2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Allah'ın vardır bir bildiği. Belki de o bebek dünyaya insanlığa çok faydalı bir insan olacak o yüzden her zaman mucizeleri kucaklamak gerek 🥰 Çok zor biliyorum ama sıkıntılar mukafatları ile geliyor her zaman, böyle şeylerde vardır bir sebebi derim her zaman siz de üzülmeyin nolur 🙏🏼 Peki korunmuyor muydunuz nasıl oldu acaba?
Bir kere bi kaza oldu galiba o zaman oldu bence. Eşimin beceriksizliğinden 😒 Şimdi doktordan geliyorum. 5 hafta 2 günlük hamileyim galiba. Karından baktı bi şey görmedi. Kan tahlili verdim. Öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Normalde 5+2de karından kese görünüyor muydu hatırlamıyorum hiç

Bir kere bi kaza oldu galiba o zaman oldu bence. Eşimin beceriksizliğinden 😒 Şimdi doktordan geliyorum. 5 hafta 2 günlük hamileyim galiba. Karından baktı bi şey görmedi. Kan tahlili verdim. Öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Normalde 5+2de karından kese görünüyor muydu hatırlamıyorum hiç
Pardon 5+4müşüm

Kızlar bende yeni öğrendim . kan sonucum 497 çıktı . bugünde doktora gidicem çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor. sizce kaç haftalıktır kan sonucu iyi mi
Hayırlı olsun 🤲🧿 495 ile kese gözükmez 1500 ile gözükür en iki günde bir kan ver artışına bak, çarşamba bine yakın olur cuma gibi gidersen ancak kese görürsünüz bence bekle :)

X