2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
O döllenme tarihiyle alakalı xanım benim gecikmenin 12. Günü 2200dü

Cuma günü çağırdı kalp atışı için 6+5 oluyor duyarız inşallah
inşallah yazıcam buraya maşallah hayırlıysla inşallah
Hayırlı olsun 495 ile kese gözükmez 1500 ile gözükür en iki günde bir kan ver artışına bak, çarşamba bine yakın olur cuma gibi gidersen ancak kese görürsünüz bence bekle :)
Çok Teşekkür ederim. ay gittim doktor sizin aynılarını dedi canım cuma günü çağırdı. inşallah sağlıklı artar değerler

Doktora giden arkadaşlar doktorlarınız tavsiye de bulundu mu? Şunlar yasak, bunları yeseniz güzel olur, şöyle yapsanız iyi olur vs vs gibi.

Benim çok çok erken olduğu için doktora gidemiyorum henüz. Ayın 16 sına randevu almayı planlıyorum bende. Anca 5+1 olmuş olacak çünkü

Ben daha hiç doktora gitmedim canım. Varsa eğer 3+4 (inşallah vardır benimledir )

Benim sat 11 ocaktı. Daha çok yeni. cumartesi Beta 70 çıkmıştı.
Merhaba bende 8 ocakta regli oldum ama 24-25 De Yumrtlama gördüm 26 ocakta çatladı. Bugün çatlamanın 10. Günü. Siz ne zaman test yaptınız gördünüz ?

Canım ben çok kahve içerim işyerinde sürekli onu sordum sadece bi fincan olabilir dedi

Merhaba bende 8 ocakta regli oldum ama 24-25 De Yumrtlama gördüm 26 ocakta çatladı. Bugün çatlamanın 10. Günü. Siz ne zaman test yaptınız gördünüz ?
Canım ben 11 ocakta oldum, biter bitmez ovulasyon testine başladım ama hiç pik görmedim.

2-3 kez silik gördüm. Onun dışında silik çizgi bile çıkmadı bende. O yüzden yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum.

Ben perşembe gittim 5+5 ti keseye göre karından gördü ama bebeği göremedi
Ben de bugün girdim ultrasona 5+5 benim de,kese göründü ama bebeği önce göremedi sonra fındık kadar dedi ama kağıda net gözükmedi diye yazmış strese girdim boş gebelik mi acaba diye...ctesiden beri belirtilerim de azaldı bı bulantı vardı gerçi o da kesildi, idrarımda falan artış da yok

Canım sakın ol fındık kadar demesi bile orda olduğu anlamına gelir lütfen stres yapma hepsi psikolojik çok erken belirtilerimiz için hala

6. Haftam bugün dr.a gittik cok hafif kalp atışını duyduk ama eve gelince cok az kahve rengi bi lekelenmem oldu bu haftalarda lekelenme yasayan varmi düşük icin ilacta kullanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…