-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Allah Allah çünkü bir hafta oynuyor karin ve alttan muayeneyle oyuzden şaşırdım benimde 5+2 bugün yarın gidicem doktora kese için oyuzden sordum size deYok canım kan istedi direkt
Ben hamile kalmadan önce görmüştüm dalgalı saçlı açık tenli açık kumral bir erkek bebeğim vardı ve çok tatlıydı. Kokusunu bile duydum. 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. O rüyanın etkisiyle hep erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı daha öğrenmeye çok varHanımlar dün gece bir rüya gördüm beyaz tenli, koyu saçlı bı oğlum oluyordu . Çok güzel bı histi. Hatta emziriyordum. Rüya tabirlerinden baktım anlamı güzel çıkmış. Siz de görüyor musunuz böyle rüyalar
Olabilir kişiden kişiye değişiyor 53 kiloyum ben canımBen kiloluyum diye mi acaba görünmedi. 75-76 kg falan varım galiba
Canım senin son adet tarihi 23 tü sanki aynıydık değil mi ?Haftaya görürsünüz mutlaka bir de 6. Haftada da görenler varmış çok değişik tarihler var burada
Evet canım aynıyız 23 aralıkCanım senin son adet tarihi 23 tü sanki aynıydık değil mi ?
Evet canım aynıyız 23 aralık
Senin en son bthcg kaçtı canım sen gittin mi kese için ?
Ben daha hiç doktora gitmedim canım. Varsa eğer 3+4sizin ne kadarlık
Bugün gideceğim içimde bir korku var benimde şu an bthcg 5000 lerde olmalı inşallah her şey güzeldirKese için perşembe gittik göründü kese ama kalp atışı göremedik bebeği de görmedik
tabi
Ben de korkarak gitmiştim Perşembe günü inşallah sağlıklıdır karından görür muhtemelen kontrolün güzel geçer canım bizi de haberdar etBugün gideceğim içimde bir korku var benimde şu an bthcg 5000 lerde olmalı inşallah her şey güzeldir
Benimde ilk gebelik kimyasaldı sonra rahimde perde çıktı ameliyat falan oldum çok zor süreçlerdi korkuyorum aynı şeyler olur diye. Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesinBundan önceki bebeğimi kaybetmiştim o yüzden korkuyorum ama inşallah güzel geçer hepimizinki
Amin inşallahBundan önceki bebeğimi kaybetmiştim o yüzden korkuyorum ama inşallah güzel geçer hepimizinki
Bende bugün ilk kontrolüme gittim. Şu anda daha bir şey gözükmüyor dedi. Tekrar beta testi istediler. Adet gecikmesinin 7. Günündeyim. Adet gecikmesinin 2.gününde 152 çıkmıştı betam. 1500leri geçmesi gerekiyormuş.Günaydın herkese yokmu ultrasona giden daha