- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Inşallah hepimiz kavuşuruz ❤Ne güzel dua etmişsiniz Allah razı olsun.sizin de acılarınızı unuttursun inşallah. Benim de bir dış gebeliğim var gerçekten zor süreçlerAnladım Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun inşallahsağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Ben 75 gördüm 2 gün sonra 271 çıktıBenimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördükce
Siz 60 ken öğrendiniz bende 75 peki siz sonradan kan vermediniz mi ben iki gün sonra kan verdim 271 çıktıBenimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördükce
Amiin amin canım Rabbim hepimizin gönlünden geçenin daha güzelini kolaylıkla versin inşInşallah hepimiz kavuşuruz ❤Ne güzel dua etmişsiniz Allah razı olsun.sizin de acılarınızı unuttursun inşallah. Benim de bir dış gebeliğim var gerçekten zor süreçler
Insallah canımAmiin amin canım Rabbim hepimizin gönlünden geçenin daha güzelini kolaylıkla versin inşKesinlikle öyle canım zor sınavlar geçirdik , inş güzel günler göreceğiz Rabbimin izniyle inşallah
Amin inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebeğinecok güzel bir haber daha İnsallah saf sağlim yavrunuza kavuşursunuz
Çok nadir de olsa 5+ larda duyan var ama bakıyorum genel olarak 6+ larda duymuşlar o yüzden 1 hafta 10 gün sonra anca olur gibi6. Hafta oluyorsa sadece kese değil kalp atışı da duyabilirsiniz.
Hadi bakalım inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız ikili sürpriz olurÇok nadir de olsa 5+ larda duyan var ama bakıyorum genel olarak 6+ larda duymuşlar o yüzden 1 hafta 10 gün sonra anca olur gibiyarın keseyi göreceğiz inşallah
İgüzel haberler alın inşallahAmin inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebeğineyarın inşallah keseyi göreceğiz
Yok ben hiç görmüyorum vallahi. Ne güzel şanslısınızHanımlar dün gece bir rüya gördüm beyaz tenli, koyu saçlı bı oğlum oluyordu . Çok güzel bı histi. Hatta emziriyordum. Rüya tabirlerinden baktım anlamı güzel çıkmış. Siz de görüyor musunuz böyle rüyalar
Merhaba korkmayın lütfen önemli olan artış. İlk değerin yüksek ya da düşük olmasının bi anlamı yok. Önemli olan artış göstermesiMerhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum
Allah'ın vardır bir bildiği. Belki de o bebek dünyaya insanlığa çok faydalı bir insan olacak o yüzden her zaman mucizeleri kucaklamak gerekArkadaşlar merhaba. Ben 2023 Nisan annelerinde de vardım. 9 ay 20 günlük bir oğlum var. Bugün yaptığım teste göre yine hamile çıktım. Şok oldum. Normalde AMH değerim 0.8 çıkmıştı oğluma hamile kaldığım ay. Normalde yarına doktor randevusu almıştım hazır adet de olucam ve adetken AMH bakınca daha doğru sonuç veriyormuş diye. 3’ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. Normalde düzenli oluyordum. Bel ve karın ağrım olmasına rağmen leke renk değişikliği falan da olmayınca şüphelendim. Bugün yani 4 şubatta test yaptım anında ikinci çizgi belirdi. Belki bozuktur diye tekrarladım o da aynı şekilde oldu. O kadar şaşkınım ki. Planlamadığım sürpriz bi gebelik. Sanırım adetim biter bitmez yumurtladım bu ay bayağı erken bi şekilde. Başka açıklama bulamıyorum. İki bebekle napıcam bilmiyorum aşırı korkuyorum hatta Allahın gönlüne güç gitmez inşallah ama çok üzülüyorum. Yarın doktora gidicem kan vermeye. Of
Benimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördüMerhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum
Yok bana bir hafta sonra gel yeni daha dedi sağlık ocağı ama ben dayanamiycam bugün vereceğim tekrar yani 4 gün sonra vermiş olacağım insllh güzel artmıştırSiz 60 ken öğrendiniz bende 75 peki siz sonradan kan vermediniz mi ben iki gün sonra kan verdim 271 çıktı
Cok normal.Kızlar benimde bugün son adete göre 4+5.
Sürekli sağ kasığımda batma ağrı gibi değişik bir şey hissediyorum. İnanılmaz idrara çıkıyorum. Bu normal mi sizce?
Siz de görürsünüz inşallah rüyada görülen cinsiyet çıkar diye duymuştum bakalım tutacak mıYok ben hiç görmüyorum vallahi. Ne güzel şanslısınız
İnşallah bende sağlık ocağına gidip kan vermek istiyorum ama üşeniyorumBenimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördü
Yok bana bir hafta sonra gel yeni daha dedi sağlık ocağı ama ben dayanamiycam bugün vereceğim tekrar yani 4 gün sonra vermiş olacağım insllh güzel artmıştır