2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hayırlı olsun benim degerimde Çarşamba günü 60,00di bir hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi tekrar verecem gidip merak ediyorum

Merhaba benim dün betam 2500dü bugün keseyi gördüm cok şükür ama cok yeni oluşmuş siz değere göre biraz daha bekleyebilirsiniz

Merhaba kızlar 5. Haftada öğrendim hamile olduğum keseyi gördük. Salı günü doktor randevum var 6+1 olacak acaba kalp atışını duyabilir miyiz? Bir de mide bulantısı kusmalar yaşayan var mı merak ediyorum

6+1 de muhtemel duyacaksınız sıkışık idrarla gidin o zaman daha iyi görünüyor. Çoğu kişi 6+0 dan sonra kalp atışını duyuyor.

Adetin ilk gününden yaklaşık 35 gün sonra kese görülebilir öyle hatırlıyorum. Kalp atışı için de 6. Haftada görünüyor en erken.

cok güzel bir haber daha İnsallah saf sağlim yavrunuza kavuşursunuz

Merhaba bende 19 ocakta çatlama gördüm sizinle ayını gibi bebeklermiz ama benim 2024.01.31 de çatlamanın 13 günü betam 75 çıktı sizin değeriniz daha yüksek acaba niye kokrtum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…