2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Inşallah hepimiz kavuşuruz ❤Ne güzel dua etmişsiniz Allah razı olsun.sizin de acılarınızı unuttursun inşallah. Benim de bir dış gebeliğim var gerçekten zor süreçler
Amiin amin canım Rabbim hepimizin gönlünden geçenin daha güzelini kolaylıkla versin inş Kesinlikle öyle canım zor sınavlar geçirdik , inş güzel günler göreceğiz Rabbimin izniyle inşallah

Merhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum
Merhaba korkmayın lütfen önemli olan artış. İlk değerin yüksek ya da düşük olmasının bi anlamı yok. Önemli olan artış göstermesi

Arkadaşlar merhaba. Ben 2023 Nisan annelerinde de vardım. 9 ay 20 günlük bir oğlum var. Bugün yaptığım teste göre yine hamile çıktım. Şok oldum. Normalde AMH değerim 0.8 çıkmıştı oğluma hamile kaldığım ay. Normalde yarına doktor randevusu almıştım hazır adet de olucam ve adetken AMH bakınca daha doğru sonuç veriyormuş diye. 3’ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. Normalde düzenli oluyordum. Bel ve karın ağrım olmasına rağmen leke renk değişikliği falan da olmayınca şüphelendim. Bugün yani 4 şubatta test yaptım anında ikinci çizgi belirdi. Belki bozuktur diye tekrarladım o da aynı şekilde oldu. O kadar şaşkınım ki. Planlamadığım sürpriz bi gebelik. Sanırım adetim biter bitmez yumurtladım bu ay bayağı erken bi şekilde. Başka açıklama bulamıyorum. İki bebekle napıcam bilmiyorum aşırı korkuyorum hatta Allahın gönlüne güç gitmez inşallah ama çok üzülüyorum. Yarın doktora gidicem kan vermeye. Of

Allah'ın vardır bir bildiği. Belki de o bebek dünyaya insanlığa çok faydalı bir insan olacak o yüzden her zaman mucizeleri kucaklamak gerek Çok zor biliyorum ama sıkıntılar mukafatları ile geliyor her zaman, böyle şeylerde vardır bir sebebi derim her zaman siz de üzülmeyin nolur Peki korunmuyor muydunuz nasıl oldu acaba?

Kızlar benimde bugün son adete göre 4+5.
Sürekli sağ kasığımda batma ağrı gibi değişik bir şey hissediyorum. İnanılmaz idrara çıkıyorum. Bu normal mi sizce?

Merhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum
Benimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördü
Siz 60 ken öğrendiniz bende 75 peki siz sonradan kan vermediniz mi ben iki gün sonra kan verdim 271 çıktı
Yok bana bir hafta sonra gel yeni daha dedi sağlık ocağı ama ben dayanamiycam bugün vereceğim tekrar yani 4 gün sonra vermiş olacağım insllh güzel artmıştır

İnşallah bende sağlık ocağına gidip kan vermek istiyorum ama üşeniyorum

Merhaba güzel anne adayları Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 8 ocakta adet oldum 4 gün sürüyor adetim döngümün 17. Günü 24 ocakta pikti 25. Ocakta De devam etti ama gecesi 12 den sonra çatladı. Yani 26. Ocak Cuma sabaha karşı gece 2-3 gibi çatlamıştı testte de gördüm . Bugün döngümün 29. günü yumurtanın çatlamanın 10. Günü pazar günü test yaptım çıkmadı erken mi sizce ? Bugünde yapmadım ama 3 gündür ara ara adet olacakmışım gibi belimde ağrı oluyor. Ağrım var diye yaptım içimde bir umut var inş vardır bu ay. Bugün yapmadım test çarşamba günü yapayım diyorum ama Yumrtlamanın 14. Günü çatlamanın 12. Günü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…