- 6 Mart 2019
- 786
- 1.199
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.441
Senin bebiş de mi gece uyumadı bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebiş de mi gece uyumadı bacım![]()
Geçmiş olsun inşallah hemen düzelir havalar da şaştı vallahi. Burada kar yağıyorİnan ne zaman yaptım bilmiyorum uyumadı ya öksürük başladı bide burnu tıkalı gibi
bu hava ani değişimleri mi oldu üşüttüm mü çocuğu naptım bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahGeçmiş olsun inşallah hemen düzelir havalar da şaştı vallahi. Burada kar yağıyor![]()
TokatÇok teşekkür ederim canım benim inşallahnerdesin bu arada
A kız kardeşimin eşi tokatlı ama hiç gitmedim
Ben hem emzirip hem mama takviyeli gidiyorum doğumdan 3ay sonra regli oldum düzenli oluyorumKızlar doğum sonrası hemen düzenli adet görmeye başladım. Hiç mama vermesem de yine de bebeğim memeye çok düşkün değil sürekli emzirmiyorum yani. Acaba onunla mı alakalıdır.az emzirip hemen adet görmeyen var mı?
Aa neresindesiniz tokatın
Bende düzenli adet görüyorum ve sadece emziriyorum bağlantıyı anlamadımKızlar doğum sonrası hemen düzenli adet görmeye başladım. Hiç mama vermesem de yine de bebeğim memeye çok düşkün değil sürekli emzirmiyorum yani. Acaba onunla mı alakalıdır.az emzirip hemen adet görmeyen var mı?
Sabırlı olun anne sütü çok kıymetli. Bende aynı durumdayım ama bize 9. Aydan önce diyet açmayacağımızı söyledi alerji doktorumuzKızlar sut alerjisi icin diyeti acacaktik bebeğim 6 aylik oldu. Ama alerjisi tekrarladi nasil oldu anlamadim yedigim baska biseyler mi etkiledi napti bilmiyorum. Diyeti acmaktan da vazgectim yine döküntüleri var vucudunda ve gazi ölüm gibi kokuyor napicam bilmiyorum ya emzirmekten vazgecicem nerdeyse ne yiyecegimi sasirdim cok mutsuzumdiyet açan var mi aranizda
Uyku modundan çıkarıp tekrar uyutmayı denediniz mi ? Benim uyku eğitimine başlama sebebim tam olarak buydu, çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun4. ay olmayan bir haftadır oluyor. Gece uykusuna geçmeden önce saatlerce ağlıyor . Dün 6 saat uyutmak için çabaladım. Önerisi olan var mı ? Artık akşam olsun istemiyorum resmen
Deniyorum yoksa kafayı iyice yerimUyku modundan çıkarıp tekrar uyutmayı denediniz mi ? Benim uyku eğitimine başlama sebebim tam olarak buydu, çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Belki saatlere göre uyutmayı deneyebilirsiniz bizde çok kısa sürede işe yaramıştı uykuya geçiş açısından
Ben de bekleyecek gibiyim ya yemememe ragmen vücudu yine döküntü bi de yesem neler olcak kim bilir.. siz paketli gida hic tuketmiyor muydunuz ben eser miktarda icerebilir yazanlari cok onemsemiyordum.Sabırlı olun anne sütü çok kıymetli. Bende aynı durumdayım ama bize 9. Aydan önce diyet açmayacağımızı söyledi alerji doktorumuz
Dişleri kaşınıyor olabilir. Damaklarını kaşıyacak bir şey verip, ellerinizi temizce yıkadıktan sonra soğuk bir parmak olabilir bu, sonrasında uyutmayı deneyin.Deniyorum yoksa kafayı iyice yerimodadan çıkıyoruz babasıyla vakit geçiriyor biraz . Ya da başka odaları geziyoruz. Geri dönüyoruz yatar yatmaz ağlamaya başlıyor. Normalde hiç böyle bir bebek değildi
Siz ne yaptınız canım? Ne zaman çekilecekti Eeg, Mr?Dişleri kaşınıyor olabilir. Damaklarını kaşıyacak bir şey verip, ellerinizi temizce yıkadıktan sonra soğuk bir parmak olabilir bu, sonrasında uyutmayı deneyin.
Haftaya mr çekilecek, iki hafta sonra da eeg.Siz ne yaptınız canım? Ne zaman çekilecekti Eeg, Mr?
Inşallah temiz çıkar sonuçlar. Bizi de haberdar et lütfenHaftaya mr çekilecek, iki hafta sonra da eeg.
Teşekkür ederim. İnşallah.Inşallah temiz çıkar sonuçlar. Bizi de haberdar et lütfen
Nasıl anladın peki, kendini belli eden semptomları var mıydı? Yoksa doktor kontrolünde mi şüphelenildi?