Arada bir olsa sorun değil her gün böyle yaBen aile apartmanındayım geçen başıma yıktılar evi haftasonu amca kızları ve görümce
Bir iletişim kurmayı dene bununla ilgili. Belki vardır bir açıklaması senin düşünemediğin. Ona göre karar verirsin. Bebekle birlikte tüm hayatımız değişti eşlerde bu değişimin içindeler. Herkesin bu duruma tepkisi farklı oluyor.Kızlar bi kaç kez söylemiştim eşimle aramda hamile kaldığımdan beri bi yaklaşma olmuyordu bi kaç kez istediğimi dile getirdim erteledi bi şekilde prezervatif alamadım gibi vs. gibi. Geçen artık internetten sipariş verdi verirken kendime de bişeyler alıyım dedi neyse kargosu geldi ben açmadım kendi açtı sonra bi yere kaldırdı bakmamı istemedi. Ama ben baktım tabiCinsel performans arttırıcı almış normal mi bu
Hangi markaYa ben bu bez konusunda ne yapacağımı şaşırdım 2 numara sıkıyor izi çıkmaya başladı bezin artık ama 3 numaraya geçtiğimde de cırtlar birleşiyor üst üste geliyor bol gibi geliyor bide 2 numara böyle kenarda kanatlar yoktu 3 numaranın yanında böyle ek kanatlar varya ben nasıl bağlayacağımı bilemiyorum anlamadım ya? 3 numaraya geçeyim mi geçmeyeyim mi şaşırdım 2 numara neredeyse 1.5 saatte doluyor bez şişiyor
Bu konularda konuşmaz sadece daha önce neden yaklaşmıyorsun diye sorduğumda seninle alakalı değil adapte olamadım falan demişti.Bir iletişim kurmayı dene bununla ilgili. Belki vardır bir açıklaması senin düşünemediğin. Ona göre karar verirsin. Bebekle birlikte tüm hayatımız değişti eşlerde bu değişimin içindeler. Herkesin bu duruma tepkisi farklı oluyor.
Biz 3 aydan beri destekli oturuyoruz yavaş yavaş dakikaları arttırarak gittim şuan baya iyi önce kucakta tutarak sonra yastıklarla deatekleyerrkKızlar merhaba bugün dördüncü ay kontrolümüz vardı doktordan geldik doktor artık kucağında oturtmaya başlayabilirsin yatmaktan bebeğe gına gelmiştir dedi espirili bir şekilde bir sürü şey konuştuk yüz felciyle ilgili de konuştuk sormayı unuttum acaba direk kucağıma oturttayım mı siz nasıl yaptınız direk kucağınıza oturtdunuz mu yoksa yavaş yavaş adım adım mı oturttun uz nasıl bir yol ilerlediz dört aylık bebek anneleri
O kadar uzun süre yapmayınca normal canımKızlar bi kaç kez söylemiştim eşimle aramda hamile kaldığımdan beri bi yaklaşma olmuyordu bi kaç kez istediğimi dile getirdim erteledi bi şekilde prezervatif alamadım gibi vs. gibi. Geçen artık internetten sipariş verdi verirken kendime de bişeyler alıyım dedi neyse kargosu geldi ben açmadım kendi açtı sonra bi yere kaldırdı bakmamı istemedi. Ama ben baktım tabiCinsel performans arttırıcı almış normal mi bu
Benimki de dönebildiğini bi anda keşfetti sürekli yuvarlanıyoKızlar sizin bebekler donmeye başladı mı? Benimki öğrendi ve tutamiyoruzsürekli donmeye çalışıyor karin üstü bir süre kalıyor sürünme çabaları sarf ediyor sonra ağlıyor uyandığında direkt dönüp karin üstü duruyor falan yeni güncelleme geldi
2 Numarada cırtlat birleşmiyosa değiştirne zamanı gelmiştir bi de bezin üstünde kilo aralığı yazar biz 3e geçeli çok olduYa ben bu bez konusunda ne yapacağımı şaşırdım 2 numara sıkıyor izi çıkmaya başladı bezin artık ama 3 numaraya geçtiğimde de cırtlar birleşiyor üst üste geliyor bol gibi geliyor bide 2 numara böyle kenarda kanatlar yoktu 3 numaranın yanında böyle ek kanatlar varya ben nasıl bağlayacağımı bilemiyorum anlamadım ya? 3 numaraya geçeyim mi geçmeyeyim mi şaşırdım 2 numara neredeyse 1.5 saatte doluyor bez şişiyor
Baby turco kullanıyorum ama sleepy nin de 3 numarasını aldım denedim o da öyle oluyorHangi marka
hangi marka kullanıyorsun canım. ben bugün molfixin 4 numarasına geçtim. 3 numara bitmişti biraz da dediğin gibi lastikleri iz bırakıyordu. 4 gayet iyi oldu. cırtlar yakın duruyor epey ama büyük değil. bebeğin kilosunu ve hangi marka olduğunu söylersen daha iyi olurYa ben bu bez konusunda ne yapacağımı şaşırdım 2 numara sıkıyor izi çıkmaya başladı bezin artık ama 3 numaraya geçtiğimde de cırtlar birleşiyor üst üste geliyor bol gibi geliyor bide 2 numara böyle kenarda kanatlar yoktu 3 numaranın yanında böyle ek kanatlar varya ben nasıl bağlayacağımı bilemiyorum anlamadım ya? 3 numaraya geçeyim mi geçmeyeyim mi şaşırdım 2 numara neredeyse 1.5 saatte doluyor bez şişiyor
Onu dicektim. Markanın bezi küçükse 3 e geçmek mantıklı. Primanın 3ü göbeğinde birleşmiyor ama bacaklar iyi. Molfix birleşiyor. Değişiyor yani markaya göreBaby turco kullanıyorum ama sleepy nin de 3 numarasını aldım denedim o da öyle oluyor
Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoKızlar nasılsınız ? Normalde özele gidiyorduk sıkıştık bu ay devlete gitsek 4. Ay da bişey olur mu ? Ek gıda içinde erken zaten demirmi başlıyorlar bu ay ? Birde 2. Doz aşılar var devlet yapar mı
Aşıyı özel de mi yaptırıyorsun sen sağlık ocağı yapyor aşıları
Benimki şurup falan içmiyor artık calpolu bile tükürüyo bagırıyo. İçriirken kurdeşen dökmüş gecen gn 20 dk sonra geçtibestiron hiç boyamadı bizde. ama bugün kan değerleri için kontrolü vardı. ferritin yine biraz düşük çıktı, 13 çıktı. doktora ferrum mu versek dedim. ferrum değil de benim en çok tavsiye ettiğim ilaç ferrosanol dedi. onu yazdı. bakalım bu nasıl gelecek. günde bi kez bir tatlı kaşığı dedi ama sanmıyorum bebişin o kadar içebileceğini
Valla dün geceNe. Oldu anlamadım ben ne uyuyo ne uyanık keyfü var. Aşı günü aldam iyi uyumustu ama calpoldenmiydi acaba dğn gece kabustu sanki4. ay aşılarından beri biz de böyle saçma sapan durumdayız. dün gece 1'de ancak uyutabildim. gece boyunca da maksimum 2 saatte bir uyandıuyku saati ve düzeni denen bişey kalmadı maalesef. canı isteyince küt diye hiçbir destek olmadan olduğu yerde uyuyakalıyor. uykusunu bozmak istemiyorum ama sonra da gece uyumuyor. şimdi yine uyudu mesela ama muhtemelen gece uykusu değil bu
Sağlık ocağında yapılıyorduda ben 2 kere ayrı ayrı gitmeyelim demiştim
Yaa biz yılbası zamanı oturtmaya basladık koltukta falan arada destekle duruyo. Yada yatakta anakucagına kucagıma almadan once elinden tıtuyorum birazcık oturuyo. Büzim evdeki doktor başlattı oturtmayaKızlar merhaba bugün dördüncü ay kontrolümüz vardı doktordan geldik doktor artık kucağında oturtmaya başlayabilirsin yatmaktan bebeğe gına gelmiştir dedi espirili bir şekilde bir sürü şey konuştuk yüz felciyle ilgili de konuştuk sormayı unuttum acaba direk kucağıma oturttayım mı siz nasıl yaptınız direk kucağınıza oturtdunuz mu yoksa yavaş yavaş adım adım mı oturttun uz nasıl bir yol ilerlediz dört aylık bebek anneleri
Kız yapıyoruz tabi bebe kendi kendine nasıl öğrencekkızlar siz bebeklerinize dönme egzersizi filan yaptırıyor musunuz? ya da bir şeyleri tutmayı falan siz mi öğrettiniz yoksa kendi kendilerine mi öğreniyorlar? benim bebe hiçbir şeyi tutmuyordu, elini hiç uzatmıyordu. 2 gündür ben eline çıngırak vs. tutuşturuyorum. bugün de emziğini eline tutturup kendisi ağzına götürsün diye uğraştım, gösterdim falan. biraz önce ilk kez elini emziğe uzattı, tuttu. sonra da ağzına götürmeye çalıştıduygulandım. acaba dönmeyi falan da ben mi göstermeliydim? hiç yeltenmiyor çünkü. hazır olunca döner zaten diye bekliyorum ben de. ama youtubeda falan dönme egzersizleri buldum böyle bişey mi varmış ya dedim kfkfjd
Valla bana da boşuna para veriyoruz gibi geliyo ya çağırıyo diye gidiyoruz sağlık ocağında yapılanların aynısını yapıyo boy kilo baş ölçümü bi de ikidir hareketlerine bakıyo onu evde ben de yapıyorumKızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
yaaa cidden mi kdkdjd annelik 101. yemin ederim ben şey sanıyorum yani vakti gelince doğal olarak hepsini yapacak gibi düşünüyordum. hiçbir şey yaptırmadım çocuğa. tummy time falan tamam ama başka hiçbir fiziksel egzersiz yapmadık. dönmeyi nasıl öğretebilirim yaKız yapıyoruz tabi bebe kendi kendine nasıl öğrencekyoutube a bak ayına uygun kısa egzersizler var. Bizde silikon bi diş kaşıma oyuncağı var onu eline tutuşturup ağzına soktum geçen gün o günden beri onunla dişlerini kaşıyo mesela
1 kere bile gitmwdüm deValla bana da boşuna para veriyoruz gibi geliyo ya çağırıyo diye gidiyoruz sağlık ocağında yapılanların aynısını yapıyo boy kilo baş ölçümü bi de ikidir hareketlerine bakıyo onu evde ben de yapıyorum
Bence hiçbişey yapmadan da oluyoyaaa cidden mi kdkdjd annelik 101. yemin ederim ben şey sanıyorum yani vakti gelince doğal olarak hepsini yapacak gibi düşünüyordum. hiçbir şey yaptırmadım çocuğa. tummy time falan tamam ama başka hiçbir fiziksel egzersiz yapmadık. dönmeyi nasıl öğretebilirim yayani vücudunun hazır hale gelmesi lazım diğer türlü ben çevirmiş oluyorum sanki
bizim bebiş prematüre olduğu için ben bi doktor onayı ihtiyacı hissediyorum ya. listeliyorum sorularımı, gidince hepsini soruyorum. gelişime bakıyor işte genel olarak, kalkmasına, başını tutmasına falan bakıyor. vücuduna bakıyor. karnına, göğsüne, sırtına falan.Kızlar siz doktora gidip napıyosunuz yani domtor napıyoben kalça ultrasonu dısında hastaneye güymedim de zsaglık ocagı bıngıldagına boya kiloya bakıyo. Doktora gütmek gerekli mi napıyo yani doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?