• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ya benim bebe hart hurt kafasını kaşıyo uykusu gelince🥴 tırnaklarını kesmeme rağmen hep çizmiş kanatmış huy edindi
Geçenlerde bebemi uyutup odadan çıktım, kısa bir süre sonra bir çığlıkla ağlayarak uyandı koştum hemen yanına bi baktın tırnağıyla yüzünü kanatmış🤷‍♀️ Zor sakinleşmişti. Dün de baş parmağını emerken diğer eliyle de kafasını elliyordu. İnşallah saçlarını yolmaz ilerde 😄

Kızlar bebeğimin yüzünde hafif pütürlükler oluştu nemlendirici düzenli kullanıyordum ecowell kullanıyorduk doktora da gösterdik endişe edilecek bir şey değil dedi nemlendirici değiştirin dedi mustela önerdi alacağız bugün bakalım değişecek mi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ?

Kızlar bebeğimin yüzünde hafif pütürlükler oluştu nemlendirici düzenli kullanıyordum ecowell kullanıyorduk doktora da gösterdik endişe edilecek bir şey değil dedi nemlendirici değiştirin dedi mustela önerdi alacağız bugün bakalım değişecek mi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ?
Çok kabarık değil de mi? Sadece müthiş pürüzsüz değil ömceki gibi? Oldu bizimkine. Her yerine süt sürüyor memedeyken. O yüzden diye düşündüm. El de ağızda. Ağızdakini yüzüne sürüyor.

Çok kabarık değil de mi? Sadece müthiş pürüzsüz değil ömceki gibi? Oldu bizimkine. Her yerine süt sürüyor memedeyken. O yüzden diye düşündüm. El de ağızda. Ağızdakini yüzüne sürüyor.
Aynen çok kabarık değil ama alın çevresine yakın yerlerde de var

Aynen çok kabarık değil ama alın çevresine yakın yerlerde de var
Ha oralarda kırmızılık var bizim. Doktor sorun değil dedi. Bazen çıkıyor. Kabarık değil. Sadece kızarıklık.

Bahsettiğim kabarıklıklar yanakların aşağısında. Emme bölgesinde

Ha oralarda kırmızılık var bizim. Doktor sorun değil dedi. Bazen çıkıyor. Kabarık değil. Sadece kızarıklık.

Bahsettiğim kabarıklıklar yanakların aşağısında. Emme bölgesinde
Evet emme bölgesi kızarık ve pütürlü ama diğer yerlerde hafif pütürler var bakalım mustela inşallah iyi gelir ya

• Beğen
Reactions: Gao
Slm hanımlar nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor annişlik

Ben de alıp emziriyorum bazen sallıyorum önce işe yarıyor ama 15 20 dk sonra yeniden yapılıyor yeniden uyanıyor. Uykuya dalamıyor. Sabaha kadar cebelleşiyoruz. Delirmek üzereyim.
Uyku döngüsünde uyanıp dalmak için meme ya da sallama istiyor.

Geçenlerde bebemi uyutup odadan çıktım, kısa bir süre sonra bir çığlıkla ağlayarak uyandı koştum hemen yanına bi baktın tırnağıyla yüzünü kanatmış🤷‍♀️ Zor sakinleşmişti. Dün de baş parmağını emerken diğer eliyle de kafasını elliyordu. İnşallah saçlarını yolmaz ilerde 😄
Ah yavrum bilse yapar mı işte🥲 benimki huy edinde kafasını kaşımak istiyo sürekli uyurken ama mahvolmuş derisini çizmiş kanatmış hep

yüzünün tamamında mı yoksa ağız kenarında mı? bizim sadece ağız kenarı, çenede kırmızı kırmızı döküntüler var ama sanırım tükürüklerinden dolayı çıktı bunlar. çünkü aşırı derecede ıslak kalıyor oralara hep tükürük birikiyor.

Back