Kaç gündür yapmıyor?Kızlar bizim bebe kabız oldu sanirim zeytinyağı da sürdüm popoya yapmadı başka napmaliyim gaz sancısı da oldu baya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür yapmıyor?Kızlar bizim bebe kabız oldu sanirim zeytinyağı da sürdüm popoya yapmadı başka napmaliyim gaz sancısı da oldu baya![]()
Yaaa kıyamamBir kaç gün oldu dün yaptı ama yaparken katıydı biraz normalde sıvı yapıyordu çocuk bı ağlama krizine girdi gazı vardı sanırım acile gittik artık orda bişey yapmadilar yani ama en son ağlamaktan yoruldu![]()
Canım bı iki çay kaşığı su vermeyi dene. Ben çok gazlaninca su veriyorum yapıyor gazınıKızlar bizim bebe kabız oldu sanirim zeytinyağı da sürdüm popoya yapmadı başka napmaliyim gaz sancısı da oldu baya![]()
Bebe yağı ile karnına masaj yaptım biraz da yok akşam en son ağlamaktan uyudu ama genede doktora götürdüm bogazsan balgam çıkartcak gibi bı ses çıkıyordu bişey demedi doktor cigerdede bişey yokCanım bı iki çay kaşığı su vermeyi dene. Ben çok gazlaninca su veriyorum yapıyor gazını
Ah canım benim panik olmuşsunuz baya. Çok şükür bı şey yokmuş. Gaz sancısı olabilir. Sıcak duş da iyi gelir eviniz sıcaksa. Kimyon çayı yapıp verebilirsin iki çay kaşığı.Bebe yağı ile karnına masaj yaptım biraz da yok akşam en son ağlamaktan uyudu ama genede doktora götürdüm bogazsan balgam çıkartcak gibi bı ses çıkıyordu bişey demedi doktor cigerdede bişey yok
Bizimde kendisi yapardiama bu sıra durduAh canım benim panik olmuşsunuz baya. Çok şükür bı şey yokmuş. Gaz sancısı olabilir. Sıcak duş da iyi gelir eviniz sıcaksa. Kimyon çayı yapıp verebilirsin iki çay kaşığı.
Sende sabah akşam kimyon,rezene,anason, kişniş bu dördünü bulursan birer tatlı kaşığı bulamassan hangisini bulmuşsan onu iki bardak sıcak suya demle sabah akşam iç. Şifa olsun inşallah. Bn bu çayın çok çok faydasını gördüm artık kendisi yapıyor diye içmiyorum ama başlayacam yine soğuklardan mıdır nedir gaz sancısı başladı tekrar
Evet canım bizimkide aynı hem alttan hem üstten gaz cikartamiyorum bendeKızlar ya ben bu aralar Kuzeyin üst gazını çıkaramıyorum. Omzuma yada dizime koyup pat pat yapıp çıkartmaya çalışıyorum, saat yönünde sıvazlıyorum, aşağıdan yukarı falan yapıyorum ama çıkmıyorSizler nasıl çıkarıyorsunuz?
O zaman bu dönem mi böyle acaba ne bileyim atak haftası gibi bu da gaz çıkaramama haftası mıEvet canım bizimkide aynı hem alttan hem üstten gaz cikartamiyorum bende
Anlamadım bende ya artık napcami şaşırdımO zaman bu dönem mi böyle acaba ne bileyim atak haftası gibi bu da gaz çıkaramama haftası mı![]()
Ben bazen yataga koyup tekrar aliyorum o hareketle daha cabuk cikariyo. Yani sirt sivazlamanin ise yaramadigi durumda bu iyi oluo. Ayrica bazen de ne yapsam cikmio yarim saat sonra omzumda gaaakk diye cikario:)Kızlar ya ben bu aralar Kuzeyin üst gazını çıkaramıyorum. Omzuma yada dizime koyup pat pat yapıp çıkartmaya çalışıyorum, saat yönünde sıvazlıyorum, aşağıdan yukarı falan yapıyorum ama çıkmıyorSizler nasıl çıkarıyorsunuz?
Aynı durum bende de var ya ne yapacağızKızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Ender Saraçoğlu üzüm incir dereotu maden suyu diyor ben denemeye başladım inşallah artarKizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?
Benimde baya dökülüyor kescem belki faydası olur bide devit damlalyi birakmistim kullanmak lazimmi acaba demir hapı kullanıyorum sadecd ondan mı oluyor diyorum bendeKızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Canım uzun bir süre galiba yaşına kadar ek gıda gerçekten ek gıda oluyor ana yemeği yine anne sütü oluyor. Mama o zaman bırakılır mı bilmiyorum çoğunluk mamaya 6 aydan sonra başlıyor zatenEk gidaya gectikten sonra, hazir mama yani bnm suan verdigim golden goat daha mi az vericem sizce yoksa o da aynen devam eder mi? Emziriyorum ama tam doyuracak kadar sutum yok. Hazir mamadan kurtulsam psikolojik olarak da rahatliycam sanki![]()
Kızlar saçkarım acayip dökülmeye başladı. Sizin de öyle mi? Demir hapını da içiyorum hep. Her yer saç, günboyu robot aüpürge çalıştırıyorum
Benimde baya dökülüyor kescem belki faydası olur bide devit damlalyi birakmistim kullanmak lazimmi acaba demir hapı kullanıyorum sadecd ondan mı oluyor diyorum bende
Üzülme canım sen elinden geleni yapıyorsun. Ben özel bir şey yapmıyorum her şeyden yemeye çalışıyorum. Gerçi benimde sütüm az. Ama haftaya ankaraya dönünce kan vermeyi düşünüyorum kan değerleri düşük olunca süt azalıyor. Prolaktin de baktıracağım.Kizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?
Süt mü azaliyor acaba yoksa bebisler mi artık olan sütü hızlı tüketiyor bilmiyorum... Bende aynı durumdayım ama süt azalmadı bence kızım artık daha çok istiyor büyüdüğü için ben sadece anne sütü verdiğim için de biraz dikkat ediyorum. Günde 3 lt su mutlaka içiyorum, ravla nin lohusa yağı kullanıyorum yeni bitti süt az ama yağlı olmasını sağladı sanırım, e ebbekten malt içeceği sipariş vermiştim iki gündur içiyorum gerçekten biraz fark etti, acıkınca helva ve tahin yiyorum ara öğün olarak ve yemeklerini aksatmamaya çalışıyorum. Aç kalinca sütüm azalmıyor bitiyor resmen. Ya ben kendimi artık süt üretici gibi görmeye başladım. Sürekli ne sütü arttırırsa onu deniyorum sürekli bir şeyler yiyorum sürekli su içiyorum tuvaletten çıkamıyorum canları sağ olsun da gerçekten çok yorucu bir süreç Bir de ay başında işe başlayabilirim eğer rapor bulamazsam diye günde bir şişede süt sap buzluğa atmaya çalışıyorum gerçekten çok yıprandımKizlar benim sütüm azaldi bugunlerde cok mama verdim uzuluyorum. Sut icin rutin yaptığınız neler var yani hemen hemen hergun yediginiz ictigniz?