2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yanına yatarak uyutmak da desteksiz uyku sayılır mı ya 😅 bu aralar kucakta gezdirmek zor geliyor, yatağımızda yanına yatıyorum uykuya dalıyo yerine koyuyorum
Bnm oğlan bnm yatakta yatıo yanımda meme kokusu ile. Beşiğe koyuyom uyanıo hemn bu yüzden bıraktım beşiği memede uyutup yanıma alıyorum uyuyoruz kızımı da aldım yanıma oh mis 😀

Kızlar bebeğim hep kucak istiyor. Mama sandalyesinde, anakucaginda maksimum 10 -15 dk. Yerde 15 dk civari zorlarsam. Onun dışında oturtmaya calisiyorum öyle de 2 dk içinde sıkılıyor kendini salıyor aşağı doğru ve ağlamaya başlıyor. Ne yapmak lazım sizce ? Sürekli kucağımda bi noktadan sonra yorucu oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum
Canım senin şikayetlerin hep benimkiyle çok benzer bizim bebekler aynı ya😂😂 ana kucağı mama sandalyesi yer hiç fark etmez hemen sıkılıyor hiç kendi kendine takılan bi bebek olmadı şimdiye kadar hep kucak ve full ilgi yani. Çok bunaltıcı. Az uyuduğu için o uyuduğunda iş yapmaya girişmiyorum açıkçası kendim dinleniyorum. O uyanınca da hep onla vakit geçirmekten iş güç hep kalıyor zar zor yapıyorum hep yarım yamalak.

Back
X