• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
ben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olur😂
İtiraf ediyorum bende kova olmasını tercih ederdim.kendimde kova burcuyum kova çocuğu yetiştirmek inanılmaz eğlenceli olurdu🫠 ama sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler ne yapalım.benim 3.dogum olduğu için kovayı ucundan yakalayabilirim 40 haftanın dolacağını sanmiyorum 🙈

İlk gebeliğimde çok narin hareketler hissediyordum. Ama bunda çok sert geliyor hareketleri. Bir de baş geliş pozisyonunda son haftalarda. Sanki başı biranda çıkacakmış gibi altta baskı hissediyorum. Çok canım yanıyor.
Bugün en fenası, bel ağrısıyla başladı. O geçti bu sefer de kasığımda sağdan soldan kasılmalar oldu. Daha 1 ay var doğuma.
Canım mesajını tekrar tekrar okudum kendim yazmışım zannettim o derece aynı şeyleri yaşıyoruz . Bende ilkte çok nahif hareketler almıştım kızımdan Buda kız ama içimde sanki cinnet geçiriyor çocuk canım yanıyor adeta

Benim eşim kova erkeği ailesine çok düşkündür tam bir ev erkeğidir aynı zamanda baba eş figürü ama başka bir tanıdığım kova erkeği ailesiyle ilgisz baba olmaktan bi haber ben sanırım pek bu burç işlerine güvenmiyorum doğum haritası ayrı tabi
Sana dürüst olucam arkadaşım dayanılmayacak tek nokta açılman son 8 den 10 a çıkarken oluyor geri kalan hiçbirşeyi anlamayacaksın bile sadece orda pik yapıyor oda bi yarım saat filan sürüyor o kadar son evre yani sabırlı ol ve güçlü ol yeter :)

Kızlar bu huzursuz kol ve bacak sendromu kabus gibi yaşayan var mı nasıl rahatlar biraz, çıldırabilirim

Kızlar bu huzursuz kol ve bacak sendromu kabus gibi yaşayan var mı nasıl rahatlar biraz, çıldırabilirim
Kızlar sizde de geceleri sürekli uyanma durumu oluyor mu ? Bu saatte kalktım uykumu da almış gibi geri uyuyamıyorum çok ilginç ya
Oluyor hemde aylardır, bir gün uyuyorum ertesi gün uyuyamıyorum o kadar yoruldum ki bu durumdan

Kızlar sizde de geceleri sürekli uyanma durumu oluyor mu ? Bu saatte kalktım uykumu da almış gibi geri uyuyamıyorum çok ilginç ya
İşte ben her gece 4-5 gibi uyanıyorum içim yanıyor bazen bazen de kıpır kıpır oluyor uykum kaçıyor 32 deyiz bakalım 6 hafta daha dayanabiliriz inşallah mükemmel bir kasık ağrım var ayrıca beni mafediyor yataktan inmekte zorlanıyorum bacak bacak üstüne asla atamıyorum bugün dışardaydım dönüşü bana çok kötü oldu ağrı sızı içindeyim artık kollarımıza alsak kuzularımızı sağlıkla huzurla mutlulukla kavuşalım inşallah 🙏🏻 Bugünleri de çok özlicez 🌸☺️

İşte ben her gece 4-5 gibi uyanıyorum içim yanıyor bazen bazen de kıpır kıpır oluyor uykum kaçıyor 32 deyiz bakalım 6 hafta daha dayanabiliriz inşallah mükemmel bir kasık ağrım var ayrıca beni mafediyor yataktan inmekte zorlanıyorum bacak bacak üstüne asla atamıyorum bugün dışardaydım dönüşü bana çok kötü oldu ağrı sızı içindeyim artık kollarımıza alsak kuzularımızı sağlıkla huzurla mutlulukla kavuşalım inşallah 🙏🏻 Bugünleri de çok özlicez 🌸☺️
Yanma çok oluyor bende de şurup içtikçe mide asit dengesi bozuluyor herhalde etki etmemeye başladı gavisconda. Fazla yürüyünce bende de kasık ağrısı oluyor ama dinlenince geçiyor şimdilik benim daha çok var bi de sizin az kalmış sağlıkla kavuşalım inşallah 🩵🩷

Günaydın herkese tiroit için dahiliyeye cuma günü tahlil verdim enabiza hala dusmemis, bugün sonuç için doktora gideceğim eğer normalse gitmeyi düşünmüyorum.cuma günü tahlil verip enabiza ne zaman düşer fikriniz var mı? Acaba kanı aldılar da sisteme filan mı girmediler diye şüphe diyorum son anda verdim çünkü.

Günaydın herkese tiroit için dahiliyeye cuma günü tahlil verdim enabiza hala dusmemis, bugün sonuç için doktora gideceğim eğer normalse gitmeyi düşünmüyorum.cuma günü tahlil verip enabiza ne zaman düşer fikriniz var mı? Acaba kanı aldılar da sisteme filan mı girmediler diye şüphe diyorum son anda verdim çünkü.
Canm gunaydın.gecen gun konusmustukya cumartrsı gunku kontrolumde sordum dr a,tek basına t4 dusuklugu onemlı degıl tsh ıle bırlıkte degerlendırıyoruz dedı bılgın olsun.sen goster muhakkak tsh 2,5-3 un uzerınde cıkar ise🌸

ben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olur😂
Biz senle aynıyız ya😄 Eşim yengeç ben terazi 5 Mart tahmini doğum tarihi 😅 gerçekten daha fazla tribi nasıl kaldırıcaz 😄🥴 Kovanın mantıklı yönüne de hayranım Yükselenden falan tuttururuz umarım 😅

Sana dürüst olucam arkadaşım dayanılmayacak tek nokta açılman son 8 den 10 a çıkarken oluyor geri kalan hiçbirşeyi anlamayacaksın bile sadece orda pik yapıyor oda bi yarım saat filan sürüyor o kadar son evre yani sabırlı ol ve güçlü ol yeter :)
Kesinlikle tam olarak böyle 🫠benum mesela 10 dk sürmüştü 8 ile 10 cm açıklık arası.8 den sonra gelen sancılar yakıyor ama zaten 2 kez falan sancı gelmisti. ALLAH im isteyen herkese normal.dogum nasip etsin dünyanın en güzel duygusu 💕 benim 3. Dogumum olacak insallah ve bunu son kez yaşayacağım muhteşem. Tadını çıkarmak.istiyorum😍

Canm gunaydın.gecen gun konusmustukya cumartrsı gunku kontrolumde sordum dr a,tek basına t4 dusuklugu onemlı degıl tsh ıle bırlıkte degerlendırıyoruz dedı bılgın olsun.sen goster muhakkak tsh 2,5-3 un uzerınde cıkar ise🌸
Canım benim tsh yüksekti 5.39 T4 de hafif düşüktü tahlil istedi zaten de hala sonucu goremedim

Back