2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tşk ederim canım her gün haşlamaktansa 1 kere haşlamak daha iyi tabii
haşlanan sebze hemen bozulma yapmaz ben 1 kere haşlayıp yarısını hemen kcuk kavanoza dolduruyorum verceğim zaman hergün tabağa biraz koyup oda sıcaklıgına gelince veriyorum sonuçta tadım olcak yiceği 3 4 kasık zaten

Kızlar bebeğim 2, 3 gündür ıkiniyor gibi ses çıkarıp yüzünü sinirli şekle sokuyor. Baya bildiğimiz sinirle sesli bir şekilde ıkınan değişik bir hale bürünüyor.(anlatabildim mi bilmiyorum ama) Sebebi ne olabilir , aynisi başına gelen var mı ? Acaba sinirli bir cocuk mu olacak ya beni korkuttu acikcasi bu durum

Kızlar bebeğim 2, 3 gündür ıkiniyor gibi ses çıkarıp yüzünü sinirli şekle sokuyor. Baya bildiğimiz sinirle sesli bir şekilde ıkınan değişik bir hale bürünüyor.(anlatabildim mi bilmiyorum ama) Sebebi ne olabilir , aynisi başına gelen var mı ? Acaba sinirli bir cocuk mu olacak ya beni korkuttu acikcasi bu durum
Aynısını biz de yaşıyoruz birkaç gündür yeni huyu kendini sıkıyor gibi bi şey

Biz de tam 5 bucuğuz. Dişten diye düşünmüştüm
Dişten olabilir, olmayadabilir canim bilemedim . Çünkü olur olmaz her an yapmaya basladi. mesela şimdi emzirdim koydum aynısını yaptı. Bi de sesli bi şekilde derin bi nefes alıyor sanki boğuluyormus gibi. Ama nefesiyle ilgili bi problemi yok bence. Gözü de açık. Dikkat çekmeye çalışıyor gibi. Değişik huylar başladı daha şimdiden

Benim bebis yapıyor tuvaletini , bir de demire başlayalı çok olduk biz o yüzden sanmam. Sen yeni mi başladın demire canım, ek gidA veriyorsan zeytinyağı kat biraz, doktor bana öyle demisti
Demire yeni başladık biz biraz geç başlamıştık, doktor ara ver dedi ıkındığını söyleyince.
Ek gıdaya başlamadı sadece anne sütü

Back
X