• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Olmaz inşallah ya, bırakmamak gerekiyormuş inatla emzirmeye çalışın diyorlar. Özellikle hastanede ilk emzirme çok önemli almasa da zorlayın diyorlar. Kuzenlerimin bebişler de emmek istemediler onlar pek zorlamadılar hemen mama verdiler bir daha da almadı bebişleri. Başka bir arkadaşım günlerce uğraştı maşallah 2 sene emzirdi :D
İnşallah ya, bunları düşünmek de strese sokuyor. Uğraşacağız artık yılmadan :D umarım çok uğraştırmazlar.

Ay kizlar tekmeledi mi noldu anlamadim altima kaciricakmisim gibi hissettim boyle kalp atisi seklinde korktum ya. Hic boyle olan var mi

Ay kizlar tekmeledi mi noldu anlamadim altima kaciricakmisim gibi hissettim boyle kalp atisi seklinde korktum ya. Hic boyle olan var mi
2 - 3 gündür mesaneme doğru vuruyordu canım bahsettiğin gibi oluyor. Dün akşam biraz daha yukarı çıkmıştı çok şükür.

Islak mendil stoklamaya basladiniz mi kurumasin diye son aylari mi bekliyosunuz?
Ben ilk zamanlar pamuk kullanacağım o yüzden ıslak mendil almadım henüz. Islak mendilleri serin, peteklerden, ısıdan uzak bir yerde ters saklarsan bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Mesanane vuruyor benim sürekli mesanemle bir alıp veremediği var bebişin 😁 vurduğunda dediğin gibi aniden tuvaletin geliyor için çekiliyor gibi hissediyorsun.

Ben ilk zamanlar pamuk kullanacağım o yüzden ıslak mendil almadım henüz. Islak mendilleri serin, peteklerden, ısıdan uzak bir yerde ters saklarsan bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Ben de pamuklara baktim canim ama islat sil falan zaman kaybi olabilir diye dusundum. Odada surekli su falan tutmam lazim diye dusundum
Mesanane vuruyor benim sürekli mesanemle bir alıp veremediği var bebişin 😁 vurduğunda dediğin gibi aniden tuvaletin geliyor için çekiliyor gibi hissediyorsun.
Ay valla dedim bir sey oluyo 🤣 boyle cis gelme hissi ve ozel bolgemde pitpit kalp atisi
Ben almadım canım evler çok sıcak kurur diye. Doğuma yakın alacağım
Evet canim peki krem falan aldin mi?

Ben de pamuklara baktim canim ama islat sil falan zaman kaybi olabilir diye dusundum. Odada surekli su falan tutmam lazim diye dusundum

Ay valla dedim bir sey oluyo 🤣 boyle cis gelme hissi ve ozel bolgemde pitpit kalp atisi

Saklama kutuları çıkmış onlar için de, ne kadar kullanışlı kutular bilmiyorum denemedim onları henüz. Aldığımda güzel çıkarsa yazarım yine fikir olur :)

Krem aldım mustelanın setini aldım. Meme ucu için kendime lansinol aldım. Bebek için sıvı çamaşır deterjanlarını da aldım onlara bişe olmaz diye.

Yaa geçen gün bu için çekilme gibi olan hissi anlatmaya çalışıyorum eşime bir türlü tarif edemedim eşim diyor her hafta bir yeni özellik yükleniyor 🤣🤣🤣

Kizlar oda icin nem.buhar makinasi alan varmi kanz 3l nexus 3l ve xioami 4l arasinda kaldm bir arastormasi olan yada duyumu olan varmi sadece bebek icin dehil kendim icin istiyorum gece agzim burnum cok kuruyor bebegede kullanirim dogmdan snra

Kızlar kimse doğum fotisi çekilmicek mi hastanede yaaa🙈 istanbul için öneri ihtiyacım var
ben hiç düşünmüyorum canım ya, o an zaten ne halde olacağım belirsiz bir de onun stresini yaşamak istemiyorum. Ben ağdaya bile gitmedim hiç, rahat hissetmiyorum bir sürü insanın orada olması beni çok geriyor zaten

Son düzenleme:

Aşağıya link bıraktım günlük olarak buyuk pamuklara hazırlıyorsun canım o gün onları kullanıyorsun yenidoğan için daha uygun diyorlar pamukla silmenin. Tupperware Islak Mendil Kutusu Lacivert 650 Ml Esc Fiyatı, Yorumları - Trendyol

ben 22 haftalık hamileyim hep tam olarak aynı anda içtim doktorumda hiç bişey demedi ya ikisi de sabah aç karnına kullanılması gerekmiyor mu nasıl 4 saat koyucaz demiri öğlen yemeğinden önce mi içiyorsunuz veya aksam
Troid ilacini sabah aç karna içmek zorundayız ama demir ilacını akşam yemeğinden önce aç karna icebilirsin dedi bana endokrin dokturu. Daha önceki dahiliyeci hiçbir şey demedi sabah ayni aliyordum TSH birden 5.5 fırladı zamanlarını değiştirince şuan düzeldi 0.85 TSH.

Back