-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Hayırlı olsun benim degerimde Çarşamba günü 60,00di bir hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi tekrar verecem gidip merak ediyorumSelam bende birsey sorayım hemen kızlar.
Beklenen adet günümden yaklaşık olarak 6 gün önce erken gebelik testi yaptım 2 tane ve ikisi de pozitif çıkınca kan verdim 68,94 çıktı sonuç. Tabi bu iki gun onceydi. Doktor asistaniyla konuştum bana 2.5 haftalik bebegi nasıl hissettin dedi hatta. Sanırım rüya falan görmüştüm baha hissettim. Doktora gidip kese görebilmek vs için yada kalp atışı için ne zaman gitmeliyim bilgisi olan var mı? Bu hafta içi tekrar kan verip beta artmismi diye baktiracagim zaten ama yine de sormak istedim
Merhaba benim dün betam 2500dü bugün keseyi gördüm cok şükür ama cok yeni oluşmuş siz değere göre biraz daha bekleyebilirsinizSelam bende birsey sorayım hemen kızlar.
Beklenen adet günümden yaklaşık olarak 6 gün önce erken gebelik testi yaptım 2 tane ve ikisi de pozitif çıkınca kan verdim 68,94 çıktı sonuç. Tabi bu iki gun onceydi. Doktor asistaniyla konuştum bana 2.5 haftalik bebegi nasıl hissettin dedi hatta. Sanırım rüya falan görmüştüm baha hissettim. Doktora gidip kese görebilmek vs için yada kalp atışı için ne zaman gitmeliyim bilgisi olan var mı? Bu hafta içi tekrar kan verip beta artmismi diye baktiracagim zaten ama yine de sormak istedim
Beni çağırmadıÇok teşekkürler, kese çok küçük ya o zamana büyümüş olur kese dedi. Belki kalp atışı da duyulur bilemiyorum 6. hafta oluyor çünkü
6+1 de muhtemel duyacaksınız sıkışık idrarla gidin o zaman daha iyi görünüyor. Çoğu kişi 6+0 dan sonra kalp atışını duyuyor.Merhaba kızlar 5. Haftada öğrendim hamile olduğum keseyi gördük. Salı günü doktor randevum var 6+1 olacak acaba kalp atışını duyabilir miyiz? Bir de mide bulantısı kusmalar yaşayan var mı merak ediyorum
6. Hafta oluyorsa sadece kese değil kalp atışı da duyabilirsiniz.Beni de listeye eklersen sevinirim ,5+4 haftalık hamileyim ama henüz kese ve kalp atışı için ultrasona girmedim.ptesi keseyi görmek için gideceğim inşallah
Adetin ilk gününden yaklaşık 35 gün sonra kese görülebilir öyle hatırlıyorum. Kalp atışı için de 6. Haftada görünüyor en erken.Selam bende birsey sorayım hemen kızlar.
Keseyi zaten 5. Haftada görmüştük şimdi kalp atışını çok merak ediyorum. Teşekkür ederim6+1 de muhtemel duyacaksınız sıkışık idrarla gidin o zaman daha iyi görünüyor. Çoğu kişi 6+0 dan sonra kalp atışını duyuyor.
cok güzel bir haber daha İnsallah saf sağlim yavrunuza kavuşursunuzBen de 4 senelik evliyim,2 aşılama ve 1 tüp bebek denendi hepsi olumsuz oldu ve tüp bebekteki adetten bir sonraki adette geçen ay gebe kalmışım doğal yoldantam umudu kesmistim olumsuz olunca Mart'ta tekrar tüp için gidecekken bu oldu ben şok daha kese görmedim ultrasona girmedim heyecanla bekliyorum vakit geçmiyor
Merhaba tekrar sizin de iğne yeriniz çok ağrıyor mu ben hareket edemiyorumBanada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik oldu
Hayir igne yerimde hic agri yok igne olurkende hissetmedim belki yapan kisi kötü yapmıştır veya psikolojik olarakda ağrı hissediyor olabilirsinMerhaba tekrar sizin de iğne yeriniz çok ağrıyor mu ben hareket edemiyorum
Bana yağlı bi iğne ağrın olur demişti.teşekkür ederimHayir igne yerimde hic agri yok igne olurkende hissetmedim belki yapan kisi kötü yapmıştır veya psikolojik olarakda ağrı hissediyor olabilirsin
merhaba ne iğnesi bu?Bana yağlı bi iğne ağrın olur demişti.teşekkür ederim
Merhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtumKızlar merhaba benim de sat 2 ocak. 19 ocak transfer oldum. Beta hcg
27.01.2024 (8.gün) : 57,09
29.01.2024 (10.gün) : 160,0
31.01.2024 (12.gün) : 434,6
8 ekim doğum tarihi görünüyor inşallah nasipse
Kalp atışını ne zaman duyabilirim sizce?
Merhaba Proluton diye bir iğne hafif lekenmem olmuştu doktor yerleşme kanaması ama önlem amaclı kullanalım biz dedi haftada gün yaptırıyorum. Düşük önleyiciymismerhaba ne iğnesi bu?
Haftada 1Merhaba Proluton diye bir iğne hafif lekenmem olmuştu doktor yerleşme kanaması ama önlem amaclı kullanalım biz dedi haftada gün yaptırıyorum. Düşük önleyiciymis
Benimde sizinki gibi az çıktı bende korktum bu değerleri gördükceMerhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum
Hımm progesteron mu oluyor, bende 3 ay önce kalp durması sonucu düşük yaptım. Merak ettim bende yağlı deninceMerhaba Proluton diye bir iğne hafif lekenmem olmuştu doktor yerleşme kanaması ama önlem amaclı kullanalım biz dedi haftada gün yaptırıyorum. Düşük önleyiciymis
Evet.Cok geçmiş olsunHımm progesteron mu oluyor, bende 3 ay önce kalp durması sonucu düşük yaptım. Merak ettim bende yağlı denince
Anladım Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun inşallahEvet.Cok geçmiş olsunhemşire öyle dedi yağlı olduğu için ağrı yapar biraz dedi