• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Merhaba 6+4 teyim ama bulantı yada ekstra hamilelik belirtisi yok bu normal mi acaba aranızda yaşayan var mı ?
Ben 9. Haftaya girmek üzereyim. Hamile değil miyim acaba diye kendime her gün soruyorum🫠 hiç bir belirtim yok. Karnım şişti artık o da olmasa daha da şüphe edecektim😅

En son kontrolün ne zamandı canım? Bu bebek işleri öyle mucizevi ki hepsi birbirinden farklı gelişiyor gerçekten. Sen iyi düşün yine de ❤️ bir sonraki kontrolünde güzel haberler alacaksın bence öyle hissediyorum 🥰
Insallah 🤲 Kontrolum humurtlamaya gore 5+3 - 5+5 arasiydi. Bebegi goremedik tabi kese henuz bostu. Yarinki betadan sonra doktorum ile iletisime gececegim. Artik randevu ayarlar sanirim.

ayyy Allahım yaşadıklarım film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden 🥲 bugün doktoru beklerken gördüğüm insanlara dua ettim hep; ne bileyim içlerinde umut var mı yok mu, sürecin neresindeler, kaçıncı kez deniyorlar, kimin ne hastalığı var diye düşündüm. Ben de çok duygulanıyorum arkadaşım, inşallah bu yolun sonunda ben doğurdum diye birbirimize haber veririz 🥹🥹🥹❤️❤️
Herkesin gönlüne göre en güzeli nasip olsun inşallah, keşke gönlünde olan kimse çekmese bu dertleri sıkıntıları. Vereceğiz tabii, daha verilecek ne güzel haberler var önümüzde 😍

Herkese merhabalar. Ben de sanırım ağustos annesi olacağım.
6 yaş ve 6.5 aylık 2 oğlum var. Korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 25 Kasım sata göre 6+2 haftalık hamileyim dün kan verdim 1300 çıktı çok düşük geldi normal mi sizce

Canm ileriki haftalarde beta yine iki kat artmak zorunda mı onu blmiorm ben hep sdce baslarda beta verdim
Rabbim insallah nasip etsin saglikla fakat eger saglikli deilse neden bu sekilde oluor arastirmaniz gerek pıhtılaşma rahim filmi filan bakilmali
Belli bir rakamdan sonra ikiye katlanmasi daha uzun suruyor ama 20-30 binlerden sonra. Amin insallah saglikla ilerler sagol canim. Ama ilerlemezse doktoruma soyleyecegim gerekli testleri yapsin. Belki ben soylemeden kendisi onerir bilmiyorum. Ama arastirilmasi gerekiyor. Illa 3 kere ayni seyi mi yasamam gerek bi aksiyon almalari icin . Anlamiyorum bu mantigi.

İlaç mi verdi benimde öyle yüksek ama haşimato değil takip edelim sadece dedi
Levotiron verdi canım. Kahvaltıdan önce bi tane iç dedi normalde değerinde sıkıntı yok ama hamilelikte 2,5 tan yukarısı bebeğe sıkıntıymış o yüzden dengede tutmak lazımmış her ay kontrol edecek.

İlerleyen zamanlarda ikiye katlanması beklenmiyor, ben iki hamileliğimde de ilk başta ikiye katlanmayı hördük sonra dr baktırmadı kese takibi yaptı. Bence kendini strese sokma bak güzel haberler alacağız inşallah, stres de zararlı.
Artik akisina biraktim. Ilk hamileligimde 3 kez beta bakildi ve her seferinde cok guzel artis oldu. 10 bine yaklasmisti bir daha bakmadik. Ikiye katlanmasi beklenmiyor ama daha ileriki rakamlarda. 20-30 binlerden sonra. Yine de umudumu yitirmemeye calisiyorum.

Hemde ne korkmak. Gebelikten asla tat almiyorum sirf bu nedenle. Hatta pisman oldum desem abartmis olmak istemiyorum ama kabuslar gormeye basladim. Ne riskmis ya ne yapayim atanana kadar dogu gorevi bitene kadar geldik bu yasa . Ben istemezmiyim erkenden cocuk yapayim :(
Aynı şeylerden geçmişiz anca fırsat bulduk 35 te napalım 😂 şimdi de yaştan risklisin diyorlar gerildim iyice

Ben 9. Haftaya girmek üzereyim. Hamile değil miyim acaba diye kendime her gün soruyorum🫠 hiç bir belirtim yok. Karnım şişti artık o da olmasa daha da şüphe edecektim😅
Ne kadar şanslısınız ben 4 adet prilam dr içiyorum o bile etki etmediği için zafer verdi 🥹🤢

Ne kadar şanslısınız ben 4 adet prilam dr içiyorum o bile etki etmediği için zafer verdi 🥹🤢
İlk hamileliğimde benim de öyleydi sizi çok iyi anlıyorum🥺 hatta 2.cocuktan hep bu yüzden korktum ama her hamilelik farklı oluyormus gercekten

Aynı şeylerden geçmişiz anca fırsat bulduk 35 te napalım 😂 şimdi de yaştan risklisin diyorlar gerildim iyice
Amann yok artik insan ömrü 90 lara kadar uzadi cok normal bu yaslar benimde 34 insallah 3. Cocugum olucak doktorum hic yasin riskli filan demedi .hatta tanimayanlar ilk bebegim zannediyor .bende hala kendimi citir hissediyorum 😜sacmalamislar kac yasinda evlenicez 17 mi onada karar versinler tam olsun .onceden insqn omru 50 yilmis ondan gec kalınmış gibiydi o yaslar

Canım 10.haftaya girdim ben de ilk günden beri pek belirti yok bende. Hatta korktum bugün buraya kızlara da yazdım inç herşey yolundadır. Yengem sağlıkçı. Ona sorduk ağrı sızı olmaması güzel dedi. Ama tabi yine de endişe geçmedi 🫣😬

Amann yok artik insan ömrü 90 lara kadar uzadi cok normal bu yaslar benimde 34 insallah 3. Cocugum olucak doktorum hic yasin riskli filan demedi .hatta tanimayanlar ilk bebegim zannediyor .bende hala kendimi citir hissediyorum 😜sacmalamislar kac yasinda evlenicez 17 mi onada karar versinler tam olsun .onceden insqn omru 50 yilmis ondan gec kalınmış gibiydi o yaslar
İlk çocuk için riskliymiş illa fetal testi yaptıralım diye risklisin de risklisin yaşlısın da yaşlısın dediler 😂

Ben korkudan tartılamadım bikaç haftadır, bugün bi cesaret ettim, 2 kilo almışım 😩 Midem bulanıyo diye diye normal yememin dışına çıktım ama ben, egzersiz de yapmıyorum doktor dinlen dediği için, benden kaynaklı maalesef 🫠
Bende hep yatiyorum cnm
Dengesiz beslenmektebdir buyuk ihtimal ama suana kdr iki kilo alimi biraz fazla :)
Muhtemeleen mideniz kotu oldugundan dengesiz beslenme olmustur
Hasta cocuklar icin yeterki yesinde ne yerse yesin kafasi :)
En azindan dugune kdr dikkt edin sonra salarsiniz ama ozellikle yasiniz ileri ise gebelik sekeri tansionu açısından cok kilo almamak lazm

Belli bir rakamdan sonra ikiye katlanmasi daha uzun suruyor ama 20-30 binlerden sonra. Amin insallah saglikla ilerler sagol canim. Ama ilerlemezse doktoruma soyleyecegim gerekli testleri yapsin. Belki ben soylemeden kendisi onerir bilmiyorum. Ama arastirilmasi gerekiyor. Illa 3 kere ayni seyi mi yasamam gerek bi aksiyon almalari icin . Anlamiyorum bu mantigi.
İnsallah tabiki saglikli olur ama evet mutlaka arastirilmali
Onceki dogum sezeryanse ozeklikle rahim filmi sart
Sonradn olan kan pıhtılaşmalari vr onlra baktirin derim
Ve bazen yas ilerlediginden ozellikle erkekde kalite bozluyor sigara filanda iciorsa kadinlrda da pco gbi etkenler
Bende de ayni durum var ama sebep bulunamadi birde benm gibiler vr
Bebek olustuysa onu genetige gondermek gerkeiormus bu cok onemli bir ipucu yani eslerdemi sorun yoksa annede mi onu dha rahat tespt ediyorlr
Ama tabiki insallahh sağlıklı olsunnn Rabbim saglikla nasip etsin aminnnn

Bende de oyle bir dr a gore 8 bir dr a gore 9 haftlk hamileym :)
Ben yinede devletten devam edecegim icin 8 i sayacagim bakalm sonraki kontrolde ne olur :)
Bnmde sadece karnm sis
Arada kasik agrim oluor hafif bir kac kere
Ne blim bazn karn agrisi ufk tefek syler
Sdce basendeki yerlerm cekilme vr orlrm cok agrio ne alakaysa oda zten hamilelikte yasnmayan bisy
Suan yani sanki hamilelik takip etmiormda sekerm var ondan sebep surekli dr a gidip geliorm diyet yapiorm sanki onla ugrasio gbiym :)

Back