-
- Konu Sahibi kediannesibiri
O döllenme tarihiyle alakalı xanım benim gecikmenin 12. Günü 2200düBende bugün ilk kontrolüme gittim. Şu anda daha bir şey gözükmüyor dedi. Tekrar beta testi istediler. Adet gecikmesinin 7. Günündeyim. Adet gecikmesinin 2.gününde 152 çıkmıştı betam. 1500leri geçmesi gerekiyormuş.
Amin canımBenimde ilk gebelik kimyasaldı sonra rahimde perde çıktı ameliyat falan oldum çok zor süreçlerdi korkuyorum aynı şeyler olur diye. Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin
inşallah yazıcam burayaCuma günü çağırdı kalp atışı için 6+5 oluyor duyarız inşallah
Çok Teşekkür ederim.Hayırlı olsun495 ile kese gözükmez 1500 ile gözükür en iki günde bir kan ver artışına bak, çarşamba bine yakın olur cuma gibi gidersen ancak kese görürsünüz bence bekle :)
inşallah vardır çok yeni maşallahBen daha hiç doktora gitmedim canım. Varsa eğer 3+4(inşallah vardır benimledir )
Benim sat 11 ocaktı. Daha çok yeni. cumartesi Beta 70 çıkmıştı.
Canım bugünkü kan sonucum çıktı.O döllenme tarihiyle alakalı xanım benim gecikmenin 12. Günü 2200dü
İnş inş canım Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallahinşallah yazıcam burayamaşallah hayırlıysla inşallah
Çok Teşekkür ederim.ay gittim doktor sizin aynılarını dedi canım cuma günü çağırdı. inşallah sağlıklı artar değerler
Merhaba bende 8 ocakta regli oldum ama 24-25 De Yumrtlama gördüm 26 ocakta çatladı. Bugün çatlamanın 10. Günü. Siz ne zaman test yaptınız gördünüz ?Ben daha hiç doktora gitmedim canım. Varsa eğer 3+4(inşallah vardır benimledir )
Benim sat 11 ocaktı. Daha çok yeni. cumartesi Beta 70 çıkmıştı.
Canım ben çok kahve içerim işyerinde sürekli onu sordum sadece bi fincan olabilir dediDoktora giden arkadaşlar doktorlarınız tavsiye de bulundu mu? Şunlar yasak, bunları yeseniz güzel olur, şöyle yapsanız iyi olur vs vs gibi.
Benim çok çok erken olduğu için doktora gidemiyorum henüz. Ayın 16 sına randevu almayı planlıyorum bende. Anca 5+1 olmuş olacak çünkü
amin canım çok teşekkür ederimmİnş inş canım Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallahdualarım sizinle
Canım ben 11 ocakta oldum, biter bitmez ovulasyon testine başladım ama hiç pik görmedim.Merhaba bende 8 ocakta regli oldum ama 24-25 De Yumrtlama gördüm 26 ocakta çatladı. Bugün çatlamanın 10. Günü. Siz ne zaman test yaptınız gördünüz ?
Ben de iki tane içiyordum iş yerinde. Bugün yine iki tane içtim ama Teke düşüreyim bari.Canım ben çok kahve içerim işyerinde sürekli onu sordum sadece bi fincan olabilir dedi
Benim döngüm 24 günde bir bu arada. Ben bata 1 gün kala test yaptırdım. 70 çıktıMerhaba bende 8 ocakta regli oldum ama 24-25 De Yumrtlama gördüm 26 ocakta çatladı. Bugün çatlamanın 10. Günü. Siz ne zaman test yaptınız gördünüz ?
Keseyi gördu fakat fetal Pol net gözükmedi dedi inşallah boş gebelik değildirİgüzel haberler alın inşallah
Ben gittim bugün,kese göründü ama fetal Pol net gözükmedi önce göremedi sonra fındık kadar dedi,sonuç kağıdına net izlenemedi yazmış.. inşallah boş gebelik değildirGünaydın herkese yokmu ultrasona giden daha
Ben de bugün girdim ultrasona 5+5 benim de,kese göründü ama bebeği önce göremedi sonra fındık kadar dedi ama kağıda net gözükmedi diye yazmış strese girdim boş gebelik mi acaba diye...ctesiden beri belirtilerim de azaldı bı bulantı vardı gerçi o da kesildi, idrarımda falan artış da yokBen perşembe gittim 5+5 ti keseye göre karından gördü ama bebeği göremedi
Bende kasık ağrısından baska hiç belirti yokBenim dün bu gün başım catlicak gibi oluyor
Sizinde baş ağrınız varmı birde belim ağrımaya başladı
Canım sakın ol fındık kadar demesi bile orda olduğu anlamına gelir lütfen stres yapma hepsi psikolojik çok erken belirtilerimiz için halaBen de bugün girdim ultrasona 5+5 benim de,kese göründü ama bebeği önce göremedi sonra fındık kadar dedi ama kağıda net gözükmedi diye yazmış strese girdim boş gebelik mi acaba diye...ctesiden beri belirtilerim de azaldı bı bulantı vardı gerçi o da kesildi, idrarımda falan artış da yok