiçbir şey demedi sabah ayni aliyordum TSH birden 5.5 fırladı zamanlarını değiştirince şuan düzeldi 0.85 TSH.
Ben yatmadan önce aç karına içiyorum demir ilacını canım, hem olası mide bulantısını hemde mide kazınması hissini uykudayken yaşamak için. 2 saat önce çay, kahve, süt ürünleri ve yemek yeme işini halletmek lazım tabi

Bazen bebiş içerde dönüyor o zaman da çok ağrıyor .Doktora sordum tuzu tamamen kestim denedim yine şişiyorum dedim. Normal dedi tuzu tamamen kesme azalt dedi. Ağrılar için de normal diyorlar ama çok şiddetli ve geçmeyen ağrılarda kontrole gitmekte fayda var.
Ben dayanamadım gittim doktoruma ya :) Vajinal de baktı yine ve yaklaşık 5cm ölçtü, rahim ağzı tamamen kapalı bir sorun yok dedi. Benim rahmimde varisler varmış bunlar ağrı yapabilir ama gebelikle ilgili hiçbir sıkıntı yok dedi. Duyan var mı kızlar böyle bi şey? İçim rahatladı hem de oğluşumu gördüm özlemişim yine kıpır kıpırdı 22cm 350gr olmuş :)))))

Günaydın canım, benim azaldı eğer çok kendimi yorarsam ağrım oluyor. Gaz sancılarımda ara ara oluyor çok şükür daha iyiyim bu hafta. Ama bu seferde ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Topuklarım çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum üstüne.
Ya benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Hatta sabah uyandığımda ellerimde uyuşma oluyor. Nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum tuzu tamamen biraktım inşallah faydası olur

Ya benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Hatta sabah uyandığımda ellerimde uyuşma oluyor. Nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum tuzu tamamen biraktım inşallah faydası olur
Troid hormonlarınıza bakıyorlar mı? TSH ve serbest T4. Troid hormonunun düşüklüğü (t4) de bende el ayak şişmesi yapmıştı. Kontrol edilmiyorsa, mutlaka doktorunuza söyleyin.

Troid hormonlarınıza bakıyorlar mı? TSH ve serbest T4. Troid hormonunun düşüklüğü (t4) de bende el ayak şişmesi yapmıştı. Kontrol edilmiyorsa, mutlaka doktorunuza söyleyin.
En son bakıldığında normal çıkmıştı ancak iki ay oldu bakılmayalı, bir tahlil yaptıralım öyleyse en iyisi teşekkür ederim🙏

Geçen ay gittim tahlil verdim ama sonuçlar için çıkmadım sonuçları dahiliye doktoruna göstermiştim aynen sağlık ocağı ancak yazar herhalde magnezyum istemiştim yine yazılmamış ağzımla istiyorum yine yazılmıyor anlamadım
Anlam veremedim gerçekten, bir şey gerekliyse yazılması gerekir. İnsanlar gerçekten çok tuhaf. Bir de aile hekimine git istersen. İnşallah onlar daha ilgili davranır 🥺 hazır sonuçların da yeni, onlara bakarak belki verir.

Ben 3 kere hamile kaldım 3 ü de aynı yaptı eşime diyorum bu çocuklarının benden alıp veremediği ne böyle diye ben Bi misafirliğe gitsem dışarı çıksam altıma bile kaçırıyorum dün cam sileyim dedim bitirene kadar gitmiş biraz önce markete gittim geldim yine aynı
Ben de cisim gelcek diye disariya cikamaz oldum evden cikarken korku geliyo ya tuvaletim gelrise diye 🤣

Kızlar çatı ağrısı olan varmı böyle vajinanın üstü ağrı gibide değil baskı gibi uzun süre oturup ayağa kalkınca zor yürüyorum o ağrıdan

Canım bebeğin topuk kanı alınacak ve tüm aşilari orda yapılacak malesef götürmek zorunda kalacaksın
Bu konuda illa aile sağlığı merkezine götürülecek diye bi zorunluluk yok ki. Ben kızımı hiç götürmedim, tüm kontrolleri ve aşıları sigorta kapsamında hastanede yapıldı.

Bu konuda illa aile sağlığı merkezine götürülecek diye bi zorunluluk yok ki. Ben kızımı hiç götürmedim, tüm kontrolleri ve aşıları sigorta kapsamında hastanede yapıldı.
Aşilar aile sağlığı merkezlerine geliyor ben hiç hastanede asi oldugunu ve yapildigiini duymadım 8 sene 3 farklı hastanede çalıştım çocuk polikliniğinde

Selaaamm, bugun detayli ultrasonu hallettik. SAT a gore 20+2 ile uyumlu, ufak birsey disinda bir sikinri yok cok sukur. Guzel guzel pozlar aldik, sekillendikce hevesim artacak heralde :)) 4 boyutluya gectikce ben kendim telefondan video cektim, doktor video vermiyormus, yazili rapor verdi, kendi doktoruma vermem icin, bir de çıkardığı 4boyutludaki fotolar var. 23 cm 380 gr olmus ❤️

Back