-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Ben bugün öğlen sonu gideceğim bakalımGünaydın herkese yokmu ultrasona giden daha
Hadi hayırlısıBen bugün öğlen sonu gideceğim bakalım
Bir kere bi kaza oldu galiba o zaman oldu bence. Eşimin beceriksizliğindenAllah'ın vardır bir bildiği. Belki de o bebek dünyaya insanlığa çok faydalı bir insan olacak o yüzden her zaman mucizeleri kucaklamak gerekÇok zor biliyorum ama sıkıntılar mukafatları ile geliyor her zaman, böyle şeylerde vardır bir sebebi derim her zaman siz de üzülmeyin nolur Peki korunmuyor muydunuz nasıl oldu acaba?
Çok güzel.. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bende yeni öğrendim . kan sonucum 497 çıktı . bugünde doktora gidicem çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor. sizce kaç haftalıktır kan sonucu iyi mi
Pardon 5+4müşümBir kere bi kaza oldu galiba o zaman oldu bence. Eşimin beceriksizliğindenŞimdi doktordan geliyorum. 5 hafta 2 günlük hamileyim galiba. Karından baktı bi şey görmedi. Kan tahlili verdim. Öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Normalde 5+2de karından kese görünüyor muydu hatırlamıyorum hiç
amin çok teşekkür ederim Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin.Çok güzel.. Sağlıkla gelsin inşallah
sizin ne kadarlıkÇok güzel.. Sağlıkla gelsin inşallah
Attan bakmadı mı peki karindan görmeyince ?Pardon 5+4müşüm
bende öğleden sonra gideceğim inşallah keseleri görürüzBen bugün öğlen sonu gideceğim bakalım
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımBen bugün öğlen sonu gideceğim bakalım
inşallah görürsünüz kızlarbende öğleden sonra gideceğim inşallah keseleri görürüz
2-3 haftalıktır bence ama ultrasonda netleşir tam tarihKızlar bende yeni öğrendim . kan sonucum 497 çıktı . bugünde doktora gidicem çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor. sizce kaç haftalıktır kan sonucu iyi mi
Yok canım kan istedi direktAttan bakmadı mı peki karindan görmeyince ?
Ben kiloluyum diye mi acaba görünmedi. 75-76 kg falan varım galibaBen perşembe gittim 5+5 ti keseye göre karından gördü ama bebeği göremedi
Hayırlı olsunKızlar bende yeni öğrendim . kan sonucum 497 çıktı . bugünde doktora gidicem çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor. sizce kaç haftalıktır kan sonucu iyi mi
Benim tam 5 haftada görünmüştü yarın tekrar gideceğim 6+1 olacak. Ne zaman bir sonraki randevunuz göremeyince bir şey dedi mi peki? Normaldir diye düşünüyorum. Kese görünmesi, kalp atışı herkesin birbirini tutmuyor. Belki de geç döllenmedirPardon 5+4müşüm