2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Teşekkür ederim. İnşallah.
Kucaktayken başını ve gövdesini geriye doğru atıyor. Dönmeye başlamadı, denemiyor bile. Oturmak istemiyor. Yüzüstü pozisyonda ellerini ve ayaklarını hiç hareket ettirmiyor, önündeki oyuncağa falan uzanmıyor asla, kollarından destek alıp gövdesini yukarı kaldırmıyor, koyduğum gibi duruyor yani ve beş dakika içinde ağlamaya başlıyor. Kasları yorulduğu içinmiş. Sırtüstü yatarken başını gövdesini kaldırmaya çalışmıyor, sadece yatıyor. Kaslarında sertlik var. Çok daha önce farkederdim de kolikti benimki, gaz sancısından kendini kasıyor sandım. Bu hareketleri gecikince doktora gidelim dedim, bir de işte anlık dalmaları var.
Prematüreydi sanırım bir de zor bir doğum olmuştu galiba. Hatırlıyorum senin sürecini. Uzun zaman haber alamamıştık senden.
Doğru aslında kolik olunca insan birçok şeyi ona bağlıyor. 😔

Prematüreydi sanırım bir de zor bir doğum olmuştu galiba. Hatırlıyorum senin sürecini. Uzun zaman haber alamamıştık senden.
Doğru aslında kolik olunca insan birçok şeyi ona bağlıyor. 😔
Evet 31 haftalık doğdu. Çok şükür o günler geçti, yavrum kucağımda ya inşallah bunlar da geçecek.

Dişleri kaşınıyor olabilir. Damaklarını kaşıyacak bir şey verip, ellerinizi temizce yıkadıktan sonra soğuk bir parmak olabilir bu, sonrasında uyutmayı deneyin.
Herhangi bir şeyde gelmiyor elime . Kaşımaya çalışıyorum ama parmağımı emmeye çalışıyor . Kaşımaya izin vermiyor 😔

Ben de bekleyecek gibiyim ya yemememe ragmen vücudu yine döküntü bi de yesem neler olcak kim bilir.. siz paketli gida hic tuketmiyor muydunuz ben eser miktarda icerebilir yazanlari cok onemsemiyordum.
Ben paketli gıda tüketmiyorum, eser miktarda da yazsa almıyorum. İçinde hiç olmayan şeyler görürsem yani vegan ürünler gibi olanları alıyorum

Oğlum 5bucuk aylık. Onun için hiç özel değilmişim gibi. Kalabalık ortamlarda kucaktan kucağa keyifle geziyor. Çok nadir yabancılıyor hemen alışıyor. Yeğenim 40 gün büyük. Annesinden başka birinde durmaz. Başkasının kucağında olduğunu anladığı an ağlıyor. Annesinin kucağında bizlere falan çok güzel güler aslında ama kucağa gelmez mesela. Bizimki niye böyle ya normal mi kızlar sizinkiler nasıl

Oğlum 5bucuk aylık. Onun için hiç özel değilmişim gibi. Kalabalık ortamlarda kucaktan kucağa keyifle geziyor. Çok nadir yabancılıyor hemen alışıyor. Yeğenim 40 gün büyük. Annesinden başka birinde durmaz. Başkasının kucağında olduğunu anladığı an ağlıyor. Annesinin kucağında bizlere falan çok güzel güler aslında ama kucağa gelmez mesela. Bizimki niye böyle ya normal mi kızlar sizinkiler nasıl
Benimki de aynı şekilde. Hatta başkalarıyla daha mutlu gibi. Üzülüyorum 😔

Hayatimin herhangi bi doneminde fiziken ve mental olarak bu kadar yoruldugumu hatirlamiyorum. Vicdan yükü de cabasi. Bazen çok korkuyorum bazen kendime cok guveniyorum. Bazen çok mutlu ve sakin oluyorum bazen de avazim ciktigi kadar bagirip aglamak geliyo icimden. Ama bi canliyi bu kadar sevebilicegimi de bilmezdim. Nasil sevicegimi sasiriyorum. Inanilmaz bir devinimle basa cikmaya calisirken bir de birey yetistiriyoruz. Kizlar bakin vallahi cok acayip bisey yapiyoruz biz. Kendimizi asla hafife almayalim. Allah hepimize guc kuvvet sabir versin.

Her bebek farklı. Belki mizacı farklıdır kolay ısınan bebek deniyor. Belki de yabancılama daha başlamamıştır. Annem bana bebekken kimseye gitmezdin çok ağlardın der mesela kardeşim kucak kucak gezermiş. Yabancılamayı ne boyutta yaşayacağı da mizaçla ilgili aslında

Her bebek farklı. Belki mizacı farklıdır kolay ısınan bebek deniyor. Belki de yabancılama daha başlamamıştır. Annem bana bebekken kimseye gitmezdin çok ağlardın der mesela kardeşim kucak kucak gezermiş. Yabancılamayı ne boyutta yaşayacağı da mizaçla ilgili aslında
Evet mizaç da illa etkilidir ama bi şeyi yanlış mı yapıyorum niye aramız iyi değil diye dertlendim😭😅😅

her bebe farklı şuan kücükler benimkide halinden memnun ortama girince elden ele geziyo emzirmek için alıyorum rahat ediyom şimdilik😎7 8 ay olsun gitmicek anne isticekler😃

her bebe farklı şuan kücükler benimkide halinden memnun ortama girince elden ele geziyo emzirmek için alıyorum rahat ediyom şimdilik😎7 8 ay olsun gitmicek anne isticekler😃
Aslında zaten gitmesi çok konforlu kucaktan kucağa geziyor ben de az kafamı dinlemiş oluyorum. Ama gün sonunda bu niye beni hiç aramadı ki diye dertleniyorum😂

Suçiçeği oldu kızım. Nereden bulaştı hiç anlamadık hatta ek gıdaya başladık diye ilk önce o alerjik reaksiyon gösterdi sanmıştık
Canım fotoğrafları var mı hiç çünkü bizimkinde de 2 3 gündür kabarcık var 2 3 yerinde ve ben de yeni yeni bi şeyler tattırıyorum ondan kaynaklı diye düşündüm

Back
X